Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι!! Κι εγω το σκεφτομουν το Αγκιστρι!!! :D

Λαγονησι μεναμε περυσι! Λιωσαμε στα μπανια και ημασταν διπλα! Ωραια ητανε............

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ όταν τα είχα, τα έδινα και δεν το σκεφτόμουν και καθόλου, χαλάλι. Αλλά τότε δεν είχα και παιδιά να σούρνω μαζί μου, έκανα ό,τι μου γούσταρε και ειχα μια προτίμηση σε χαϊλίκια. :rolleyes:

Τα ρεζόρτ με έχουν κουράσει, να πω την αλήθεια...μου δημιουργούν μια αίσθηση ασφυξίας. γενικά κατι παθαίνω με παρα πολύ κόσμο γύρω μου. Τα ΑΙ, από την άλλη, πρέπει να τα ψάξεις πολύ καλά, γιατί είναι εύκολο να σε πιασουν κότσο στο δωμάτιο ή στο φαί και να το σκυλομετανιώσεις.

Με τα παιδιά προτιμώ φάση ευρυχωρου διαμερισματος, που να τρώω ό,τι ώρα θέλω και να μπορώ να μαγειρέψω κάποια στιγμή, αντί να τρέχω συνεχεια στους μπουφέδες με το ματι κολλημενο στο ρολόι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πόσα θα χαλάγατε 4 άτομα σε ενοικιαζόμενο σε νησί? με τα ακτοπλοιικα, το αυτοκίνητο, 3 γευματα, καφέδες, πορτοκαλαδες, παγωτα, ξαπλώστρες κλπ κλπ κλπ

Κοίτα...δεν έχουμε πάει διακοπές με παιδιά μέχρι τώρα επειδή ήταν μικρά. Στις επόμενες, που θα χει βγάλει κ η μικρή την πάνα, σίγουρα θα τους πάρω.

Το budget για 2κλινο είναι έως 100ε+πρωινό. Κι επειδή είμαι τύπος που ψάχνω πολύ για τα πάντα όσες φορές έχουμε πάει σε ξεν/χείο μ' αυτό το budget έχουμε μείνει ευχαριστημένοι. Κι επειδή στις διακοπές είμαστε πολύ large χαλάμε ακαταλόγιστα για τα καθημερινά. Καφέδες, φαγητό, ποτά, βόλτες, δώρα κλπ κλπ. Δε με νοιάζει να χαλάσω 150ε/μέρα για να περάσω καλά, αλλά όχι να τα δώσω στο Δασκαλαντωνάκη...

Πιστωτική δεν έχουμε, έχουμε χρεωστική;). Και είμαστε της άποψης, ως οικογένεια, πάντα cash σε όλα (σχεδόν)! Πάντα αποταμίευση κι από κει κι έπειτα απλώνω το σεντόνι μου μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια μου... Φέτος προτιμώ τα χρήματα των διακοπών που υπολόγιζα να κάνω, να τα δωσω σε τέντες κι έπιπλα βεράντας που χρειάζομαι!

Για κοντά, πάμε για μπάνιο κάθε ΣΚ στην Ερέτρια και καθημερινές στον Κάλαμο...Μια χαρά! Ξεκινάμε μέσα Ιουνίου τα μπάνια και τελειώνουμε μέσα Σεπτέμβρη!

Είμαι κ γοργονίτσα...

Διαφημίσεις

Eγω προτιμω να τα μαζεψω να παρω αμαξι....χοχο......:P Τοσα λεφτα με παιδι και κριση στην οικονομια δεν δινω κορες.....ειμαι τσιπης εντελως....αλλα θα τα κρατησω γιατι δεν ξερω τι μου ξημερωνει......λαγονησι παμε εμεις Ειρηνακι που ειμαστε κεντρο. Για μας διακοπες ειναι αυτο ;)

Σωστήηηηη!;)

Νοικοκυρεμένα πράγματα βλέπω...

Κι εμείς λόγω μειώσεων μισθών κλπ κλπ το σκεφτόμαστε!

Άσε μωρέ...θα βάλω τέντες!

Ερέτρια κι άντε κάνα 3ήμερο με το Γιαννάκη κάπου...

