Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλά το λες, αλλά δεν τρελαίνομαι. Για μένα τα καλύτερα είναι Ν.Παντελεήμονας και ανάμεσα Πλαταμώνα- Ν.Πόρους. Αλλά τα καλά ξενοδοχεία εκεί είναι all-inclusive και απλησίαστα, τα δε ενοικιαζόμενα τρύπες και άθλια...με ένα παιδί βρίσκεις ευκολα να βολευτείς, υπάρχουν λύσεις, με δύο όμως, και μάλιστα στην ηλικία του μικρού που ακόμα δεν μπορεί να τρωει τα πάντα, οπότε αναγκαστικά χρειάζομαι και κουζινάκι, είναι πολύ ζόρι...

Ειμαι κι εγω ιδιοτροπη στις διακοπες, τα θέλω όπως τα θέλω, και την άνεση, να μην ειμαστε ο ενας πανω στον άλλον, και την καθαρή τη θάλασσα κοντά κλπ...γιατι αν ειναι να παω, να πληρώνω και να ταλαιπωριέμαι, καλυτερα καθομαι στο σπίτι μου. Δεν μιλάμε για ενα ΣΚ.

thallata κάμπινγκ στη χαλκιδικη το έχεις δει?

και δεν μιλάω για σκηνές αλλά υπερπολυτελή τροχόσπιτα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις συγκρινει το κόστος του AI με το κόστος του ενοικιαζόμενου μαζί με 3 γευματα, ποτά και όλα τα άλλα για 4 άτομα??? ίσως να μην είναι και τόσο απλησιαστα τελικα...εμεις φετος θα πάμε για 2η χρονια σε ΑΙ και μάλιστα διαπραγματευτήκαμε και μας έκαναν καλύτερη τιμη

Για τα εμβόλια και εγώ ειμαι της άποψης ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από τους ενδεχόμενους κινδυνους. Άλλωστε τόσες αρρώστιες έχουν εκλειψει λόγω των εμβολιων

Για πες ρε Μάλι δώσε περισσότερα στοιχεία για το ΑΙ

thallata κάμπινγκ στη χαλκιδικη το έχεις δει?

και δεν μιλάω για σκηνές αλλά υπερπολυτελή τροχόσπιτα!!!!!!!

Λινκ πλιζ!

Επίσης, Αγγελίνα τι ιδιαίτερο τρώει ο γιος σου που χρειάζεσαι κουζινάκι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αγγελίνα η Τορώνη πώς σου φαίνεται? Πήγαινα εκεί για χρόνια σε μια πανσιόν και ήταν νορμαλ τιμή, πανέμορφος χώρος, με κουζινάκι και a/c και τα πάντα, 30 μέτρα από τη θάλασσα (αληθινά) και καλοί άνθρωποι. Θες να ψάξω τηλ. για να ρωτήσουμε τιμές? Εκεί όσο περισσότερο έμενες σου χαμήλωνε την τιμή.

(Καλημέρα!!!! Δεν είμαι γαϊδάρα, απλά τρέχω αυτές τις μέρες! Φιλιά σε όλες και περαστικά στην Κωνσταντίνα.)

Στην Κατερίνη δεν έχει θάλασσα;

Tελικά εκει καταλήξαμε, στην όμορφη Παραλία Κατερίνης. :rolleyes:

Έχουμε σπίτι εκεί μεγάλο, 2 υ/δ, σαλονάρα, κουζινάρα, μπανιο, γωνιακό με μπαλκόνια ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Ξενοικιαστηκε μέσα στο χειμώνα και τα ποσα που μας εχουν προτεινει για να το νοικιασουν ειναι της ξεφτίλας τελείως, λογω κρισης, οπότε δεν το δωσαμε.

Τωρα λεμε να κουβαληθούμε να ξεκαλοκαιριάσουμε εκεί, μόλις στρωσει για τα καλά ο καιρός. Ειναι δεκα λεπτά απόσταση απο Κατερίνη με αυτοκίνητο και εχει αστικό κάθε 15 λεπτά, επίσης.

Βέβαια θέλει γερό καθαρισμα, ηλεκτρολόγο και κατι άλλα ψιλά. Επίσης δεν εχει έπιπλα καθόλου. λέω να πάμε κάποια προχειρα για καμια βδομαδα, να δουμε πώς θα μας φανεί και μετά, αν μας κάνει, να κοιτάξω για πιο μονιμη εγκατασταση. Το γυρισα από δω, το γυρισα από κει στο μυαλό μου, άλλη λύση δε βρίσκω, τουλάχιστον ώσπου να ξεπεταχτεί λίγο ακόμα ο μικρός.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς φέτος σκεφτόμασταν για Άνδρο αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη θα μείνουμε εδώ :(. Όχι ότι με χαλάει αλλά θα τα χρυσοπληρώσουμε πάλι.

τι είναι πιο ακριβά εκει από εδω σκεκάκι?

τιμή περιοχή τι περιλαμβάνει το ΑΙ?

