Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ωραίο ήταν...

Αλλα επειδή είμαστε σούπερμαμάμαδες πάω για ύπνο. Πρωινό εγερτήριο στις 6.45...

Αν έχει κάποια άλλη πιο βάρβαρο εγερτήριο ας το πει, να παρηγορηθώ λιγάκι...

Φιλάκια κούκλες:)

εγερτηριο 6 ΠΑΡΑ δέκα!

Σπέρες μπαι δε γουει , για πειτε γνώμες ρε κορίτσια.....κερδισε ανηψιός μου ένα δώρο στα easy slim 150 ευρώπουλα , όπου κλασσικά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν δεν κλέισεις πακέτο. 1390 ευρώ μείον 30% μέχρι τις 31 του μήνα και μείον τα 150 μου τα έβγαλε κάπου στα 750 ευρώ. Λέει ότι είναι κάτι σαν ποδήλατο με κόκκινες λάμπες γύρω γύρω που βοηθούν στη μείωση του λίπους και τα γνωστά , σου δίνουν και διατροφή και μέσα σε 4 μήνες μου έχουν πλάνο να φτάσω απο τα 72 που είμαι στα 58 κιλά (ιδανικό για μένα , για εκείνους τα 62) γνώμες πλίιιιιιιιζζζζζζζζζ..............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Νίτσα είναι γεννηθείσα το 1982, ήτοι 28 ετών, με αδελφό 14ετών..

Από ελιές κι εγώ μπόλικες πλησιάζω το Σημίτη..

Ζώπυρον πες τι έχεις γιατί είμαι κι εγώ στενοχωρημένη πολύ, να δούμε ποιά έχει σοβαρότερο λόγο..

(u first!)

εγερτηριο 6 ΠΑΡΑ δέκα!

Σπέρες μπαι δε γουει , για πειτε γνώμες ρε κορίτσια.....κερδισε ανηψιός μου ένα δώρο στα easy slim 150 ευρώπουλα , όπου κλασσικά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν δεν κλέισεις πακέτο. 1390 ευρώ μείον 30% μέχρι τις 31 του μήνα και μείον τα 150 μου τα έβγαλε κάπου στα 750 ευρώ. Λέει ότι είναι κάτι σαν ποδήλατο με κόκκινες λάμπες γύρω γύρω που βοηθούν στη μείωση του λίπους και τα γνωστά , σου δίνουν και διατροφή και μέσα σε 4 μήνες μου έχουν πλάνο να φτάσω απο τα 72 που είμαι στα 58 κιλά (ιδανικό για μένα , για εκείνους τα 62) γνώμες πλίιιιιιιιζζζζζζζζζ..............

Καλησπέρα Στίνα..

Το βραβείο δεν μπορώ να στο δώσω, το έχει η Λευκή 05.15 εγέρθειται..

Αυτό με τα 150ε και το μετέπειτα "πακετάκι", διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό, είναι η "απατεωνιά του αιώνα":evil::evil::evil:

Τώρα για το θέμα των κιλών, αν γραφτείς γυμναστήριο κι ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής πάλι θα φτάσεις εκεί που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να διαθέσεις το χιλιάρικο+.

Δεν ξέρω αν έχετε στην Κύπρο γυμναστήρια με ετήσια πακέτα όπως εδώ (150-200e ετησίως).

Καλησπέρα Στίνα..

Το βραβείο δεν μπορώ να στο δώσω, το έχει η Λευκή 05.15 εγέρθειται..

Αυτό με τα 150ε και το μετέπειτα "πακετάκι", διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό, είναι η "απατεωνιά του αιώνα":evil::evil::evil:

Τώρα για το θέμα των κιλών, αν γραφτείς γυμναστήριο κι ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής πάλι θα φτάσεις εκεί που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να διαθέσεις το χιλιάρικο+.

