Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α ρε Φαίη με τους άσχετους που πάμε και πέφτουμε πάνω τους μια μια φορά......

δηλ, αν ήταν χειρούργος κι είχε άσχημη μέρα θα σκότωνε τον ασθεν'η του;;;;;;

ράννια υπομονη ρεεεεεεεεε............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

)Θεωρω πως αν στη βιοιατρικη θεωρουσαν πως δεν κανει να υποβληθει ενα τοσο μικρο παιδι σε ακτινοβολια για τον οποιονδηποτε λογο, θα επρεπε να με ενημερωσουν ΠΡΙΝ τσεπωσουν τα λεφτα.

αυτά δε τα λένε πριν αγάπη.... γιατί υπάρχει κίνδυνος να μη τσεπώσουν τα 50 ευρά........

ηρέμησε!!!!!! μια κακή μέρα ήταν και πάει έφυγε!!!!!!

ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη μικρή!!!!!!!

Καλημερα!!

Ελπιζω ολες καλα!

Πιανομαι απο το τελευταιο της Φαιης και εχω μεινει ετσι:shock::shock:

Φαιη...τι καθεσαι και απολογεισαι παιδακι μου!!

Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω....

Εχεις ολα τα δικια με το μερος σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα, σωστη η Μαρς Φαιη, μην νιωθεις ασχημα για κατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος. επεσες σε περιπτωση, ο τυπος ηταν για σφαλιαρες.

Ανοιξα τα ματια μου το πρωι απο μονη μου χωρις να εχει ξυπνησει ο Μαριος πρωτα, κοιμηθηκε παλι σερι απο την μια μεχρι τις 8!!!!!!!!!!!!!

Ζω μεγαλες στιγμες η μανα!!!! Φοβαμαι οτι ειναι ψεμμα και θα ξαναρχισουμε τα ξενυχτια παλι αλλα ειναι τελειο να κοιμασαι καποιες ωρες σερι ειχα ξεχασει πως γινεται δυο χρονια, να ξυπνας ξεκουραστος και χορτατος απο τον υπνο.

Φαίη μην ασχολείσαι πραιτέρω...αφού το παιδί είναι καλά αυτό έχει σημασία. Τπτ δεν έχει μια χαρά θα είναι μετά τη θεραπεία.

Αν θες στείλε μια επιστολή...χοχοχοχο...

Μέρααααααααααααααααα

Τα μπουζουκονέα αργότερα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρααααα!

Δυσκολο βράδυ κάθε 2 ώρες όρθια για ξεμούκωμα...πολλη μύξα...

Ξυπνήσαμε η μικρή ευτυχώς έχει πολλή καλή διάθεση παρ όλο το μπούκωμα και απύρεττη.

Μίλησα και με γιατρό μου είπε ορό και παρακολούθηση αν κάνει πυρεττό να τον ξαναπάρω.

Κικη περιμένουμε νέα εμείς οι μάνες οι έγκλειστες...άντε πουλάκι μου!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Επιτέλους, Άνοιξη!!!!! Ελπίζω να κρατήσει...

Φαίη, επειδή εγώ φέτος ακτινοβόλησα δυό φορές τον γιο μου (φυσικά επειδή ήταν ανάγκη, όπως και στο Μαράκι σου) κι έφαγα (και τρώω ακόμη...) φρίκη γι' αυτό το γεγονός, θα σου πω τι μου είπε επί λέξει μεταγενέστερα ένας ακτινολόγος :

- Στα παιδιά μέχρι 18 ετών αποφεύγουμε να κάνουμε ακτινογραφίες λόγω της ευαισθησίας του θύμου αδένα. Είναι εγκληματική ανοησία όμως να μην κάνουμε όταν το παιδί έχει επίμονο πρόβλημα υγείας ή παίρνει συνέχεια φάρμακα. Κι αν ανησυχείτε τόσο - μου είπε - αναλογιστείτε τι γίνεται όταν μπαίνετε στο μετρό και διασταυρώνεται η ακτινοβολία από 500 κινητά...

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες! Ευχαριστω για την κατανοηση!

Οντως υπεροχη μερα η σημερινη.. Εμεις βεβαια ειμαστε στο ποδι απο τις 7. Σημερα καταφερα να την πεισω να παλουκωθει στο κρεβατι μαζι μου για χουζουρεμα, ΑΛΛΑ μετα απο λιγο ξεκινησαν οι απο πανω τα τρυπανια και το χουζουρεμα πηγε περιπατο απο ολους..

Ηπιαμε γαλα, πηγαμε στο φουρνο, πηραμε μωμι και χυμο πορτοκαλι "Ολυμπος". Τον κατασπαραξε και μολις χ#στηκε..

Σε κανενα μισαωρο θα βαλω το Μπιλη να την ταϊσει φρουτα, να βαλω κι εγω ενα πλυντηριο και μετα θα δειξει!

Κατινακι περαστικα στη μπουμπου!

Κικη περιμενουμε νεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Επιτέλους, Άνοιξη!!!!! Ελπίζω να κρατήσει...

Φαίη, επειδή εγώ φέτος ακτινοβόλησα δυό φορές τον γιο μου (φυσικά επειδή ήταν ανάγκη, όπως και στο Μαράκι σου) κι έφαγα (και τρώω ακόμη...) φρίκη γι' αυτό το γεγονός, θα σου πω τι μου είπε επί λέξει μεταγενέστερα ένας ακτινολόγος :

- Στα παιδιά μέχρι 18 ετών αποφεύγουμε να κάνουμε ακτινογραφίες μέχρι 18 ετών λόγω της ευαισθησίας του θύμου αδένα. Είναι εγκληματική ανοησία όμως να μην κάνουμε όταν το παιδί έχει επίμονο πρόβλημα υγείας ή παίρνει συνέχεια φάρμακα. Κι αν ανησυχείτε τόσο - μου είπε - αναλογιστείτε τι γίνεται όταν μπαίνετε στο μετρό και διασταυρώνεται η ακτινοβολία από 500 κινητά...

