Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ουφφφφφφφφφφ

Τώρα μίλησα με μια συνάδελφο επίσης έγκυο η οποία γυρνάει Ιούλιο, μαζί μου. Εκείνη γυρνάει έχοντας πάρει και τους 3 1/2 μήνες και την άδεια και όλα. Εγώ θέλω να γυρίσω με μειωμένο 8-14.

Και μου είπε ότι έχει ακουστεί πως εκείνη κι άλλη μία στην ίδια κατάσταση θα τις δώσουν 2 μήνες άνευ αποδοχών (αλήθεια ξέρει καμμία πως μπορούν να το κάνουν αυτό?) και μετά θα πάει η απόλυση σπίτι ένα πράμα...

Και υποθέτω, χωρίς να έχει ακουστεί ότι το ίδιο ισχύει και για μένα...

Αγχώθηκα ρε γμτ. Θα πάρω τη Δευτέρα να ενημερώσω ότι δε θέλω 3 1/2 μήνες μαζεμένους αλλά μειωμένο, να δω τις αντιδράσεις.Αν μου πουν να το πάρω μαζεμένο...κοντοζυγώνει η απόλυση...31/01/12 που μπορούν. Αν μου το δώσουν...και με πάνε Θέρμη, δε θα με απολύσουν, αν με πάνε Ευκαρπία θέλουν να με παραιτήσουν...Σκ@τά.

Και ενώ αγχώθηκα και είπα να ψάξω από τώρα δουλειά, το ξανασκέφτηκα και είπα τσου. Αν μου κάτσει βέβαια κάτι καλό (βλ. cedefop ή κάτι παρομοιο - έχετε το νου σς ν ακούσετε κάτι για Σαλόνικα πείτε μου) θα φύγω άμεσα. Αν δε μου κάσει όμως, γιατί να χάσω ττην αποζημίωση? Τον Ιούλιο κλείνω 6 χρόνια, γιατί να τα χάσω? Τι λέτε?

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Ζούπυ με αυτά και μ'αυτά δε μας είπες πως πάει το παιδί...ή μας είπες κι εγώ το ξέχασα:confused:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα καφε ρε παιδιαααααααααααααααααααααα

καλημερααααα...εχω χανγκοβερ...τι σκατα τα 8ελω τα γλεντια στην ηλικια μου

κικι..κατσε στα αυγα σου και ανεμενε την απολυση..γιατι να τους την χαρισεις

νιτσα πολυχρονη κουκλα !

περασατε κα΄λα στο ζουζουνοπαρτιξ? ευγε ευγε

εναν καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dZJip3.png

κική ότι και να γινει ΔΕΝ θα παραιτηθεις......οκ?? ΜΕ τιποτα ομως....Δεν θα τους χαρισεις ούτε μισο ευρω με τους πουστηδες τα λαμογια....

Ρια ωραια για καφε ειναι Λουτράκι σημερααααα....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια...τι ωραια που ειναι στην πανορμου! με ΟΛΑ αυτα τα πιτσιρικώνια να γλεντάνε..ρουφηξα ενεργεια η παλιο βαμπιρέλα απο τα μικρά παιδάκια...τι ομορφα που ειναι τα νεα παιδάκια! τι γλυκά!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια...τι ωραια που ειναι στην πανορμου! με ΟΛΑ αυτα τα πιτσιρικώνια να γλεντάνε..ρουφηξα ενεργεια η παλιο βαμπιρέλα απο τα μικρά παιδάκια...τι ομορφα που ειναι τα νεα παιδάκια! τι γλυκά!

εμεις μαρή ειμαστε γριες??? φτου κακα στο στομα σου...και μεις νιές ειμαστε.....εχουμε την γλυκα μας.....και περνουμε πολυ πολύ δυναμη απο τα νινακια μας....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Νιτσα χρόνια πολλά

Το λητωεχει κάγκελα που δεν χρειαζετε να κανεις τρύπες και τέτοια και βάλτε στην πόρτα ασφαλείας σας

Δεν θα την πειραξεις καθόλου....