Δεν ξέρω αν έχετε στην Κύπρο γυμναστήρια με ετήσια πακέτα όπως εδώ (150-200e ετησίως).

έχουμε κι εδώ... αλλά δεν είμαι πλέον του γυμναστηρίου... το συν σε αυτό το ιζι σλιμ είναι ότι πάς 2 φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά... το πρόγραμμα διατροφής το κάνω γ@μWτο αλλά έμειναν 10 κιλά που ΔΕΝ λένε να φύγουν... έχουν κολλήσει εκεί....

Γιατί λέμε για τις ελιές μας?? εγώ έχω άπειρες , ( ένα παιδί μετραει τ άστρα , ένα πράγμα) και ο άντρας μου επίσης.... σε ποια ηλικία βγάζουν τα μωρά ελιές?? ¨οχι τίποτα άλλο απλά θελω να δω αν τελικά έκανα μωρό ή ελιόπιττα!

Διαφημίσεις

Στίνα μην απογοητεύεσαι...

Σίγουρα χρειάζεται γυμναστική, ταυτόχρονα με τη διατροφή..

Διάβασα ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το μνμ σου και λες ότι είναι πακέτο των 750ε. Αυτά αφορούν μόνο το συγκεκριμένο μηχάνημα? Μου κάνει κάτι σαν το power plate ή όχι?

Στίνα μην απογοητεύεσαι...

Σίγουρα χρειάζεται γυμναστική, ταυτόχρονα με τη διατροφή..

Διάβασα ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το μνμ σου και λες ότι είναι πακέτο των 750ε. Αυτά αφορούν μόνο το συγκεκριμένο μηχάνημα? Μου κάνει κάτι σαν το power plate ή όχι?

είναι ένα στέπερ που γυμναζεσαι αλλά ταυτόχρονα περιβάλλεσαι από κάτι κόκκινες λάμπες που καίνε θερμίδες, αυξάνουν μεταβολισμό, σισφίγγουν , καίνε κυτταριτιδα ε πάνε και το μωρό στο σχολείο.....:rolleyes:

Εγώ μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο! Και έχω απίστευτα νεύρα με τον παθολόγο! Ο πνευμονολόγος δεν ακούει τίποτα σε βρογχίτιδες και άσθματα και το μονο που μου είπε είναι ότι και τον Νοέμβριο που το είχα ξαναπάθει πάλι από ίωση της μικρής: Είναι τα ιγμόρια μου γιατί εκεί έχω το θέμα εγώ!

Να κόψω πάραυτα όλες τις μαλκαίες που μου έχει δώσει ο παθολόγος και να πάω αύριο για ακτινογραφία Ιγμορίων και προληπτικά θώρακος για τον οποίο είπε ότι ακούγεται σα να μην καπνίζω. Επίσης είπε ότι η μόνη σωστή αγωγή που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι η κλαριθρομυκίνη και το trebon που τα είχα ξεκινήσει και τα δύο μόνη μου!

Μη #έσω τους ειδικούς παθολόγους!

Ζώπυρον εμφανίσου και λέγε τι έχεις

Νίτσα το ίδιο και άσε τις προτεραιότητες!

Στίνα να κάνεις τη διατροφή και να κάνεις μόνη σου γυμναστική στο σπίτι... κυρίως κοιλιακούς και διατάσεις.

Εγώ μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο! Και έχω απίστευτα νεύρα με τον παθολόγο! Ο πνευμονολόγος δεν ακούει τίποτα σε βρογχίτιδες και άσθματα και το μονο που μου είπε είναι ότι και τον Νοέμβριο που το είχα ξαναπάθει πάλι από ίωση της μικρής: Είναι τα ιγμόρια μου γιατί εκεί έχω το θέμα εγώ!

