Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

Κική, θα τα βάφω..χιχι

Κατινάκι, βγάζετε δοντάκια?

Ειρήνη πως τα περάσατε?

Εμείς είχαμε παρεούλα, φάγαμε ήπιαμε κόψαμε τούρτα, η οποία ήταν και χειροποίητη από την καλή μου φίλη και γειτόνισσα..

Μόλις με πήρε ο άντρας μου κ μου ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά να σε χαίρεται ο άντρας σου. Να είσαι καλή σύζυγος".

Ειρήνη ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο άτιμος ο Μάριος...

Εμείς χθες το πρωί είμασταν στης μαμάς μου και έπαιζαν τα παιδιά στην αυλή, τα παρακολουθούσαμε βέβαια. Και πάει ο Π. και ανοίγει την πόρτα και βγαίνουν έξω. Ευτυχώς προλάβαμε κι ευτυχώς ο δρόμος απέχει κπ μέτρα και δεν είχαμε τίποτα περίεργα...

καλημέρα σε όλους, καλό μήνα!

νιτσάκι μου, χιλιόχρονη και καλόχρονη!!

μάρκο, χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα, φαντάζομαι δε κι ανατριχιάζω τι πέρασες με τη... σκάλα! τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά!

φιλιά κοριτσάκια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα :) Ελπίζω να θυμηθεί και η Άνοιξη να έρθει μαζί με το 30ο χρόνο της Νίτσας μας :D Καλόχρονη να είσαι μανάρι :)

Ειρήνη μου χαίρομαι που σας κάνουν αλλά αν θέλεις να τα αλλάξουμε δεν μου είναι κόπος ;) Από κάτω από τη δουλειά το έχω το μαγαζί...

Όσο για τις σκάλες... είναι ο χειρότερος φόβος μου!!!! Δεν θα ήθελα με την καμμία να το ζήσω και φαντάζομαι την τρομάρα που πήρατε και οι δύο!

Άρια... είσαι θεά! Ο Τατάκης έδωσε ρεσιτάλ χθες να τον χαίρεται η Μαρία μας χαχαχαχα

Εμείς ξυπνήσαμε με 38.... την πονάνε τα δόντια της (λέει)... θα δούμε πως θα πάει!

Καλημέρα και καλό μήνα :) Ελπίζω να θυμηθεί και η Άνοιξη να έρθει μαζί με το 30ο χρόνο της Νίτσας μας :D Καλόχρονη να είσαι μανάρι :)

Ειρήνη μου χαίρομαι που σας κάνουν αλλά αν θέλεις να τα αλλάξουμε δεν μου είναι κόπος ;) Από κάτω από τη δουλειά το έχω το μαγαζί...

Όσο για τις σκάλες... είναι ο χειρότερος φόβος μου!!!! Δεν θα ήθελα με την καμμία να το ζήσω και φαντάζομαι την τρομάρα που πήρατε και οι δύο!

Άρια... είσαι θεά! Ο Τατάκης έδωσε ρεσιτάλ χθες να τον χαίρεται η Μαρία μας χαχαχαχα

Εμείς ξυπνήσαμε με 38.... την πονάνε τα δόντια της (λέει)... θα δούμε πως θα πάει!

Σ ευχαριστώ και πάλι Χριστίνα μου..

Περαστικά στην Κωτίτα!!!:-(

Καλημερα κοριτσακια! Καλο μηνα σε ολες! :)

Το παιδι μου σημερα μας εκανε τη χαρη να μας αφησει να κοιμηθουμε ως τις 8μιση! Δεν εχω παραπονο!

Νιτσα χρονια πολλα, καλα, γεματα και ευτυχισμενα! Ο,τι επιθυμεις!! :D

Ειρηνη ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!! Συνηθως δεν συνεργαζεται η Μαρια εξω.. Δηλαδη ειναι καλη μεχρι να ζητησει κατι και να της πεις οχι. Μετα τα στηλωνει και δεν ξεγελιεται με τιποτα! Σε ευχαριστω πολυ και παλι! Οσο για το Μαριο δεν μπορω να φανταστω την τρομαρα που πηρες.. Ευτυχως τελος καλο, ολα καλα!

Χριστινα περαστικα στην Κωτανινα, ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Κι εμεις ολα καλα σε γενικες γραμμες.. Μαγειρευω μοσχαρι με λαχανικα στην κορη μου.. Δεν ξερω τι να της πρωτοβαλω μεσα.. Την κλασσικη τετραδα καροτο-πατατα-σελινο-κολοκυθι.. Θα της βαλω και ντοματα και λιγο μπροκολο.

Αυτα κοριτσακια!

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Περαστικά ρε κορίτσι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Kρις ελπιζω να μην εχει τιποτα βαρυ το κοριτσακι μας και μονο δοντια να ειναι, Κωτανινα Κωτανινα φωναζε ο Μαριος συνεχεια πριν κοιμηθει!!!!! Παντως χθες δεν ηταν κανενα αρρωστο παιδακι απο οτι ειδα οποτε ελπιζω να ειναι μονο δοντια.

Οχι το ειδα το παλντελονι για τωρα ειναι μια χαρα θα το φορεσει ολο τον Ιουνη και Ιουλη να το λιωσει να το ευχαριστηθει και ας μην του κανει αργοτερα δεν πειραζει απο Δευτερα ειπαν οτι φτανει το καλοκαιρακι!!!!

Ο Τατακης ειναι απιστευτο παιδι!!!!!

Οσο για τις σκαλες αυριο φερνω καγκελα να φτιαξω πορτα και να παει να γα..θει η πολυκατοικια και τα παραπονα. Δεν το ρισκαρω αλλο.

Τι παραπονα κανει η πολυκατοικια Ειρηνακι? Εδω προκειται για την ασφαλεια του παιδιου!

Κατερινα καλα να περασετε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Eυχαριστω Ζοπ πολυ!!!!!

Ειχα πει μηνες τωρα να βαλω προστατευτικο γιατι με το που ανοιγει η πορτα μου ειναι καρφι η σκαλα απεναντι στα τρια βηματα και ειχαν τσινισει οτι ειναι κοινοχρηστος χωρος. αλλα θα το κανω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...