Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικάκι περαστικά ρε γμτ!

Για τα εμβόλια, ενώ τα κάνω όλα, θεωρώ ότι όντως υπάρχουν παρενέργειες όπως σε όλα τα φάρμακα. Απλά έχω αταλάβει όσο το έχω ψάξει εγώ, ότι οι παρενέργειες από την ίδια την αρρώστεια είναι χειρότερες και γι αυτό τα κάνω.

Για το mmr και τον αυτισμό έχω πλέον πειστεί ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα τέτοιο. Και έχω και κόλλημα με το θέμα. Σπίτι μας έχουμε ενσύρματο νετ, κανονικό τηλέφωνο όχι ασύρματο κτλ δεν έχω βάλει ποτέ ενδοεπικοινωνία εξαιτίας της ενοχοποίησής τους για αυτισμό. Και τότε με το μμρ είχα φάει φρίκη και ήμουν έτοιμη να μην το κάνω.

Στην έρευνα που μου είπε η φίλη μου ενοχοποιείται ένα σημείο του εγκεφάλου, δε θυμάμαι ποιο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαστε πολύ σοβαρα το θεμα των διακοπων φετος Κική και την ψάχνουμε γενικότερα, δεδομένου οτι ολοι οι γιατροί μας είπαν ότι πρεπει ο μεγάλος να κανει πολλά μπανια για να γλυτώσουμε από τις ωτίτιδες. Πολλά μπάνια=πολλές μερες διακοπές.

Κι επειδή φετος τα πράγματα δεν είναι και τόσο ανθηρα από οικονομικής άποψης, για νησια και τέτοια, πήραμε σβάρνα το νομό και ψαχνόμασταν...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαστε πολύ σοβαρα το θεμα των διακοπων φετος Κική και την ψάχνουμε γενικότερα, δεδομένου οτι ολοι οι γιατροί μας είπαν ότι πρεπει ο μεγάλος να κανει πολλά μπανια για να γλυτώσουμε από τις ωτίτιδες. Πολλά μπάνια=πολλές μερες διακοπές.

Κι επειδή φετος τα πράγματα δεν είναι και τόσο ανθηρα από οικονομικής άποψης, για νησια και τέτοια, πήραμε σβάρνα το νομό και ψαχνόμασταν...

Εκεί σε εσάς λένε ότι είναι ωραία στους πόρους αν το λέω καλά

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κιουλτάκι και Κική, ζαλάδες έχω συνέχεια, εμετούς ευτυχώς όχι προς το παρόν. Έχω παρατηρήσει ότι αν κοιμηθώ καλά το βράδυ, το πρωί καθόλου ναυτίες και αναγούλες. Αν όχι, όλη η επόμενη μέρα είναι δύσκολη.

Αύριο θα πάω γιατρό να δούμε αν όλα καλά.

Ξεπαρεού και με πεθερικά και ΣΚ όλο ριλάξ. Πήγε και η Εριέττα στη μαμά μου και έμεινε εκεί οπότε βρήκα χρόνο για τεμπελιά, συμμάζεψα το σπίτι, πήγαμε για φαγητό με τον καλό μου το Σάββατο βράδυ αλλά δεν το χάρηκα γιατί παρολίγο να με πάρει ο ύπνος πάνω από το πιάτο.

THIS IS SKEK!!;)

Καλά το λες, αλλά δεν τρελαίνομαι. Για μένα τα καλύτερα είναι Ν.Παντελεήμονας και ανάμεσα Πλαταμώνα- Ν.Πόρους. Αλλά τα καλά ξενοδοχεία εκεί είναι all-inclusive και απλησίαστα, τα δε ενοικιαζόμενα τρύπες και άθλια...με ένα παιδί βρίσκεις ευκολα να βολευτείς, υπάρχουν λύσεις, με δύο όμως, και μάλιστα στην ηλικία του μικρού που ακόμα δεν μπορεί να τρωει τα πάντα, οπότε αναγκαστικά χρειάζομαι και κουζινάκι, είναι πολύ ζόρι...

Ειμαι κι εγω ιδιοτροπη στις διακοπες, τα θέλω όπως τα θέλω, και την άνεση, να μην ειμαστε ο ενας πανω στον άλλον, και την καθαρή τη θάλασσα κοντά κλπ...γιατι αν ειναι να παω, να πληρώνω και να ταλαιπωριέμαι, καλυτερα καθομαι στο σπίτι μου. Δεν μιλάμε για ενα ΣΚ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αλλά τα καλά ξενοδοχεία εκεί είναι all-inclusive και απλησίαστα

Έχεις συγκρινει το κόστος του AI με το κόστος του ενοικιαζόμενου μαζί με 3 γευματα, ποτά και όλα τα άλλα για 4 άτομα??? ίσως να μην είναι και τόσο απλησιαστα τελικα...εμεις φετος θα πάμε για 2η χρονια σε ΑΙ και μάλιστα διαπραγματευτήκαμε και μας έκαναν καλύτερη τιμη

Για τα εμβόλια και εγώ ειμαι της άποψης ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από τους ενδεχόμενους κινδυνους. Άλλωστε τόσες αρρώστιες έχουν εκλειψει λόγω των εμβολιων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...