και στην τελική όσες ψηνεστε μου ερχεστε και στην κοσμική αυλίδα.. 50 χλμ ειναι αραχτες 8α ειμαστε τα παιδια 8α ξελυσανε, εξω απο το σπιτι μου δεν περνανε αυτοικινητα κλπ κλοπ..οποτε η ινβιτασιον ειναι ανοιχτη

dZJip3.png

και στην τελική όσες ψηνεστε μου ερχεστε και στην κοσμική αυλίδα.. 50 χλμ ειναι αραχτες 8α ειμαστε τα παιδια 8α ξελυσανε, εξω απο το σπιτι μου δεν περνανε αυτοικινητα κλπ κλοπ..οποτε η ινβιτασιον ειναι ανοιχτη

χεχεχεχε...ωραία!

Σωστήηηηη!;)

Νοικοκυρεμένα πράγματα βλέπω...

Ναι βρε Νιτσακι, δεν παιζει,

οταν ημουν μονη μου και εβγαζα 5.500 τον μηνα τα εκανα αυτα και δεν λογαριαζα. Τωρα με ΠΟΛΥ λιγοτερα και παιδι δεν ανοιγω πορτοφολι ευκολα. Μια χαρα θα περναμε και στις παραλιες εδω. Και περσι ετσι την βγαλαμε. Οικονομικα.....;) Ο Λ. ετοιμαζετε για ταξιδι τωρα. Θα νοικιασει αμαξι και παει Πρεσπες. Θα κοιματε μεσα στο αμαξι. Δεν θα πληρωσει ξεναδοχειο. Ετσι εκανε και παλια οταν εφευγε. Καλα αυτος εχει την λοξα του αρεσει. Παει χωνεται μεσα στα βουνα και κοιματε μαζι με τους λυκους. Ετσι παω και εγω διακοπες. Αλλα οταν εχεις παιδι εχεις απαιτησεις απο τις διακοπες σου. Αυτο σημαινει απαιτησεις απο το πορτοφολι. Και οι εποχες δεν ειναι για απαιτησεις. Τουλαχιστον σε μας........oh well......:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ναι βρε Νιτσακι, δεν παιζει,

οταν ημουν μονη μου και εβγαζα 5.500 τον μηνα τα εκανα αυτα και δεν λογαριαζα. Τωρα με ΠΟΛΥ λιγοτερα και παιδι δεν ανοιγω πορτοφολι ευκολα. Μια χαρα θα περναμε και στις παραλιες εδω. Και περσι ετσι την βγαλαμε. Οικονομικα.....;) Ο Λ. ετοιμαζετε για ταξιδι τωρα. Θα νοικιασει αμαξι και παει Πρεσπες. Θα κοιματε μεσα στο αμαξι. Δεν θα πληρωσει ξεναδοχειο. Ετσι εκανε και παλια οταν εφευγε. Καλα αυτος εχει την λοξα του αρεσει. Παει χωνεται μεσα στα βουνα και κοιματε μαζι με τους λυκους. Ετσι παω και εγω διακοπες. Αλλα οταν εχεις παιδι εχεις απαιτησεις απο τις διακοπες σου. Αυτο σημαινει απαιτησεις απο το πορτοφολι. Και οι εποχες δεν ειναι για απαιτησεις. Τουλαχιστον σε μας........oh well......:rolleyes:

Δεν εχω παρα να συμφωνησω!!!;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και περυσι και προπερσι δεν πηγαμε πουθενα και παραπροπερυσι ημασταν σε νοσοκομεια φετος αν κατσει θελω πολυ να κανουμε διακοπες με το παιδι. δεν με νοιαζει να ειναι χλιδατα απλα να ειναι με ελαχιστες αποστασεις και να ειμαστε οι τρεις μας.

κορες εγώ με το που θα γυρίσω από ένα μέρος από διακοπές σκέφτομαι πού και πότε θα πάω το επόμενο!

τι έχω γιατρέ μου??????

Διακοπιαση ονομαζεται και γιατρευεται με μονιμη παραμονη στην Αθηνα μεχρι να γινει πουρες ο εγκεφαλος σου.....χεχε.....:tongue::tongue:

Αντε καλο μεσημερι, τα λεμε μετα.......

ΥΓ: Καλα εσυ Μαρκοπολο εχεις το θεμα της υγειας. Πρεπει να προσεχεις που πηγαινεις. Αλλο μανικι αυτο......

αντε καλη συνεχεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...