Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγώ για 12 μερες υπολογιζω 2500 χιλιάρικα..

Παναγια μου! Δεν τα κανω μπριζολες να τα φαω?....τι λετε ρε? Εγω δεν θα ξοδεψω σε κανενα τα λεφτα μου φετος. Θα κανουμε μπανια στο Λαγονησι και θα πηγαινοερομαστε με τουτου......εμ γιαυτο ο μεσοελληνας παιρνει καταναλωτικα να παει διακοπες και μετα να χρυσοπληρωνει τους τοκους......(εμοτικον που κουναει το κεφαλι)......:rolleyes::rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε κορες εξαρτάται που θα πας...

στη μυτιληνη πχ το ξενοδοχείο 80 ευρώ αυτό http://www.loriet-hotel.com/ με πρωινο

120 ευρώ να δωσεις έξτρα την ημέρα για φαγητό στη μυτιλήνη θα τρως όλο αστακούς και ψάρια μόνο τα΄οποια είναι πάνφτηνα

είναι ακριβά τα ακτοπλοϊκά αλλά όλα τα άλλα είναι πολύ φτηνότερα

εντάξει άμα πας μυκονο και σαντορινη την τρακοσάρα την μέρα την θες!

Το εχουμε κανει 3η επιλογη παιδικης με 2η τον Εθνικο κηπο ;)

Πω ειδα φωτο απο σημερα! Η μικρη εχει βγει κουκλα (κουκουβαααα), οσο την βλεπω ΤΟΣΟ λεω εγινε παιδακι ρε φιλε, παιδακι πλεον οχι μωρο....ολα της μιλανε για παιδι....θα τις ανεβασω fb το απογευμα........παω νανι

Στον Εθνικό και η δική μου τρελλάθηκε. Και με παιδική χαρά και με τα πουλιά. Περάσαμε πολύ ωραία όταν πήγαμε.

THIS IS SKEK!!;)

Παναγια μου! Δεν τα κανω μπριζολες να τα φαω?....τι λετε ρε? Εγω δεν θα ξοδεψω σε κανενα τα λεφτα μου φετος. Θα κανουμε μπανια στο Λαγονησι και θα πηγαινοερομαστε με τουτου......εμ γιαυτο ο μεσοελληνας παιρνει καταναλωτικα να παει διακοπες και μετα να χρυσοπληρωνει τους τοκους......(εμοτικον που κουναει το κεφαλι)......:rolleyes::rolleyes:

Προσωπικά δεν έχω πάρει διακοποδάνειο ποτέ. Και η πιστωτική μου ειναι μηδενισμενη. Αλλά γιατί να μην πάω μια βδομάδα να περάσω βασίλισσα ρε γμτ??? Να χαρώ και το παιδάκι μου δλδ. Από το να πάω στο κάθε λαμόγιο που πουλάει το αχουρι του για δωμάτιο προτιμώ να τα δώσω εκει που με σέβονται

όχι βρε κελλυ λαγονήσι δίπλα στο σπίτι μου δεν κάνω!

ούτε δανειο παιρνω εννοειται ότι μαζέψω όμως όλο το χρόνο θα το φάω το περιισότερο να το ευχαριστηθώ!

Διαφημίσεις

Προσωπικά δεν έχω πάρει διακοποδάνειο ποτέ. Και η πιστωτική μου ειναι μηδενισμενη. Αλλά γιατί να μην πάω μια βδομάδα να περάσω βασίλισσα ρε γμτ??? Να χαρώ και το παιδάκι μου δλδ. Από το να πάω στο κάθε λαμόγιο που πουλάει το αχουρι του για δωμάτιο προτιμώ να τα δώσω εκει που με σέβονται

Έτσι!! Βασικά μαζεύω εγώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και όταν έρθουν οι διακοπές το θέμα διαμονή συνήθως το κανονίζω εγώ και τα υπόλοιπα ο σύζυξ.

THIS IS SKEK!!;)

εμεις μεχρι και περσι που δεν υπηρχε πουκι βουταγαμε δώρα μισ8ά και εξτρας και τα καναμε λαμπογυαλο σε κοκτειλσ μουαχαχαχαχα φετος 8α αλλαξει το 8εμα

μαρκοπουλια..πρεπει να ειναι γαμησε τα να σου σκασει 8εμα με το παιδι και να μην παιζει ουτε κεντρο υγειας ας πουμε

dZJip3.png

οχι και γω χωρίς μεγάλο νοσοκομείο δεν πάω σε νησί

περυσι Σάμο ευτυχώς που είχε μεγάλο νοσοκομείο περάσαμε και αμυγδαλιτιδα με 40 πυρετό φέτος πάλι στη Μυτιληνη έχει νοσοκομείο γιαυτό πάμε......

Γεια σας ρε κορες!! :D

Διακοπες βλεπω! Μου φτιαξατε τη διαθεση!

Καλοκαιρακι εμεις θα το περασουμε στας Αθηνας διοτι ο Β παιρνει αδεια απο Σεπτεμβρη. Δεν με χαλαει καθολου ομως γιατι το καλοκαιρι η Αθηνα ειναι ερημη και τη γουσταρω τρελα!! Ισως την κανουμε για 2ημερα/3ημερα εδω κοντα..

Γιατι οπως ειπε και το σοφο Νιτσακι, "δεν ξερουμε τι μας περιμενει απο Χειμωνα".. Εμεις προς το παρον εχουμε υπολογισει και το κοστος ενος ιδιωτικου παιδικου ΑΝ μας ριξουν ακυρο απο το δημοσιο.. Οποτε, σφιγγομαστε! :|

Περαστικα στη Νανινα μας!

Μανουλα Ελλ εγω το εχω δει εδω και καιρο πως η Στεση ειναι πια κοριτσακι!!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Eγω προτιμω να τα μαζεψω να παρω αμαξι....χοχο......:P Τοσα λεφτα με παιδι και κριση στην οικονομια δεν δινω κορες.....ειμαι τσιπης εντελως....αλλα θα τα κρατησω γιατι δεν ξερω τι μου ξημερωνει......λαγονησι παμε εμεις Ειρηνακι που ειμαστε κεντρο. Για μας διακοπες ειναι αυτο ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

oyte kai ego to diakinsyneyv...μεσα μαιου 8α παμε ικαρια για γαμο και βαφτιση και μου λεει η νυφη 8α εφερεις και την πουκι? της λεω αναστασια μου σας αγαπω πολύ αλλα εγω το παιδι 9 ωρες στο καραβι ΔΕΝ το βαζω + ικαρία δεν εχει ουτε..γαζες

dZJip3.png

Ουτε εγω εχω παρει ποτε διακοποδανειο απλα δουλευει σαν τον μαυρο ολη την χρονια ολη την ημερα και θελει ο Κωστας στις δικαοπες του που ειναι λιγες ημερες να περναει οπως θελει.

Ουτε εγω εχω παρει ποτε διακοποδανειο απλα δουλευει σαν τον μαυρο ολη την χρονια ολη την ημερα και θελει ο Κωστας στις δικαοπες του που ειναι λιγες ημερες να περναει οπως θελει.

2001 εχω παρει διακοποδάνειο.. το τσακισα στις σπέτσες.. κυκλοφορουσα ολη μερα με την καπελαδούρα μου σαν την αλεξις κολμπι και νοικιασα σουιτα στις κατοικιες... μην μου τα 8υμιζετε και κλάψω απο απογνωση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...