Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα

εμείς σηκωθήκαμε στις 9.30!

πήγαμε κάναμε ψώνια διότι σήμερα έχουμε τραπέζι, γεννεθλιάζω αύριο τα 29α.

Κικίτσα περιμένουμε!

Μάρα ναι να τον ξεχέσεις...

ααααα έφαγα καρτούλα δίπλα! σας το 'πα?

κυριακη ειναι η πουκοβαφτιση κουλιτιδι και παρασκευη ο 8ρησκευτικος εν στενω οικογενιακο κυκλο...

Κάνεις και βάφτιση και θρησκευτικό γάμο???

Με εκπλήσσεις...

Με το καλό να γίνουν όλα..

γειά σας κορίτσια!!

εμείς σήμερα ξυπνήσαμε 10.30 !!!!

ευτυχώς γιατί το ψιλοξενύχτησα χθες!

ωραίο το φόρεμα μάρα , με γειά!

κατερινάκι γρήγορα να φύγει το μπούκωμα

νίτσα γιατί έφαγες κάρτα καλό μου?

χάρλοού έχεις απόλυτο δίκιο. κι εγώ δεν μπορώ όταν τα παιδιά κάνουν το σπίτι χάλια κι οι γονείς στην κοσμάρα τους. είχα πάει σε κάτι γενέθλιά, ένα καλεσμένο παιδάκι έφτυσε κανονικά στην τουρτα του άλλου και η μάνα του δεν του είπε τίποτα αλλά καθόταν και χασκογελούσε! το πόσο τα πήρα δε λέγεται

αερικούλι, αυτή την εκκαθάριση στο ψυγείο (και στα ντουλάπια)πρέπει να την κάνω κι εγώ γιατι σε λίγο θα πλακωσει το υγειονομικό

φιλάκια!!!

α κική περιμένουμε μπουζουκονέα

καλή μέρα σε όλες!! είμαι στα χάι μου σήμερα!

http://www.hm.com/gr/product/83833?article=83833-B den Βρισκτω το ιδιο μοδελακιον αλλα ειναι περιπου ετσι και στο μπουστο εχει ενα τριανταφυλάκι απο πετρουλες ιβουαρ...ιβουαρ ειναι και το φορεμασ

Η στυλιστική σου επιλογή είναι πολύ καλή.

Λιτό κι απέριττο!

Θα είσαι μία κιουρία...:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Οκ... Επειδη διανυω δυσκολες μερες και δεν ειναι καμμια υποχρεωμενη ουτε να το καταλαβει ουτε να το ασπαστει και ειναι απολυτα σεβαστο, ξεκαθαριζω:

1)Το να κανει το παιδι ακτινογραφια ξερω πως ενεχει κινδυνους. Απο εκει και περα την κατασταση που βιωνουμε καθε βραδυ και καθε μερα λογω των απνοιων που κανει η μικρη, τη γνωριζω καλα μονο εγω.. Ο καθενας μπροστα απο μια κατασταση παιρνει ρισκα ή δεν παιρνει. Εγω προτιμησα να το παρω. Καλως ή κακως το προτιμησα.

2)Οκ.. Δεν βρεχει ακτινοβολια.. Ισως ο γιατρος εννοουσε πως εξισου βλαβερες αν δεν εχεις προστασια ειναι και οι ακτινες UVA - UVB ετσι οπως εχει γινει ο ηλιος μας τα τελευταια χρονια.

3)Θεωρω πως αν στη βιοιατρικη θεωρουσαν πως δεν κανει να υποβληθει ενα τοσο μικρο παιδι σε ακτινοβολια για τον οποιονδηποτε λογο, θα επρεπε να με ενημερωσουν ΠΡΙΝ τσεπωσουν τα λεφτα.

Αυτα και δεν θα πω τιποτα αλλο. Ειχα μια δυσκολη, εκενυριστικη και αγχωδη ημερα (ξαναλεω πως δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να το λαβει υπ' οψιν του) και δεν θελω να το αναλυσω αλλο. Ισως αυτο να με κανει ανευθυνη, αλλα ακομα κι αυτο να ισχυει θα ερθει η ωρα μου να λογοδοτησω.