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!

Καλημερα Ζουπυ μου...

Υπογραμμισα αυτο με τα φαρμακα γιατι και η δικια μου ηρεμουσε μονο με το aerius κι αυτο για κανενα 2ωρο στην καλυτερη περιπτωση. Θελω να πω δεν την εκανα ελαφρα την καρδια την ακτινογραφια, αλλα απο την αλλη δεν ειχα αλλη επιλογη, πραγματικα!

Τωρα για το μετρο πραγματικα δεν το ειχα αναλογιστει.. Οπως και πολλα αλλα πραγματα.. Π.χ. το ασυρματο ρουτερ, οι συσκευες σε κατασταση αναμονης.. Φυσικα και δεν τα συγκρινω με την συγκεντρωση ακτινοβολιας σε μια ακτινογραφια, αλλα ξαναλεω δεν ειχα αλλη επιλογη. Το παιδι δυσανασχετει και στον ξυπνιο του ποσο μαλλον στον υπνο του.

By the way με το σπρευ εχθες, κοιμηθηκε λιιιιιγο καλυτερα.. Για να δουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμείς σήμερα στις 8.00! Σας φάγαμε λάχανο χαχαχα :) Και γάλα στις 9.00 γιατί μία ώρα χουζούρευε με τον μπαμπά της... αυτή στο κρεβάτι ο μπαμπάς όρθιος χαχαχα

Έχω τρελό πονοκέφαλο (λόγω ούζων φυσικά!) ο οποίος ελπίζω να φύγει γρήγορα...

Φάγαμε φρουτόκρεμα και τώρα θα πάρουμε το καινούργιο μας ποδηλατάκι να το πάμε παρθενική βόλτα στις κούνιες με την γιαγιά την Τέτη. (ο θεός μαζί μας!)

Α ναι! Πέταξα και ό,τι είχε πεθάνει στο ψυγείο μας! Τρεις σακούλες πράγματα :eek: Θα τους κάνουμε μια αξιοπρεπή κηδεία χαχαχα

Καλημέρα.

Φαίη γάμα τους (συγχίστηκα και μ΄έπιασε το Πειραιώτικο:mad:).

Και να κάνεις γραπτή καταγγαλία για την συμπεριφορά του τύπου στο site τους. Αν μη τι άλλο είναι αντιδεολογικό ένα γιατρός / νοσηλευτής κλπ να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Συνφωνώ με την Αερικό.............δεν θα προλάβαινε να ξομολογθεί και κοινωνήσει ο τύπος πριν το τελευταίο του αντίο.

Μάρκο good news.

Εγώ μέχρι τώρα ξενυχτάω, μου΄χει μείνει συνήθειο να πετάγομαι και να πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο. Αυτή τη βδομάδα κοιμόμουνα μαζί της στο κρεβάτι της για να γλιτώνω τα πηγαινε-έλα.

Σήμερα έχω να πάω στην κολλητή μου που έχει γιορτή-τραπέζι και δεν γουστάρω καθόλου όμως..............όχι την κολλητή μου τη γουστάρω πολύ.

Τους επισκέπτες της δεν γουστάτρω που αράζουν στο σαλόνι, χλαπακιάζουν, καπνίζουν σαν αράπηδες και αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν το σπίτι του αλλουνού λαμπόγυαλο.

τα Χριστούγεννα την έβγαλα στηνκρεβατοκάμαρά της, να προσέχω όλα τα άλλα παιδιά που ήταν μεγαλύτερα μη χτυπήσουν την δικιά μου πάνω στο παιχνίδι και επειδή ήταν και το μόνο δωμάτιο που δεν πήγαινε η πολύ τσιγαρίλα.

Και όταν ήρθε ο κουμπάρος μου να μου πει να πάω μέσα με τους άλλους, του είπε ορθά κοφτά ότι προσέχω το σπίτι του να μην του το κάνου λαμπόγυαλο τα παιδιά των καλεσμένων του (με πρώτη αντάρτισσα την βαφτιστήρα μου φυσικά), αφού τα είχαν αμολυτά και ότι δεν μπορώ να κάτσω σε τεκέ γιατί έχω πρόβλημα με τους πνεύμονες.

Είναι πολύ καλό κορίτσι η κολλητή μου και δεν λέει και καμία κουβέντα μην τυχόν και την κακοχαρακτηρίσουν (αυτό το προνόμιο -του χωσίματος_ το έχω μόνο εγώ:D).

Ενώ άμα έρθεις σπίτι μου θα σε βγάλω στο μπαλκόνι να κανπίσεις και άμα το παιδί σου μου κάνει το σπίτι μπουρδέλο θα στην πω.

και δεν εννοώ να μην κάνει τίποτε το παιδί, εννοείται ότι είναι παιδιά και θα τα κάνουν μπάχαλο. Όπως και το δικό μου παιδί τα κάνει μπάχαλο.

Αλλά δεν κάθομαι σε μια μεριά να τρώω και να πίνω και να καπνίζω και φωνάζω από μακριά κάθε μισάωρο "Παιδί μου, μην τραβάς το τραπεζομάντηλο, θα ρίξεις τα πιάτα κάτω":shock::shock: και μετά πίσω στο τσιγαράκι μου.

Με διαολίζουν τέτοιες συμπεριφορές όσο τίποτε..........και θα τις φάω στη μάπα πάλι απόψε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...