Κλεισαμε στην Κυλληνη με 280? την βραδια την περίοδο του 15Αυγουστου. "φιλική" τιμη επειδη ειχαμε ξαναπάει και επειδή το κλεισαμε πολύ νωρις (ερλι μπουκινγκ :tongue:)

Η τιμή ειναι για 2κλινο με το παιδί δωρεαν μεχρι τα 14. Περιλαμβανει πρωινο, μεσημεριανο βραδυνο, ενδιαμεσα καποια σνακς, όλα τα ποτα και τους καφεδες, την ξαπλώστρα, θαλάσσια ποδήλατα (όχι όμως μηχανοκινητα θαλάσσια σπορ) και δεν θυμαμαι τι άλλο

Τα δωμάτια ήταν τελεια, το προσωπικό πολύ ευγενικο και τα φαγητά πολύ νόστιμα.

Υπολογισαμε και τι θα χαλαγαμε 2 άτομα και ένα μωρό, το οποιο όμως από του χρόνου θα τρώει και αυτό κανονικα, και η διαφορά δεν ηταν μεγαλη. Και να σου πω και κάτι??? Και λίγο παραπάνω να είναι το ευχαριστηθηκαμε. Οι άνθρωποι ήταν άψογοι επαγγελματιες, γιατί να δίνω τα λεφτά μου στον κάθε άσχετο που ξαφνικα έφτιαξε ρουμς του λετ και το παιζει εξυπνος???

Διαφημίσεις

Tελικά εκει καταλήξαμε, στην όμορφη Παραλία Κατερίνης. :rolleyes:

Έχουμε σπίτι εκεί μεγάλο, 2 υ/δ, σαλονάρα, κουζινάρα, μπανιο, γωνιακό με μπαλκόνια ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Ξενοικιαστηκε μέσα στο χειμώνα και τα ποσα που μας εχουν προτεινει για να το νοικιασουν ειναι της ξεφτίλας τελείως, λογω κρισης, οπότε δεν το δωσαμε.

Τωρα λεμε να κουβαληθούμε να ξεκαλοκαιριάσουμε εκεί, μόλις στρωσει για τα καλά ο καιρός. Ειναι δεκα λεπτά απόσταση απο Κατερίνη με αυτοκίνητο και εχει αστικό κάθε 15 λεπτά, επίσης.

Βέβαια θέλει γερό καθαρισμα, ηλεκτρολόγο και κατι άλλα ψιλά. Επίσης δεν εχει έπιπλα καθόλου. λέω να πάμε κάποια προχειρα για καμια βδομαδα, να δουμε πώς θα μας φανεί και μετά, αν μας κάνει, να κοιτάξω για πιο μονιμη εγκατασταση. Το γυρισα από δω, το γυρισα από κει στο μυαλό μου, άλλη λύση δε βρίσκω, τουλάχιστον ώσπου να ξεπεταχτεί λίγο ακόμα ο μικρός.

Ναι ρε σύ, το σκέφτεσαι;! Αφού τα οικονομικά σας δεν ήταν τόσο καλά φέτος, εκμεταλλευτείτε το! Κι εμάς φέτος μας βλέπω μόνο Αμαλιάδα στο πατρικό μου...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τι είναι πιο ακριβά εκει από εδω σκεκάκι?

Εδώ είναι πολύ ακριβά τα εκτός διαμονής (δλδ φαγητό, σνακς, ποτά) σε ξενοδοχείο.

Πέρσι είχαμε νοικιάσει μια βίλλα με πισίνα για μία εβδομάδα 1700 ευρώ. Σκέψου ότι μείναμε 2 οικογένειες (7 άτομα σύνολο) αφού ήταν τεράστια, αλλά λόγω παιδιών ψωνίσαμε και μαγειρέψαμε κάποιες μέρες συν όλα τα είδη υγιεινής που πήραμε. Παράπονο δεν έχω, καλά περάσαμε αλλά μας έκατσε ακριβά στην τελική. Μετά πήγαμε και μια εβδομάδα μόνοι μας με το παιδί σε ξενοδοχείο και μας πήγε περίπου 150 τη βραδιά Β&Β. Άσε το πόσο πληρώνεις τα φαγητά έξω.

THIS IS SKEK!!;)

Ωρε Μάλι και το δικό σου το παιδάκι τι ιδιαίτερο τρώει δλδ? Διαφωτίστε με πλιζ.

Διότι ο γιος μου από το χρόνο τρώει ότι εμείς. Και όχι αλεσμένα.

Κοιτα περσι έτρωγε αλεσμενα, μόλις ειχε ξεκινησει. Βεβαια το ξενοδοχειο ειχε και αλεσμενη φρουτοκρεμα το πρωι και αλεσμενο φαγητο το μεσημερι για τα μωρακια. Η δικια μου τρωει τα πάντα, αλεσμενα προς το παρόν, στους 18 μηνες που θα ειναι τότε θα δουμε πώς θα τρώει. Γι'αυτο δεν την υπολογιζω για κανονικο άνθρωπο ακομα ;)

Πάντως είχε και παιδικό μπουφε :P

Ωρε Μάλι και το δικό σου το παιδάκι τι ιδιαίτερο τρώει δλδ? Διαφωτίστε με πλιζ.

Διότι ο γιος μου από το χρόνο τρώει ότι εμείς. Και όχι αλεσμένα.

Καλά και η Εριέττα δεν τρώει οτιδήποτε, οπότε πάντα είναι θέμα αυτό με το φαγητό της όπου και να πάμε. Αν πάμε αθήνα, είμαι συνέχεια μες την κουζίνα, αν πάμε ξενοδοχείο τρέχω να ελέγξω μενού και να ρωτάω και παραγγέλνω. Ένα άγχος και αυτό.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...