Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε απλά πράγματα... δεν θα βάζεις καφέ ΕΣΥ στην καφετιέρα! :devil:

να σου πω......μου'δωσες τρομερηηηηηηηηηηηηη ιδέα.

Εγώ φτιάχνω καφέ και τον παίρνω στη δουλειά κάθε πρωί, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ:D:D:D:D.

Την Δευτέρα το πρωί, θα τον ξυπνήσω στις 7 να βάλει αυτός την δόση στη καφετιέρα, για να μην γκρινιάζει ότι του την βουλώνω:D:D:D:D

Αερικούλα είσαι αστέρι λέμε.............ματς μουτς ρεεεεεεεε

E μα πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό! Μπορείς να τον βάλεις να την βάλει και από το βράδυ χαχαχα κι εσυ απλά να τν βάλεις σε λειτουργία (επειδή δεν θα σηκωθεί στις 7.00... κι αυτό στο υπογράφω χαχαχα)

Αααα όχι χρυσή μου λάθος στα'πανε..να σηκωθεί στις 7 το πρωί θέλω...για να μάθει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στο σπίτι που χρίζουν την ίδια προσοχή εκτός από το κάρο του, την καφετιέρα του και το ρημαδο-πισί του.:D:D

Διαφημίσεις

Κάνεις και βάφτιση και θρησκευτικό γάμο???

Με εκπλήσσεις...

Με το καλό να γίνουν όλα..

μ,ουαχαχαχαχαχ ειμαι εκπληκτικιά το ξέυρω κακακακακακκαακακακα ε απο το να μου πα8ει δευτερο εμφραγμα ο πατηρ και η μανα μου να νιωθει οτι δεν εχει μουτρα σε ΟΛΗ την ευβοια να διαβει...ας παει και ο παλιαμπελος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και πολυ καλά κάνεις γιατί την τελευταία φορά που δεν λογοκρίθηκες κοντέψαμε να το τινάξουμε στον αέρα :P

τωρα αμα παω διπλα και τους πω να στριψουν ενα μπαφακι και να χαλαρωσουν παλι 8α ειμαι υπερβολικη ε??? κλαψ..καλα δνε λεω τπτ..αυτολογικρινομαι

εγώ λέω να πας!! χχεχεχεεεχ

σιγα που φταιω και για την επι8εση της αλ καιντα στους διδυμους πυργους πιφ..υπερβολικη οπως παντα.. 8α επιχειρημαοτλογησω με μπάροουζ και φιλικ κ. ντικ μπας και μά87ουν και οι αδαείς

dZJip3.png

και πολυ καλά κάνεις γιατί την τελευταία φορά που δεν λογοκρίθηκες κοντέψαμε να το τινάξουμε στον αέρα :P

εγώ μπορώ αερικό μου να μην αυτολογοκριθώ, αυτή την φορά...?

καλησπέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...