Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε Νιτσακι, δεν παιζει,

οταν ημουν μονη μου και εβγαζα 5.500 τον μηνα τα εκανα αυτα και δεν λογαριαζα. Τωρα με ΠΟΛΥ λιγοτερα και παιδι δεν ανοιγω πορτοφολι ευκολα. Μια χαρα θα περναμε και στις παραλιες εδω. Και περσι ετσι την βγαλαμε. Οικονομικα.....;) Ο Λ. ετοιμαζετε για ταξιδι τωρα. Θα νοικιασει αμαξι και παει Πρεσπες. Θα κοιματε μεσα στο αμαξι. Δεν θα πληρωσει ξεναδοχειο. Ετσι εκανε και παλια οταν εφευγε. Καλα αυτος εχει την λοξα του αρεσει. Παει χωνεται μεσα στα βουνα και κοιματε μαζι με τους λυκους. Ετσι παω και εγω διακοπες. Αλλα οταν εχεις παιδι εχεις απαιτησεις απο τις διακοπες σου. Αυτο σημαινει απαιτησεις απο το πορτοφολι. Και οι εποχες δεν ειναι για απαιτησεις. Τουλαχιστον σε μας........oh well......:rolleyes:

Δε γίνεται αλλιώς...

Δυσκόλεψαν τα πράγματα εμείς παλιότερα βγάζαμε πολλά, όταν λέμε πολλά εννοώ ότι μ' ένα πολύ μικρό δάνειο φτιάξαμε σπίτι μέσα σε 1,5χρόνο και με λίγη βοήθεια από γονείς, βέβαια, και σε ηλικία 23εγώ, 26 ο Γ. είχαμε δικό μας σπίτι. Με πολύ δουλειά όμως κι άνετη ζωή! Ταξιδάκια, βολτούλες, ακριβές αγορές κλπ κλπ. Και φτάσαμε με τα μισά από όσα βγάζαμε, με 2παιδιά πλέον και 1002 έξοδα να τρέχουν.

Ευτυχώς λέω Παναγία μου δεν χρωστάω πουθενά κι είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Αν μου πάρουν κ τη μικρή στο σταθμό θα είμαστε άρχοντες το Σεπ.:D

και στην τελική όσες ψηνεστε μου ερχεστε και στην κοσμική αυλίδα.. 50 χλμ ειναι αραχτες 8α ειμαστε τα παιδια 8α ξελυσανε, εξω απο το σπιτι μου δεν περνανε αυτοικινητα κλπ κλοπ..οποτε η ινβιτασιον ειναι ανοιχτη

Πρόσεχε τι τάζεις!!!

Θα έρθουμε όλες μαζί...:cool:

Διαφημίσεις

culte, καταλήξατε τελικά για το πού θα μείνετε? Σε εκείνο το ωραίο?

οχι σε αυτό που σου έστειλα γιατί θέλουμε να είμαστε μέσα στην πολη κοντά στα πεθερικά

θα μεινουμε σε αυτό http://www.loriet-hotel.com/ το οποιο τηλεφωνικώς μας το έδινε 110 ευρώ το διαμερισμα με κουζίνα .

κια ο άντρας μου το βρήκε από αγγλικο πρακτορειο στο νετ με 80 και το κλεισαμε μέσω αγγλιας!

καλό?

Ευτυχώς λέω Παναγία μου δεν χρωστάω πουθενά κι είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Αν μου πάρουν κ τη μικρή στο σταθμό θα είμαστε άρχοντες το Σεπ.:D

Θα την παρουν κουκλα μου....το ξερω. Ολα δεξια θα σου ερθουν. Ετσι γινεται στους καλους ανθρωπους...μην ανησυχεις. Και εμεις δυσκολιες εχουμε. Απο οταν σταματησα δουλεια δυσκολιες. Τι να κανεις. Επιλογες ειναι αυτες.....:(

Μαλεκον εγω ειμαι μονιμα μαζι της οποτε ισως γιαυτο δεν αισθανομαι την αναγκη διακοπων τοσο πολυ. Δεν δουλευω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω ειμαι και του σαλονιου και του λιμανιου δεν εχω προβλημα αλλα ο Κωστας ακριβως επειδη εξοδα δεν εχει δουλευει ολη την ημερα και ουτε για καφε δεν παει μονος του ολα με εμας τα κανει οταν ειναι εδω, ετσι τις 10 ημερες που περνει αδεια θελει να περναει τελεια και καλα κανει γιατι ειναι οι μονες ημερες του χρονου που δεν δουλευει σχεδον.

κορες εγώ με το που θα γυρίσω από ένα μέρος από διακοπές σκέφτομαι πού και πότε θα πάω το επόμενο!

τι έχω γιατρέ μου??????

Σνιφ σνιφ...πρώην ομοιοπαθής, νυν βιαίως επανακληθείσα εις την τάξιν ένεκα γκαστριών και κρίσεως...οι τελευταίες διακοπές που πραγματικά γούσταρα ήταν το 2004 αρραβωνιασμένη στη Χίο...ουαααααααα....εμότικον που βροντοχτυπιέται στο πάτωμα....

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

οχι σε αυτό που σου έστειλα γιατί θέλουμε να είμαστε μέσα στην πολη κοντά στα πεθερικά

θα μεινουμε σε αυτό http://www.loriet-hotel.com/ το οποιο τηλεφωνικώς μας το έδινε 110 ευρώ το διαμερισμα με κουζίνα .

κια ο άντρας μου το βρήκε από αγγλικο πρακτορειο στο νετ με 80 και το κλεισαμε μέσω αγγλιας!

καλό?

Καθαρματα και κλεφτες......τπτ αλλο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σνιφ σνιφ...πρώην ομοιοπαθής, νυν βιαίως επανακληθείσα εις την τάξιν ένεκα γκαστριών και κρίσεως...οι τελευταίες διακοπές που πραγματικά γούσταρα ήταν το 2004 αρραβωνιασμένη στη Χίο...ουαααααααα....εμότικον που βροντοχτυπιέται στο πάτωμα....

θα πάμε του χρόνου μαζί!

λεφτά και υγεία να χουμε!

καλό?

:D:D:D:D:D like!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

θα πάμε του χρόνου μαζί!

λεφτά και υγεία να χουμε!

Aμήν και πότε, Ειρήνη μου! Θα πάρω και την κολλητή παραμάσχαλα, έχει δυο κορούλες, 4 και 2,5 χρονών...το φαντάζεσαι? Τρέλα! :D:D:D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...