Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αυτο πλην της βιοιατρικης ηταν ολο για μενα. Ενταξει μικρακι σου ειπα εχθες οτι δεν λεω τπτ αλλο. Συγνωμη. Και αποχωρω....:(

Τι λες βρε? Τι αλλο θα πει ο στομας σου??

Δεν μιλησαμε εχθες στο face? Δεν σου εξηγησα πως εχουν τα πραγματα? Το ειχα ΗΔΗ γραψει αυτο..

Και γιατι να αποχωρησεις? Επειδη ειχα εγω ασχημη μερα? Επειδη εκανα ακτινογραφια στη μικρη? Ή επειδη δεν θελω να το αναλυσω αλλο?

Ξεκολλα ρε μαμμυ.. Και το εγραψα κιολας πως διανυω δυσκολες μερες..

Εν πασει περιπτωσει, ΔΕΝ πηγαινε σε εσενα.. Το εγραψα γιατι οπως ειπα και εχθες στο τσατ, κουραστηκα να λεω πως ΔΕΝ γινοταν να μην την κανω τη ρημαδα για ακτινα... Δεν ειναι λογος για να αποχωρησεις αυτος! :-(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφαγα καρτούλα στο θέμα της μαριχουάνας, ooooooooooh yeeeeeeees. Και ξέρετε γιατί?

Επειδή είπα "μα είναι θέμα αυτό, βάλτε κάτι για να ευθυμήσουμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κλπ κλπ". Θεωρήθηκε χιουμοριστικό σχόλιο και πήγε αρχείο.

Παιδιά δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ....

Θέλεις κανείς κοριτσάκι 2ετ.? το δίνω για υιοθεσία..

Κικίτσα μπράβο βρε!!! με έβγαλες ασπροπρόσωπη...Φτου φτου...

Διαφημίσεις

Τι λες βρε? Τι αλλο θα πει ο στομας σου??

Δεν μιλησαμε εχθες στο face? Δεν σου εξηγησα πως εχουν τα πραγματα? Το ειχα ΗΔΗ γραψει αυτο..

Νομισα πως εγω σε στεναχωρησα σκατο και στεναχωρηθηκα.....δεν ειχα δει την ωρα. Δεν το ειδα χθες αυτο σημερα το ειδα......και ελεγα τι μου λεει στο chat?.....:( Ενταξει αφου δεν σε στεναχωρησα ολα οκ......φιλακια....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέραααααα!!!! Τον πιασατε τον Μάη????

Αν πάρει η ΑΕΚ το κύπελλο μάλλον θα κάνω και εγώ ;)

αν πάρει η αεκάρα το κύπελλο λέω να ορμήξω κι εγώ του δικού μου :D:D:D:D

γειά σας κοριτσια!

Κικη μπράβο! Αντε του χρόνου! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η μικρή μου είναι ακόμη χαλια και εκανε και δεκατάκια..ευχομαι να μην ανεβασει άλλο..

Και κλασικά πλακωμένη με το δίποδο..πότε θα τον διώξω απο το σπίτι δεν ξέρω...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

να μαι κι εγω......

καλησπερες!!!!!

μολις καταφερα να κοιμηθουν τα παιδια!!!!

τι θα γινει μ αυτο το θεμα υπνου δε ξερω...... :?::?: :?:

όλα τα καταφερνω, τα κουμανταρω μια χαρα..... αυτον τον ύπνο δε τον έχω βάλει σε σειρά ακόμα.....

αλλα που θα πάει γαμώτο;;;; θα τη βρω την άκρη...... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Νομισα πως εγω σε στεναχωρησα σκατο και στεναχωρηθηκα.....δεν ειχα δει την ωρα. Δεν το ειδα χθες αυτο σημερα το ειδα......και ελεγα τι μου λεει στο chat?.....:( Ενταξει αφου δεν σε στεναχωρησα ολα οκ......φιλακια....

:D:D:D Ολα οκ και απο εδω!

Εμας τη Μαρια την επιασε τρομερη μπαμπακιαση.. Απο την ωρα που κατεβηκαμε απο το αμαξι μεχρι την ωρα που επεσε για υπνο, δεν ξεκολλησε απο το Μπιλη! Εκεινος την επλυνε, εκεινος την εντυσε, εκεινος την ταϊσε.. Κοιμηθηκε κατευθειαν αλλα πολυ ροχαλητο ρε παιδι μου... Και βαλαμε το σπρευ κανονικα.. Λες κι εχεις παππου μες στο σπιτι! Μακαρι να δρασει το σπρευ τις επομενες μερες! :(

Μαρκοπολακι 1000 ευχαριστω για ολα! Περασαμε τελεια! Σου το ξαναειπα, αλλα θα το ξαναματαπω: Ο Μαριος στο χαρακτηρα μοιαζει παααααααααρα πολυ με τη δικια μου.. Σημερα ηταν η πρωτη φορα μετα απο 26 μηνες που αισθανθηκα πως δεν ειμαι μονη! Θα σε παιρνω τηλ. καθε φορα που τρωω φρικη γιατι νομιζω μπορεις να με καταλαβεις στο 100%! :cool: Να ζησει ο Μαριακος και να ειναι παντα ευτυχισμενος! :D

Αρια χαρηκα τοοοοοοοσο πολυ που σε γνωρισα! Ευχαριστω για ολα: για τη μινι ψυχοθεραπεια, για τις συμβουλες, δεν ξερω τι να σου πρωτοπω!