Αυτο πλην της βιοιατρικης ηταν ολο για μενα. Ενταξει μικρακι σου ειπα εχθες οτι δεν λεω τπτ αλλο. Συγνωμη. Και αποχωρω....:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

βουνιτσα... βενσερεμος! αλλά και πάλι μην σκας τώρα με προγράμματα και τέτοια..δλδ εχω και μια απορία. αντι να χωνουμε τα παιδια στο δικό μας προγραμμα, γουατ ιφ προσαρμοζομασταν εμεις στα δικά τους? λεω εγώ τώρα και δνε εχω πιει και καφέ

Εμ τα λες χωρίς να έχεις πιει καφέ στις 13.30 το μεσημέρι αφού κοιμόσουν όμως μέχρι τις 13.30! Για ρώτα όμως τις άλλες που δεν έχουν το παιδί στη γιαγιά αλλά μέσα στο σπίτι... αν μπορούν να ΜΗΝ προσαρμόσουν το παιδί στα δικά τους ωράρια :P φιλενάδα είσαι φάουλ!

και ποιος σου ειπε οτι εμεις οι ιδιοφυείες (σικ)

οι ποιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μουχαχαχαχαχαχα

Με γειες! Που; Δηλαδή αύριο κερνάς;

Κέλλη δεν τα είπε για σένα χαχαχα για όλες μας τα είπε χαχαχα

Εν τω μεταξύ έχουμε μια πρωταπριλιάτικη και μια πρωτομάγιατικη... έχουμε και του Ιουνίου στην πρώτη;

Και αφού του το΄πα καμία δεκαριά φορές γυρίζει και μου λέει "Άμα θες φέρε τεχνικό να στο φτιάξει":mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ?

Ο τεχνικός μου λέει να φέρω άλλον τεχνικό????????????????

Ο τεχνικός λοιπόν μετά το γαμωσταυρίδι που έφαγε έγινε αρνάκι του στυλ

"θες να σου κάνω κάποια δουλεια μέσα στο σπίτι?":confused::confused::confused::confused::confused::confused:

και βρήκε και έφιαξε και τη βλάβη........όχι που φταίει το pc μου.

speechless δηλαδή, πρέπει να τσακωθούμε για να πούμε 2 κουβέντες εδώ μέσα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλημέρααααα

εμείς σηκωθήκαμε στις 9.30!

πήγαμε κάναμε ψώνια διότι σήμερα έχουμε τραπέζι, γεννεθλιάζω αύριο τα 29α.

Κικίτσα περιμένουμε!

Μάρα ναι να τον ξεχέσεις...

καλά εσύ το κερασμα δεν το γλυτώνεις κυρά μου!

βάλε λινκ!

Διαφημίσεις

Α όλα κι όλα! Αυτό καλό μου είναι κανόνας! Συμβαίνει σε όλα τα σπίτια με δίποδα! Διαφορετικά δουλειά δεν γίνεται! Πάρτο απόφαση... σήμερα το ανακάλυψες;

Α όλα κι όλα! Αυτό καλό μου είναι κανόνας! Συμβαίνει σε όλα τα σπίτια με δίποδα! Διαφορετικά δουλειά δεν γίνεται! Πάρτο απόφαση... σήμερα το ανακάλυψες;

Μετά από 2 γάμους, σίγουρα δεν το ανακάλυψα τώρα:tongue:, απλά δεν μπορώ άλλο τις λαλακίες γιατί μεγαλώνω και οι αντοχές εξαντλούνται.

Νίτσα θέλω κι εγώ γλυκό.

βάλε λινκ μαρή, που έφαγες κάρτα?

Δεν χωρίζω μαρή.................είναι πολύ καλός άνθρωπος στην ουσία , δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο, τίμιος , καλός οικογενειάρχης και πατέρας, δουλευταράς και γενικώς είναι πολύ καλό παιδί.

Αλλά τόοοοοοοοοοοοοοοσο σπασαρχίδης......................πετάει κάτι κοτρώνες και με στέλνει αδιάβαστη.

Άσε που δεν τολμάς να ακουμπήσεις το κάρο του και την καφετιέρα του.:mad::mad::mad::mad::mad:

Προχτές μου έκανε παρατήρηση γιατί βάζω λέει πολύ καφέ στην καφετιέρα και βουλώνει:confused::confused::confused:.................θα του την περάσω κολλάρο κάποια στιγμή να το θυμάσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...