Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Όπως επίσης πριν από λίγο σφάχτηκαμε με το δίποδο γιατί έχω ένα θέμα με το pc μου και το νετ μετά που αλλάξαμε εταιρεία και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι τα προβλήματα στην ασύρματη σύνδεση που έχω (από την κουζίνα να συνδεθώ με το γραφείο του) αρχίσανε μετά την αλλαγή.

Και αφού του το΄πα καμία δεκαριά φορές γυρίζει και μου λέει "Άμα θες φέρε τεχνικό να στο φτιάξει":mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ?

Ο τεχνικός μου λέει να φέρω άλλον τεχνικό????????????????

Του είπα κι εγώ να πάει να γ..... και φέρει άλλη γυναίμα μέσα στο σπίτι να του πλένει να του μαγειρεύει και να του σιδερώνει κλπ κλπ.

Και μου λέει "Γιατί νευρίασες? Εγώ δεν το είπα έτσι"

Σώωωωωωωωωωωωωοπα ρε φίλε πως το είπες δηλαδή?

Δίποδο μέχρι αηδία δηλαδή.

Ειλικρινά απορώ με τα δίποδα.

Πως ένας πανέξυπνος άνθρωπος, απόφοιτος Πανεπιστημίου με εξαιρετικές σπουδές και φοβερή προϋπηρεσία (3 χρόνια στον Δημόκριτο), μπορεί στα προσωπικά του να πετάει τέτοιες λαλακίες?

Πως γίνεται αυτό, πέστε μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

axxxxxxxxxx Ξυπνησα χχοχοχοχοχοχοοχχο καλημερα κόρες...τι καλημερα εσεις ήδη λέτε καλησπέρα αλλά τεσπα. το τσακισα το φορεμα χτες και σε λιγο ο ανρδας 8α με παει να μου παρει δωρο και ασορτι παπα μουαχαχαχαχα το πουκιδιον ειναι σε δοξες δλδ δεν κα8εται σε καμια 8εση και δνε κανει τπτ αλλο απο το να στεκεται ορ8ια..και να κοιταει το απειρο..μαλλον ετοιμαζετε για μπλονζον... η μανα μου μου ειπε οτι εχει τσιμπησει κιλά.. και την εβαλε σητ ζυγαρια με χιλια ζορια και η ζυγαρια δειχνει 10.500 ουγκ! α για αυτο ποναει η μεση μου ε? μουαχααχαχ

φαιοπουλο...αει μανα μου τωρα που 8α κατσεις να αγχωθεις και να στεναχωρηθεις με τονκ α8ε παπαρα.. οσο για την ακτινοβολια.. γεματη ακτινοβολια ειμαστε καθημερινα..κινητα, πισια, τηλεορασεις, παπαρακια, κεραιες τα πάντα όλα... ας μην τρελενόμαστε τωρα με ΟΛΑ

χαρλοου..απο βδομαδα να σου στιελω τον αντρα να στο φτιαξει το ρημαδι να τελειωνεις?

dZJip3.png

Μαρκοπουλια συλλαλητηρια για τον υπνο...εμεις ακομη τα βρ΄λαδια παρτάρουμε αλλά δεν γμιεται.... αφου της αρέσει και χασκογελάει ας το κάνει....

βουνιτσα... βενσερεμος! αλλά και πάλι μην σκας τώρα με προγράμματα και τέτοια..δλδ εχω και μια απορία. αντι να χωνουμε τα παιδια στο δικό μας προγραμμα, γουατ ιφ προσαρμοζομασταν εμεις στα δικά τους? λεω εγώ τώρα και δνε εχω πιει και καφέ

το φορεμα το τσακισα σας το ειπα? και επεσα και ενα νουμερο στα ματ..απο λαρτζ μιντιουμ..ευγε μου κατι κανουν οι ντοπες που παιρνω

αυριο εχουμε γάμο και 8α πεσει πολύ νυστα... δνε ξερω κανεναν εκτος απο το ζευγαρι και ο μονος γνωστος ειναι ενας φιλος αντρα μου με την ξυνη την αραβωνιάρα του...πιφ... αλλα νταξ 8α το αντεξω και αυτο...αφου εχω φορεμα μουχχααχαχαχα

dZJip3.png

Όπως επίσης πριν από λίγο σφάχτηκαμε με το δίποδο γιατί έχω ένα θέμα με το pc μου και το νετ μετά που αλλάξαμε εταιρεία και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι τα προβλήματα στην ασύρματη σύνδεση που έχω (από την κουζίνα να συνδεθώ με το γραφείο του) αρχίσανε μετά την αλλαγή.

