Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα, καλή εβδομάδα!

πήγαμε μια ωραιότατη βόλτα χθες κι εκτός από τον Μάη έπιασα κι ένα γερότατο κρύωμα - συνάχι, δέκατα, δυνατούς πόνους στα κόκαλα και σέρνομαι στη κυριολεξία! το ωραίο είναι πως έχω πολλά και σημαντικά πράγματα να κάνω σήμερα, να δω πως θα την βγάλω καθαρή!

η αεροκόρη τι κάνει?

κικίτσα μου, ο γιος μου καλά είναι, δεν είναι άρρωστος (την στιγμή που μιλάμε δηλαδή...)!:rolleyes:

υ.γ. πότε θα σταματήσουν οι ιώσεις? β-α-ρ-έ-θ-η-κ-α!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!!!

Αερικο και zopiron περαστικά σας!

kinka ευχαριστώ για τις πληροφοριες, δηλ απ'ότι κατάλαβα το μεγαλύτερο θέμα είναι αυτό με τον αυτισμό...καλά κρασά!!!! Μια χαρα θα το κάνουμε το εμβόλιο μας

Καλημέρα, bonjour, good morning!

Ζούπυ περαστικά και γρήγορα μην κολλήσει το ζωπυρόπαιδο.

Mmr χμ...ότι σας πει ο παιδίατρος. Εμείς το κάναμε κανονικά και στα 2 χωρίς πρόβλημα!

Τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Εμείς, Ζούπυ μου, τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας παίρνουμε αντιβίωση...άστα να πάνε. Χθες εντωμεταξύ παντρέψαμε ένα ζευγάρι (εννοείται δεν ήπιαμε αλκοόλ), οπότε φανταστείτε ορθοστασία, χορό και δε συμμαζεύεται. Είμαι πτώμα, τα πόδια μου έχουν γεμίσει φουσκάλες γιατί δεν είμαι μαθημένη και στα ψηλοτάκουνα, αλλά -όχι να το παινευτώ- ήμουν πολύ ωραία κουμπάρα!Αν εχω βγεί καλή στις φωτογραφίες, θα βάλω να δείτε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Εμείς, Ζούπυ μου, τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας παίρνουμε αντιβίωση...άστα να πάνε. Χθες εντωμεταξύ παντρέψαμε ένα ζευγάρι (εννοείται δεν ήπιαμε αλκοόλ), οπότε φανταστείτε ορθοστασία, χορό και δε συμμαζεύεται. Είμαι πτώμα, τα πόδια μου έχουν γεμίσει φουσκάλες γιατί δεν είμαι μαθημένη και στα ψηλοτάκουνα, αλλά -όχι να το παινευτώ- ήμουν πολύ ωραία κουμπάρα!Αν εχω βγεί καλή στις φωτογραφίες, θα βάλω να δείτε!

για βάλε για βάλε!

την τυπισσα με την ακριβή σκούπα πάντρεψες αρετούλα????

ναι αυτή! Πάντως τα συμπεθέρια, παιδιά, ήταν σκοτωμένα, όλο μπηχτές πέταγαν μπροστά σε άλλους...Είχαμε και παρασκήνιο δηλαδή...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα Νιτσάκι!

εδώ λέμε ότι δουλεύουμε :)

εσεις?????

Κι εμείς μία από τα ίδια.

Πήγα το πρωί στο βρεφονηπιακό, ναι. Τι ωραίος χώρος!

Δε χρειάζεται να έχει βγάλει πάνα για να τη δεχτούν, εμείς βέβαια θα το προσπαθήσουμε! Θα πάω την Παρ. να πάρω το έγγραφο για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών.

Πρέπει να μιλήσω σήμερα κ με τις παιδαγωγούς του Π. να ρωτήσω τι έγγραφο θέλω από αυτές (γκρρρρρρρρρ) για την επαναφοίτηση!!!

Και δεν θέλω με τίποτα, βράζω:mad:

Διαφημίσεις

Κι εμείς μία από τα ίδια.

Πήγα το πρωί στο βρεφονηπιακό, ναι. Τι ωραίος χώρος!

Δε χρειάζεται να έχει βγάλει πάνα για να τη δεχτούν, εμείς βέβαια θα το προσπαθήσουμε! Θα πάω την Παρ. να πάρω το έγγραφο για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών.

Πρέπει να μιλήσω σήμερα κ με τις παιδαγωγούς του Π. να ρωτήσω τι έγγραφο θέλω από αυτές (γκρρρρρρρρρ) για την επαναφοίτηση!!!

Και δεν θέλω με τίποτα, βράζω:mad:

δεν θα τον πας στο ιδιο σχολειο ε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...