Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

λοιπόν... επειδή (για μένα) το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν χωράει μαλακίες κανενός είδους, θα καταθέσω αργότερα από κει τη ταπεινή μου άποψη βγαλμένη από τη φτωχή μου ζωή κι όχι από σεμινάρια/συγγράματα/μελέτες... βέβαια δεν κατέχω την (απόλυτη) αλήθεια αλλά να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στη κουβεντούλα...

προς το παρόν, πάμε σινεμά με το γιο μου - τον προσέχω τον μοναχογιό μου, θα νομιμοποιηθεί και η κάνναβις = μηδενική πιθανότητα να πέσει το παιδί μου στα ναρκωτικά...

μάρα κοριτσάκι μου, σ' ευχαριστώ!

και ναι, διαφωνώ σε αρκετά από αυτά που έγραψες αλλά το άψογο ύφος και ήθος του μηνύματός σου χωρίς βρισιές, υποκριτική αφέλεια και παιδιάστικες τρικλοποδιές (όπου συνηθίζονται εσχάτως εκατέρωθεν), με κάνουν να θέλω να συζητήσω μαζί σου και γιατί όχι - ν' αναθεωρήσω αν πειστώ...

για το καλό των παιδιών μας πάνω απ' όλα κι όχι για στατιστικούς λόγους!:cool:

σας αφήνω γειά, προς το παρόν:rolleyes:

Διαφημίσεις

μάρα κοριτσάκι μου, σ' ευχαριστώ!

και ναι, διαφωνώ σε αρκετά από αυτά που έγραψες αλλά το άψογο ύφος και ήθος του μηνύματός σου χωρίς βρισιές, υποκριτική αφέλεια και παιδιάστικες τρικλοποδιές (όπου συνηθίζονται εσχάτως εκατέρωθεν), με κάνουν να θέλω να συζητήσω μαζί σου και γιατί όχι - ν' αναθεωρήσω αν πειστώ...

για το καλό των παιδιών μας πάνω απ' όλα κι όχι για στατιστικούς λόγους!:cool:

σας αφήνω γειά, προς το παρόν:rolleyes:

εχω πάρει τα χαπια μου σημερα και ειμαι σε καταστολή μοτυαχαχαχαχαχαχα φιλιά πουλάκι μου ;)

dZJip3.png

Καλησπέρα στην ομήγυρη!!!(αερικό διόρθωνε πλιζ αν βλέπεις λάθη!)

Λοιπόν, τα μπουζούκια...δεν είναι όπως κάποτε...

Πήγαμε 11. Ήταν κλειστά περιμέναμε απέξω...μας έβαλαν πάνω...εκεί την άκουσα λίγο γιατί είμαι συνηθισμένη αλλιώς από τα νιάτα μου:cool: και τις είπα τις φάουσες να μου πούνε να κλείσουμε κανένα καλό τραπεζάκι...γκρρρρρ... και μπήκαμε μέσα γύρω στις 23:30 και μέχρι τις 00:30 έπαιζε μουσική από σιντι...δεν είχαν βγει καν τα δευτερότριτα ονόματα...Τα οποία βγήκαν εκείνη την ώρα...00:30 μία παρά...

Η Θεοδωρίδου πολύ καλή, καλύτερη από τις άλλες 2 φορές που την έχω δει, ο Γαλανός δεν έλεγε τίποτις, γενικώς περάσαμε πολύ ωραία, είχαμε γαμ@τη παρέα και ξεδώσαμε απίστευτα!

Γύρισα στις 04:00, έκανα σεχ (Νίτσααααααα ακούςς??????) και γούσταρα!

Απλά περίμενα να είμαστε κάτω λίγο να χαβαλεδιάσουμε αλλιώς...γιου νόου:cool:

Αυτά!Τι μου κάνετε εσείς?

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλα 8α το δεις μετά το ποστ αυτο αλλά τεσπα το λεω απο τώρα: ζουπ σε ευχαριστώ για το κομψό χεσιμο για το ποστ μου στο άλλο θέμα. δεν μετανιώνω για τη θεση μου αλλά καμια φορά ενας κουβας με νεράκι στο κεφάλι με ψιλο φέρνει στα ισια μου...ταφ λαβ που λέμε? ;)

dZJip3.png

Καλησπέρα στην ομήγυρη!!!(αερικό διόρθωνε πλιζ αν βλέπεις λάθη!)

Λοιπόν, τα μπουζούκια...δεν είναι όπως κάποτε...

Πήγαμε 11. Ήταν κλειστά περιμέναμε απέξω...μας έβαλαν πάνω...εκεί την άκουσα λίγο γιατί είμαι συνηθισμένη αλλιώς από τα νιάτα μου:cool: και τις είπα τις φάουσες να μου πούνε να κλείσουμε κανένα καλό τραπεζάκι...γκρρρρρ... και μπήκαμε μέσα γύρω στις 23:30 και μέχρι τις 00:30 έπαιζε μουσική από σιντι...δεν είχαν βγει καν τα δευτερότριτα ονόματα...Τα οποία βγήκαν εκείνη την ώρα...00:30 μία παρά...

Η Θεοδωρίδου πολύ καλή, καλύτερη από τις άλλες 2 φορές που την έχω δει, ο Γαλανός δεν έλεγε τίποτις, γενικώς περάσαμε πολύ ωραία, είχαμε γαμ@τη παρέα και ξεδώσαμε απίστευτα!

Γύρισα στις 04:00, έκανα σεχ (Νίτσααααααα ακούςς??????) και γούσταρα!

Απλά περίμενα να είμαστε κάτω λίγο να χαβαλεδιάσουμε αλλιώς...γιου νόου:cool:

Αυτά!Τι μου κάνετε εσείς?

ΟΙ ΦΑΟΥΣΕΣ ΛΕΕΙ! ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑςΙΝΩ!

και ναι τα μπουζουκια εχουν ψοφολογησει.. νεξτ ταιμ σου συστηνω νασ πας σε κανα οφ μπροντγουει μπουζουκι σε καμια εθνικη να ισιωσει το μέσα σου...λαικη διασκεδασις!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...