Και αφού του το΄πα καμία δεκαριά φορές γυρίζει και μου λέει "Άμα θες φέρε τεχνικό να στο φτιάξει":mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ?

Ο τεχνικός μου λέει να φέρω άλλον τεχνικό????????????????

Του είπα κι εγώ να πάει να γ..... και φέρει άλλη γυναίμα μέσα στο σπίτι να του πλένει να του μαγειρεύει και να του σιδερώνει κλπ κλπ.

Και μου λέει "Γιατί νευρίασες? Εγώ δεν το είπα έτσι"

Σώωωωωωωωωωωωωοπα ρε φίλε πως το είπες δηλαδή?

Δίποδο μέχρι αηδία δηλαδή.

Ειλικρινά απορώ με τα δίποδα.

Πως ένας πανέξυπνος άνθρωπος, απόφοιτος Πανεπιστημίου με εξαιρετικές σπουδές και φοβερή προϋπηρεσία (3 χρόνια στον Δημόκριτο), μπορεί στα προσωπικά του να πετάει τέτοιες λαλακίες?

Πως γίνεται αυτό, πέστε μου?

και ποιος σου ειπε οτι εμεις οι ιδιοφυείες (σικ) δεν λεμε ποτε ποτε και καμια παπαριά... ειχα δει και μια διαηφμιση σοτ αλτερ για ενα βιβλιο που λεγοταν τυφλά σημεια και εξηγουσε πως οι πανεξυπνοι ανθρωποι ώρες ώρες κάνουν κουλαμάρες... εχιε να κανει κατι με την επικοινωνια των 2 μερων του εγκεφάλου δεν κανω πλάκα τώρα..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εχω αυριο γάμο και 21 μαιου γαμο-βαφτιση στην ικαρία,,,,και με βλεπω να το φοράω και στη βαφτιση της πουκι8ρας...α πηρα και νυφικο απο τα H&m 20 ευρά μουταχαχαχ μισο να το βρώ να στο δειξω

dZJip3.png

εχω αυριο γάμο και 21 μαιου γαμο-βαφτιση στην ικαρία,,,,και με βλεπω να το φοράω και στη βαφτιση της πουκι8ρας...α πηρα και νυφικο απο τα H&m 20 ευρά μουταχαχαχ μισο να το βρώ να στο δειξω

τι νυφικό μαρί? ξαναπαντρεύεσαι?????

και ποιος σου ειπε οτι εμεις οι ιδιοφυείες (σικ) δεν λεμε ποτε ποτε και καμια παπαριά... ειχα δει και μια διαηφμιση σοτ αλτερ για ενα βιβλιο που λεγοταν τυφλά σημεια και εξηγουσε πως οι πανεξυπνοι ανθρωποι ώρες ώρες κάνουν κουλαμάρες... εχιε να κανει κατι με την επικοινωνια των 2 μερων του εγκεφάλου δεν κανω πλάκα τώρα..

να μια λογική εξήγηση, thanks, δεν θα τον πετάξω σήμερις έξω από το σπίτι:D

τι φορεμα ψώνισες μάρα??

χάρλοου σου στέλνω και τον δικό μου....μην του δώσεις μονο ουζο να πιει πριν!

ναι τώρα πολύ που με βοηθάς.........τα ίδια μυαλά κουβαλάνε αυτοί οι δυο...........γκασμάδες βλέπεις:D:D:D

Διαφημίσεις

http://www.hm.com/gr/product/83833?article=83833-B den Βρισκτω το ιδιο μοδελακιον αλλα ειναι περιπου ετσι και στο μπουστο εχει ενα τριανταφυλάκι απο πετρουλες ιβουαρ...ιβουαρ ειναι και το φορεμασ

dZJip3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 158 ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑ ΛΕΕΙ 28 ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dZJip3.png

χαρλοου ένα έχω να σου πω..σπιτι δεν έχω δικο μου υπολογιστή έχει χαλάσει ..γκρρρ

από το λάπτοπ του γράφω..όταν δεν είναι εδώ δεν έχω τίποτις!

ΜΆΡΑ ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαρί μην βάλεις στη βάφτιση φόρεμα που έχεις ξαναφορέσει πριν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...