Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια οι τιμές που αναφέρεται είναι απρόσιτες...

Δε λέω...καλές οι διακοπές αλλά πολλά λεφτά!

Φέτος χλωμό το κόβω να πηγαίνουμε κάπου όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι μας περιμένει το χειμώνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ, πολύ ωραίο το Αττικό.

Το εχουμε κανει 3η επιλογη παιδικης με 2η τον Εθνικο κηπο ;)

Πω ειδα φωτο απο σημερα! Η μικρη εχει βγει κουκλα (κουκουβαααα), οσο την βλεπω ΤΟΣΟ λεω εγινε παιδακι ρε φιλε, παιδακι πλεον οχι μωρο....ολα της μιλανε για παιδι....θα τις ανεβασω fb το απογευμα........παω νανι

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

νιτσακι εμεις φέτος λογω και τον βαφτισιων αλλα και επειδη οντως δεν ξερουμε τι παιζει τον χειμωνα 8α κατσουμε στην ωραια μασ αυλίδα και ίσως παμε με τον ηλια και την πουκι8ρα κανα 5νθημερο σεριφο που ξερουμε κοσμο και εχουμε άλλες τιμές λόγω γνωριμίας

dZJip3.png

Κορίτσια οι τιμές που αναφέρεται είναι απρόσιτες...

Δε λέω...καλές οι διακοπές αλλά πολλά λεφτά!

Πόσα θα χαλάγατε 4 άτομα σε ενοικιαζόμενο σε νησί? με τα ακτοπλοιικα, το αυτοκίνητο, 3 γευματα, καφέδες, πορτοκαλαδες, παγωτα, ξαπλώστρες κλπ κλπ κλπ

Διαφημίσεις

νιτσακι εμεις φέτος λογω και τον βαφτισιων αλλα και επειδη οντως δεν ξερουμε τι παιζει τον χειμωνα 8α κατσουμε στην ωραια μασ αυλίδα και ίσως παμε με τον ηλια και την πουκι8ρα κανα 5νθημερο σεριφο που ξερουμε κοσμο και εχουμε άλλες τιμές λόγω γνωριμίας

εχω ξάδερφο με φωτογραφείο στην σεριφο..μαρί λες να τον ξερεις αυτόν????

Πόσα θα χαλάγατε 4 άτομα σε ενοικιαζόμενο σε νησί? με τα ακτοπλοιικα, το αυτοκίνητο, 3 γευματα, καφέδες, πορτοκαλαδες, παγωτα, ξαπλώστρες κλπ κλπ κλπ

εγώ για 12 μερες υπολογιζω 2500 χιλιάρικα..

ωραια η Σεριφος...είχα πάει με τον άντρα μου πριν καποια χρόνια.

Είχαμε πάει βόλτα στην Χώρα και όταν φευγαμε μας ζητησαν 2 κοπελες να τις πάμε στο λιμανι (αμπελακια? δεν θυμαμαι) που πηγαιναμε και εμεις άλλωστε.

Και μεσα στο αυτοκίνητο σιχτιριζαν την ώρα και την στιγμη που ήρθαν σεριφο και όχι Πάρο η Μύκονο :D:D:D

Δεν ξερω σκεφτομαι οτι αν κλεισεις ενα δωματιο με 100 ευρω την βαδυα π,χ και υπολογισεις μεσημεριανο εξω βραδυνο εξω καφεδες εξω παγωτα η γλυκα τοσο δεν θα σου βγαινει την ημερα????

Τρωμε και πολυ δυστυχως, αν ειναι να μαγειρευω στις διακοπες καλυτερα να κατσω στο χωριο μου ολες τις ημερες.

Διαφημίσεις

αχαχαχαχχααχχα λειβαδακια ειναι το λιμανι..και ναι λογηικο να σιχτιριζαν...νεα κοριτσια πηγαν αποφασισμενα για χαιλικια ενώ η σεριφος ειναι πιο κουλάτη..εχει νυχτερινη ζωή μεν αλλα δεν ειναι..παρος

dZJip3.png

κοριτσια για μια 4μηελη οικογενεια με φουλ εξτρα και να εχει ςκαι μια αλφα ανεση πχ να μην λες στο παιδι οχι δεν εχει παγωτο δεν εχω λεφτα, υπολογιζω οτι για 10 μερες ειναι ενα τριχιλιαρο.. γιατι του πουστη πλέον διακοπές ειναι..κα8ε μερα γεμιστα 8α τρως? 8α φασ και ενα μπαρμπουνάκι

dZJip3.png

Εγω σε νησι με μικρο παιδι δεν παω με τιποτα ομως εκτος κι αν εχει αεροδρομιο η πανεπιστημιακο νοσοκομειο.

δλδ το καλοκαιρι να μην σας καλεσω στη γαυδο ε? μουαχαχαχαχαχαχαχαααα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...