Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω για Κυλληνη σκεφτομαι φετος αλλα θελω να ξεκουραστω να παω καπου και να μην κουνηθω με μεταφορες γιατι τρεχω ετσι κιαλλιως με τον Μαριο δεν θελω πολλα περα δωθε. Κανει γιαυτη την ηλικια των δυο που ειναι ο σιφουνας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω για Κυλληνη σκεφτομαι φετος αλλα θελω να ξεκουραστω να παω καπου και να μην κουνηθω με μεταφορες γιατι τρεχω ετσι κιαλλιως με τον Μαριο δεν θελω πολλα περα δωθε. Κανει γιαυτη την ηλικια των δυο που ειναι ο σιφουνας?

Το ΑΙ λες? Απευθυνεται σε οικογενειες με παιδια, αυτό ειναι το ταργκετ γκρουπ. Στην κυλληνη εχει και άλλο ένα εκτος από αυτο που πηγαμε, θα προσπαθησω να θυμηθω το όνομα

Ο Μαριος ξυπνησε ευδιαθετος και εφαγε ολη την φρουτοκρεμα πραγμα σπανιο και ευτυχως ηρθε η γιαγια και ο παπους και τον πανε βολτα γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πονανε πολυ.

Διαφημίσεις

Κική ο δικός μου ειναι ακόμα στις σούπες και τα χοντροαλεσμένα. Δεν μπορω δλδ να τον ταϊζω για 15 μέρες ούτε σε ταβέρνες ούτε σε μπουφε εστιατορίου. Εκτος του οτι αμφιβάλλω για το μενού και την ποιότητα, για ενα τοσο μικρό παιδί, γενικά, θα πρέπει να έχω παραμάσχαλα και το μούλτι και δε λέει καθόλου. Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλω τη σειρά μου και δεν μου αρέσει να κάνω εκπτώσεις σε ό,τι αφορά τα παιδιά...οπότε η προοπτική διακοπών με ένα μωρό με πάνες, μπιμπερό και αλεσμένα, μακριά από το σπίτι και για μεγάλο διάστημα είναι μάλλον εφιαλτική για μένα.

Με τον μεγάλο πήγαμε πρώτη φορά οταν ήταν 3,5 χρονών και το ευχαριστηθήκαμε παρα πολύ όλοι. Γι αυτό και κατέληξα στο σπίτι της Παραλίας για φέτος σίγουρα, ίσως και για του χρόνου, αναλόγως.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ιδέες και τις προτάσεις, κορίτσια. Ίσως και να τα χρειαστώ, γιατί λέω να αφήσω τον μικρό εστω ενα τριημερο με τη γιαγιά και τη νταντά, να πάμε και κάπου με τον μεγάλο, που έχει αδυναμία στα λουξ ξενοδοχεία με πισίνες. Ίδιο η μάνα του, αυτό το παιδί. :rolleyes::cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

kalhmeraaaaaaaaaaaa ΨΗΦΙΖΩ δκαγωτό ολ ινκλουσιβ! και γαμω τις εφευρέσεις.. εχει και ενα ξενοδοχειο στην αιγινα που μαζι με τα φαγητοποτά δινει και απεριοριστα σπα και μασαζια...8εικα σας λεω.. αργώ το λένε

επισης οσες 8ελουν νησακι φετος προτεινω σεριφο. στα λειβαδάκια η παραλια ειναι ΤΡΕΛΑ, ΟΛΑ ειναι σε αποσταση 15 βημάτων, ειναι φτηνα σε σχεση με άλλα νησία (πχ με 15 ευρώ το ατομο τρώς τρελά σε μαγαζαρα με 8εα ολο το νησι), τα παιδακια πανε πανω κατω χαρουμενα γιατι απαγορευονται τα αμαξια.. γενικά ειναι θεσπεσια κατασταση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

τι κανετε?

Εμεις ξανα Αττικο ειμασταν σημερα και η μικρη ειδε ενα μικρο πουλι που εμοιαζε με τουκαν και φωναζε ΄ΤΟΥΚΑΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΚΑΝ!', ετσι οπως παμε θα τα μαθει τα ζωα απεξω ολα. Θα μου πεις βεβαια θα γινει το ασυνηθιστο συνηθισμενο ετσι οπως παμε συνεχεια αλλα τι να κανεις? Συνεχεια παιδικες χαρες και μπουρδες? Αφου μπορουμε και ειναι κοντα. Το ιδιο ειναι να κανεις κουνια στην μεση της πολης στα καυσαερια και το ιδιο μεσα στην φυση με το παγωνι διπλα σου......? εμ δεν ειναι το ιδιο....

Περαστικα Κρις στο κοριτσι σου. Να πας να την δει γιατρος οπωσδηποτε.

Χαιρετισματα σε ολες σας.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

το αττικο ειναι ΑΨΟΓΟ! την πουκι τγον δεκεμβριο την ειχαμε πάει σπάτα.. κοιτουσε τα ζώα εκστασιασμένη αλλα ΠΟΛΥ σοβαρη..δλδ δνε εκανε χαρουλες όπως τα άλλα παιδάκια και ομοογώ πώς με ειχε ανησυχησει...ελεγα μπα το παιδι μου δεν νιωθει δεν αντιδρά? γυρνωντας πεφτει για υπνο και μετα απο καμια ωρα ξυπνάει...σοβαρη... με κοιταει σοβαρα και αρχισε και έκανε "ουουουουοουου" όπως τα πιθηκια... το παιδι μου ειναι σκεπτομενο μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Ελλ, πολύ ωραίο το Αττικό. Έχουμε πάει 4-5φορές, η τελευταία ήταν τον Ιανουάριο και διασκεδάζουμε πολύ. Ο Π. ειδικά ενθουσιάζεται. Θα ξαναπάμε του χρόνου που θα καταλαβαίνει και η μπουμπού...

Διακοπούλες προγραμματίζεται?

Προτιμώ κι εγώ all inclusive και πάντα ξενοδοχείο. Δε γουστάρω να μαγειρεύω κλπ κλπ σε διακοπές.

Ξέρει καμία τι είναι το Βιωματικό Σχολείο ακριβώς?

Κάνουν μαθήματα ή είναι εκπαιδευτικά εργαστήρια? Μπείτε εδώ www.biomatiko.gr, έχει πολύ ενδιαφέρον πραγματικά.

Αααα δε σας είπα...έχω ρνβ το πρωί στο ΝΕΟ νήπιο! άιντε να δούμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...