Κρις φυσικα χαρηκαμε που σας ειδαμε κι εσας και συγγνωμη για το μπερδεμα και το χασιμο με το gps. Αλλη φορα θα αφηνουμε εσας μπροστα, να φτανουμε εγκαιρως! Ηταν σπασιμο οντως, και παλι sorry! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περάσατε ωραία λοιπόν στο Μαρκόπουλο ε?

Να σου ζήσει και πάλι Ειρηνάκι

Να ζήσεις Νίτσα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!!!!!!!!

Ότι επιθυμείς!Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!!!!!!

να μαι κι εγω......

καλησπερες!!!!!

μολις καταφερα να κοιμηθουν τα παιδια!!!!

τι θα γινει μ αυτο το θεμα υπνου δε ξερω...... :?::?: :?:

όλα τα καταφερνω, τα κουμανταρω μια χαρα..... αυτον τον ύπνο δε τον έχω βάλει σε σειρά ακόμα.....

αλλα που θα πάει γαμώτο;;;; θα τη βρω την άκρη...... :rolleyes:

Ρε μπουνίτσα να σε ρωτήσω, μιας και τα δικά σου έχουν πολύ μικρή διαφορά πως τα κοιμίζεις? Εννοώ στο ίδιο δωμάτιο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα,

Ελενη ειπαμε σιγα σιγα το βραδυνο και παρεα με τον μεγαλο.

Ειρηνη και παλι να χαιρεσαι το παιδι σου και χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα.

Εμεις τα ιδια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ξεθεωθηκα οντως Παλλ αλλα αξιζε τον κοπο παντα για χαρες να ξεθεωνομαι!!!!!!

Βεβαια ειχαμε και αρκετα ευτραπελα αλλα δεν πειραζει. Ο Μαριος στην αρχη επαιζε και ηταν χαρουμενος και ερωτευτηκε την Αρια με το που μπηκε στο σπιτι της εδωσε μα και αγκαλια!!!!! Μετα ομως οσο περνουσε η ωρα αρχισε να ζοριζεται και την ωρα της τουρτας πηγε μια χαρα να την κανουμε φου και με το που αρχισε το τραγουδι επαθε αμοκ και ουρλιαζε χαμος!!!!!! Καποια στιγμη μετα απο αγκαλια στον παπου και τρελο ξεματιασμα απο την μια γιαγια που επεμενε οτι ηταν ματιασμενος ηρεμησε και επαιζε σαν να μην ετρεχε τιποτα παλι.

Φαιη σε ευχαριστω παρα πολυ που ηρθατε και για το δωρο και ανυπομονω να τα ξαναπουμε. Το Μαρακι παιδια ηταν απο τα πιο συνεργασιμα διχρονα κυρια πραγματικα!!!! Και αυτο που αναγνωρισα εγω στο παιδι γιατι το εχει και το δικο μου παιδι στο ματι ειναι οτι ξερει τι θελει και πως θα το αποκτησει και εχει δυνατη προσωπικοτητα το παιδι Φαιη και τιποτα αλλο.

Οσο για την Κωτιτα κουκλα πραγματικα με το ομορφο της φορεμα και μας εκανε και απιστια με εναν φιλο του Μαριου τον Αρη ειδα χερακια πιασιματα και αγκαλιτσες!!!! Τα ρουχα του κανουν για δυο μηνες θα τα φορεσει συνεχεια με το που βαλουμε τα καλοκαιρινα και θα τα ευχαριστηθει και του πανε πολυ αυτα τα χρωματα και ειναι το αγαπημενο μου το ροδι.

Φαιη και Κρις οταν φυγατε γλυτωσατε σκηνικο μετα που κοντεψα να πεθανω δεν εχω ξαναφοβηθει ποτε στην ζωη μου ετσι.Αποχαιρετουσα την Αρια στην πορτα και ξαφνικα ακουω μια φωνη πισω μου της θειας Βαγγελιτσας μου εφυγε το παιδι ουρλιαζοντας, πριν προλαβω να γυρισω την πλατη πιανω με την ακρη του ματιου τον Μαριο να της εχει φυγει και να τρεχει σφαιρα περασε απο διπλα μου και ειχε φυγει ηδη απο την σκαλα και ειχε σχεδον απογειωθει, ενστικτωδως τον αρπαξα απο τα μαλλια και κυριολεκτικα τον κρατησα στον αερα απο την σκαλα και τον τραβηξα πανω μου.

Οποιος το ειδε η Αρια εγω και η θεια παθαμε 100 εμφραγματα, ετρεμα και εγω και το παιδι απο το σοκ, δεν ξερω πως προλαβα να τον βουτηξω απο τα μαλλια διαφορετικα θα ειχε σκοτωθει το παιδι στις σκαλες με την φορα που ειχε παρει. Μεγαλη τρομαρα δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου την εικονα.

Για την Αρια εχω να πω τα καλυτερα εκανε φοβερη δουλεια με τα παιδια, ηρεμη δυναμη με αγαπη και καλοσυνη. Σε ευχαριστω πολυ ειλικρινα.

Και ο πιο ωραιος τυπος που χορευε και το διασκεδασε πολυ ηταν ο Παναγιωτης της Λουκομαμας!!!!! Τι παιδι ειναι αυτο!!!! Το ονειρο καθε μανας, τελειος!!!!!

Κρις, Φαιη και Λουκο ευχαριστω που τιμησατε το παιδι μου και το χαρηκα πραγματικα που το μοιραστηκαμε ολο αυτο. Μακαρι να μπορουσα να καλεσω και αλλα κοριτσια απο εδω αλλα ημασταν ηδη παρα πολλα ατομα διαφορετικα θα το ηθελα πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...