Να κόψω πάραυτα όλες τις μαλκαίες που μου έχει δώσει ο παθολόγος και να πάω αύριο για ακτινογραφία Ιγμορίων και προληπτικά θώρακος για τον οποίο είπε ότι ακούγεται σα να μην καπνίζω. Επίσης είπε ότι η μόνη σωστή αγωγή που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι η κλαριθρομυκίνη και το trebon που τα είχα ξεκινήσει και τα δύο μόνη μου!

Μη #έσω τους ειδικούς παθολόγους!

Ζώπυρον εμφανίσου και λέγε τι έχεις

Νίτσα το ίδιο και άσε τις προτεραιότητες!

Στίνα να κάνεις τη διατροφή και να κάνεις μόνη σου γυμναστική στο σπίτι... κυρίως κοιλιακούς και διατάσεις.

καλάααααα έμπλεξες κι εσύ με καλούς λαλάκες...... τεσπά μην αρχισω για τη συγκεκριμένη φάρα....

Περιμένω τη ζώπυρον πρώτα...

Θα μας πεις αύριο για την εξέταση! τι ιδιότητα έχεις και μπορείς και κρίνεις τι φάρμακο πρέπει να πάρεις όταν αρρωσταίνεις. Άσχετο..

Διαφημίσεις

Τα 12 από τα 20 χρόνια που δουλεύω ως γραφίστρια είναι για φαρμακευτικά έντυπα μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Τα 12 από τα 20 χρόνια που δουλεύω ως γραφίστρια είναι για φαρμακευτικά έντυπα μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Wow:o:o:o

Δηλ. βάσει εμπειρίας, αν μείνεις ποτέ από δουλειά μπορείς να γίνεις βοηθός φαρμακοποιού???:shock:

Καταρχήν, καλησπέρα σε όλες!

Στίνα μου, είμαι κατά του πακέτου - γυμναστήριο ή κάποιας μορφής άσκηση είναι η λύση (στα λέω για να τ' ακούω).

Αερικό, δεν μπορείς να βρεις έναν γιατρό της προκοπής???? Άντε τώρα, μην αρχίσω με δαύτους! Δεν σας το είπα ότι έχουν το singulair για καραμέλα?

Βρε παιδιά, η Αγγελίνα που είναι? Μην μου πείτε για το χαλασμένο λαπτοπ - έχει χαθεί από προσώπου γης...!

Νίτσα, τι έχεις?

λοιπόν... θα τα πω (όσο γίνεται) συνοπτικά...

κουρασμένη - γιατί είμαι η μαίρη παναγιωταρά...

εκτός όλων των άλλων (μην γελάσετε) σήμερα το πρωί μ' έπιασε κόψιμο στο δρόμο για τη δουλειά (εξαιτίας μιας σοκολάτας που είχα μασαμπουκιάσει νωρίτερα)

και επίσης αργότερα κατάλαβα πως κατά ένα περίεργο τρόπο είχε τρυπήσει η μπότα μου κι έμπαιναν μέσα στο πόδι μου όλα του νερά του δρόμου!

και για ώρες δούλευα με το ένα πόδι βάρκα!!

θέλετε κι άλλα???

τσαντισμένη - γιατί η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και ευτυχώς δασκάλα του διπλανού τμήματος κι όχι του γιου μου, σήμερα μου έκανε παρατήρηση και γιατί αργούμε να τον πάμε το πρωί και γιατί αργούμε να τον πάρουμε το μεσημέρι.

είχε απόλυτο δίκιο, αργούμε κανά δεκάλεπτο τη φορά (για πιο βαθείς λόγους από τους προφανείς...) αλλά το έκανε πάλι δημόσια και με πολύ άσχημο ύφος - με ενόχλησαν τα μούτρα της κι ο τρόπος της!

προβληματισμένη - το ζωπυράκι μου ζητάει κατοικίδιο (που δεν γίνεται) και κυρίως αδελφάκι... ζητάει επίμονα αδελφάκι... εδώ και πολύ καιρό...

σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση της αναδοχής... προβληματίζομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...