Τρόμαξε παρά πολυ ρε συ ....

Εγκεφαλικό λέμε

Είχα τα πράγματα και μόνο ένα πόδι πρόλαβα να σηκοσω δεν θυμάμαι καλά ....

Θυμάμαι μια παρομοια φάση με το αριανοπαιδι που ήταν στο πάσο κουζίνα σαλόνι και την είχα πιάσει απο το πόδι στον αέρα ....

Αν δεν τρομάζει Μαρκόπουλο δεν θα συνηδητοποιουσε τον κίνδυνο ...δυο τρία τέτοια θα γίνουν

( να μείνει λίγο Μάλι όμως στο παιδι ε ; ;) -

:-)

και θα μάθει ... Έτσι μαθαίνουν όλα ....

Εγώ χάρηκα που σας γνώρισα πολυ

Νταξ το Μαρκόπουλο το ξερά ...... Ήξερα σε τι χέρια πεφτω χαχαχαχαχ

Γλυκοφλεβαρη μου .... Ενχειριση εγκαφαλου θέλεις ...χαχαχαχαχ

ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

κάπου στο γκρεις ανατομί νομίζω το δα που λέει σε μια μάνα μια που έχει κάτι φοβίες

Αυτο λέγε μητρότητα αγάπη μου δεν είναι κάτι άλλο ....

Αερικο απο κοντά είσαι πιο συμπαθητική χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Παναγιώτης ροκ σταρ ...

Αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είχα προσφέρει περισσότερα

Αλλα οι αποκλίσεις στις ηλικίες μόνο γκρουπαριστη απασχόληση μπορούσαν να προσφέρουν

Ζητώ συγνώμη και Μαρκόπουλο σου χρωσταω ....

Καλο μήνα ρεεεεεεεεε......... :-)

Τι μου χρωστας βρε εισα τρελη τελειως?? Ησουν τελεια!!!!!!

Και τωρα που το ειπες μου ηρθε στο μυαλο οτι σε ειδα να σηκωνεις και εσυ το ποδι να τον πιασεις!!!! Τι να κανεις και εσυ οτι προλαβαιναμε εκεινη την στιγμη καναμε.

Ειχε παει ο αντρας μου στο Λητω και δεν ειχε βρει κατι να εφαρμοζει αλλα θα το λυσω αμεσα αυτο, δεν παιρνει αθυστερηση.

Και παλι σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου εισαι πολυ καλο παιδι Αριακι. Περιμενω οποτε θες να πιουμε καφε και θελω και την Αριαδνη γιατι περιμενει ο Μαριος να την γνωρισει!!!!!

Διαφημίσεις

Τελευταία μέτρηση πριν το φαί 39.2... Φάγαμε με χίλια κόλπα και πολύ υπομονή μισό πιάτο φαί (και με τη βοήθεια της φριτέζας που έκανε μπιμπ κάθε δύο λεπτά και έπρεπε όποτε κάνει μπιπ να βάζουμε κουταλιά) και δώσαμε ντεπόν και ύπνο... Θα πάμε κι εμείς να ξεραθούμε γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει!

Πάντως άλλα συμπτώματα (βήχα και λοιπά) δεν έχει!

Άρια εγώ φταίω μαρή... που κάνω δωρεάν μεταφράσεις τόσο καιρό... άκου από κοντά πιο συμπαθητική; γρρρρρρρ

Χριστινάκι περαστικα στην Κωτίνα....

Εμεις ευτυχώς μόνο μπούκωμα δεν έχει κάνει κάτι άλλο και σήμερα είναι και λίιιιγο καλύτερα απο εχτές..

Σας φιλώ...ειμαι στις μαύρες μου παω να ταμπουρωθω!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...