Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πώ καλέ; Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί πάντως οι γονείς του γαμπρού δεν πρέπει να την πολυθέλουν, την παρουσίασαν σαν ψώνιο, αγέλαστη (αλήθεια είναι αυτό), εντωμεταξύ είναι και μεγαλοκοπέλα και μάλλον δεν τους αρέσει ως προς την εμφάνιση, πάντως στο γλέντι στο σπίτι της νύφης που έγινε την Πέμπτη, δεν ήρθαν. Εντωμεταξύ, η μάνα της νύφης φάνηκε κρυόκωλη και στρίγγλα, ο πατέρας άξεστος, χοντροκομμένος και πέταγε τις περισσότερες μπηχτές. Πάντως γενικά το μεταξύ τους κλίμα ήταν πολύ ψυχρό, μέχρι και τα πεθερικά μου το κατάλαβαν που δεν τους είχαμε πει τπτ. Ο γαμπρός φαινόταν απηυδισμένος... Δεν ξέρω αν θα πεί τπτ στον Βασίλη, παρόλο που είναι φίλοι... ίσως αργότερα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εμείς το mmr ΔΕΝ θα το κάνουμε (μεταξύ άλλων που δεν εχουμε κάνει) που να ρθει ανασκελα ο κόσμος as we know it :-) :-) :-)

να κάνεις οτι σου πει ο γιατρός σου :-)

(αδιαθετησα τι κακό αυτο ρε γμτ μετα τη γέννα σαν το Νιαγάρα είμαι πφ......)

χτες ζωγράφισε η μικρή 4,5 μέτρα χαρτι .... 4 ώρες πάνω απο τις μπογίες ήταν ..... τι κόλλημα κι αυτο ...; μόνο ζωγραφος μη μου γίνει θα πάθω τετανο .... :-)

κατά τα αλλα καλό μήνα να εχετε

με υγεία και πολλές βόλτες :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες κι απο εδώ. Ουφ...τωρα εκατσα, πρωι πρωι στην εφορία!

Ζώπυρον, περαστικά! Τι τον ηθελες το Μάη κοριτσάκι μου, μ' αυτόν τον παλιόκαιρο? Εμεις όλο το Σάββατο ήμασταν έξω αλλά την κυριακή ούτε τη μυτη μας δεν βγαλαμε.

Μαλεκόν, να σου πω κι εγω ότι αυτό το εμβόλιο το κανανε κανονικά και οι δυο στους 15 μηνες. Ο μεγάλος δεν ειχε τπτ, ο μικρός στις 10 μερες μου εκανε ένα 38 για 1 24ωρο, αλλά ταυτόχρονα περνούσε ο μεγάλος ίωση με τα ίδια συμπτωματα, οπότε δεν μπορεσαμε να καταλάβουμε αν ήταν παρενέργεια του εμβολίου ή όχι. Πάντως η άποψή μου στο θέμα περί αυτισμού ταυτίζεται με αυτήν της κίνκας.

Αρετή, πολύ ξενερωμα βρε παιδάκι μου. Ευτυχώς σε όσους γάμους έχω πάει εγώ ήταν όλοι μες στην καλή χαρά. Και να είσαι και κουμπάρα...ακόμα χειρότερα. Γι αυτό που ρωτούσες περί αμφιβολιών την άλλη φορά, αν και όποτε θέλεις, στειλε μου πμ να τα πουμε.

Νίτσα, κι εγώ θα έβραζα στη θέση σου. Σφιξε την καρδιά σου κοριτσάκι, κουράγιο! Να σκεφτεσαι οτι ειναι για το καλό του. Η μικρή πώς πάει? Από Σεπτέμβριο θα την ξεκινήσεις παιδικό?

Εμένα ο δικός μου ξαναπήγε σήμερα μετά από 1,5 μήνα. Αντε να δουμε τα χαϊρια μας.

Το Αερικό δεν μπηκε να μας πει νέα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εμείς κάναμε το mmr και γενικώς όλα μα όλα τα εμβόλια. Δε μελέτησα ποτέ το θέμα των παρενεργειών μέχρι πρόσφατα (κακώς βέβαια), απλά άκουγα το γιατρό χωρίς να τον αμφισβητώ. Η μοναδική φορά που δεν έκανα το εμβόλιο που μου υπέδειξε ήταν το εμβόλιο της γρίππης. Προς το παρόν θεωρώ σωστ'η την απόφαση μου να μην το κάνουμε, θα δείξει.

Για τα υπόλοιπα, επειδή είμαι λίγο work - aholic, θεωρούσα η χαζή ότι κάνοντας όλα τα εμβόλια δεν θα αρρωστούσε ποτέ η Εριέττα και άρα δεν θα έμενα ποτέ από τη δουλειά (μα τι ζώον που είμαι:rolleyes:)

THIS IS SKEK!!;)

Καλημέρα στα γρήγορα!

Είμαστε σπίτι με πυρετό... μόλις τελειώνει η επίδραση του ντεπόν φτάνουμε 39 (δεν το αφήνω εγώ παραπάνω). Έχει έρθει και ο παππούς για βοήθεια και τώρα έκατσα λίγο για να δω πληροφορίες για το οφθαλμιατρείο και να ξαναπάω μέσα!

Το κέφι της είναι σχετικά καλό αλλά όταν ανεβάζει πυρετό προφανώς πονάει,τρέχει και το μάτι της (γι' αυτό λέω ότι είναι κρύωμα) και γκρινιάζει. Φάγαμε πάντως 3 φρούτα σήμερα ευτυχώς. Δεν της έδωσα μπανάνα για να φάει πορτοκάλι μπας και την βοηθήσει... θα πάρω και τηγιατρό τηλέφωνο!

Σας φιλώ... το μεσημέρι που θα κοιμηθεί θα μπορέσω να μπω πάλι!

Διαφημίσεις

Θα κανονισουμε καφεδακι Ειρηνη.

ναι ναι! πότε?????????????

Καλημέρα στα γρήγορα!

Είμαστε σπίτι με πυρετό... μόλις τελειώνει η επίδραση του ντεπόν φτάνουμε 39 (δεν το αφήνω εγώ παραπάνω). Έχει έρθει και ο παππούς για βοήθεια και τώρα έκατσα λίγο για να δω πληροφορίες για το οφθαλμιατρείο και να ξαναπάω μέσα!

Το κέφι της είναι σχετικά καλό αλλά όταν ανεβάζει πυρετό προφανώς πονάει,τρέχει και το μάτι της (γι' αυτό λέω ότι είναι κρύωμα) και γκρινιάζει. Φάγαμε πάντως 3 φρούτα σήμερα ευτυχώς. Δεν της έδωσα μπανάνα για να φάει πορτοκάλι μπας και την βοηθήσει... θα πάρω και τηγιατρό τηλέφωνο!

Σας φιλώ... το μεσημέρι που θα κοιμηθεί θα μπορέσω να μπω πάλι!

φιλάκια...και περαστικά γρήγορααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...