Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερες!!!!!!!!!

βαρυς χειμωνας ερχεται!!!!!!!!!

κοριτσια σημερα ξεκινησα προγραμμα υπνου με τα δυο αλητακια μου!!!!!!!!

θελω!!!! θελω!!!!! κι ελπίζω!!!!!! να πάνε ολα καλά!!!!!!!!!!!!

πόσο το εχω ανάγκη να τελειωσει αυτος ο παραλογισμος του υπνου εδω μέσα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

venceremos bounitsa! έχε πίστη, υπομονή και επιμονή!

δε φημιζομαι ιδιαιτερα για την υπομονη μου......

αλλα τωρα τελευταια κάτι γίνεται!!!!!!!

πίστη έχω άφθονη!!!!!!! ας κάνω κι αλλιώς....... :P

Αν σε παρηγορει και εμεις λίγες νυχτες εχουμε που κοιμαται σερι απο την μια περιπου που πινει γαλα μεχρι της 7 το πρωι. Εκλεισε τα δυο και ξαφνικα κοιμηθηκε χωρις να αλλαξει τιποτα αλλο. Καλα ομως δεν το εχει και σε τιποτα να ξαναρχισει τα νυχτερια, μην το μελεταω.

Διαφημίσεις

Αν σε παρηγορει και εμεις λίγες νυχτες εχουμε που κοιμαται σερι απο την μια περιπου που πινει γαλα μεχρι της 7 το πρωι. Εκλεισε τα δυο και ξαφνικα κοιμηθηκε χωρις να αλλαξει τιποτα αλλο. Καλα ομως δεν το εχει και σε τιποτα να ξαναρχισει τα νυχτερια, μην το μελεταω.

Ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε.... μπράβο.

Απ ότι έχω καταλάβει από τη δικιά μου, ότι θέλουν αυτά θα κάνουν:mad:, θα περάσουν από το ένα στάδιο στο άλλο όταν θα είναι έτοιμα και όχι όταν εμείς γουστάρουμε.

Μπουνίτσα καλη αρχή!!!

Υπομονή και θετική ενέργεια και όλα θα στρώσουν..

Η μικρή είναι μπουκωμένη πολυ και όταν την β'αζω ανασκελα πλανταζει γιατι κρούβεται μάλλον αυτό έπαθε και το απόγευμα...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Να 'μαι κι εγω.. Μολις εκατσα..

Τελικα δεν τη γλιτωσαμε... Την ξαναεκανε την ακτινογραφια.

Στη βιοιατρικη εγινε ενας ψιλοχαμος γιατι ο ακτινολογος με αποκαλεσε ανευθυνη επειδη υποβαλλω το παιδι σε τετοια ακτινοβολια.. Το οτι δεν ανασαινει τα βραδυα ας πουμε δεν ειναι λογος να κανει καποιος ακτινογραφια, ετσι μου τη βαρεσε και την πηγα.. :rolleyes: Φυσικα τον ρωτησα γιατι δεν μου ειπαν κατι οταν ρωτησα αν κανουν τη συγκεκριμενη εξεταση σε παιδακι 26 μηνων και μου το λενε εκ των υστερων και αφου εχουν τσεπωσει τα 47 ευρα.... Κι εκει το γυρισε και ειπε πως δεν το λεει απο αποψη ακτινοβολιας αλλα απο αποψη μη συνεργασιας του παιδιου...

Εν τελει πηγαμε μεσα, η Μαρια μια απο τα ιδια, δεν καθοτανε καθολου και με τιποτα. Και τοτε θυμηθηκε να μου την πει επειδη δεν ειχα αλλον ενα συνοδο μαζι μου.. Δεν αντεξα κι εγω και του ζητησα να φωναξει την υπευθυνη. Κατεβηκε η υπευθυνη μετα απο κανενα 5λεπτο και με ρωτησε ποιο ειναι το προβλημα.. Τη ρωτησα γιατι δε με ενημερωσαν ΠΡΙΝ γινει η εξεταση πως δεν κανει το παιδι να υποβληθει σε ακτινοβολια (συμφωνα με τα λεγομενα του προηγουμενου κυριου) και γιατι δεν μου ειπαν να εχω ακομα εναν συνοδο μαζι μου εφοσον ρωτησα στο τηλ. Η υπευθυνη ειχε κοκκινησει και μιυ ζητησε συγγνωμη.. Της ειπα πως κακως ζητα εκεινη συγγνωμη και πως συγγνωμη απαιτω απο τον κυριο που με αποκαλεσε ανευθυνη. Τοτε μου ειπε πως ισως τον πετυχα σε ασχημη μερα.. Της απαντησα κι εγω πως αν ειχε ασχημη μερα, να καθοταν σπιτι του και να αφηνε τα πορισματα για το αντικειμενο του. Ξαναζητησε συγγνωμη και μου ειπε να παρω την ακτινογραφια και αν ο γιατρος μας δεν μπορει να βγαλει ακρη, να ξαναπαω χωρις επιβαρυνση. Και τελος της απαντησα πως μετα απο αυτη τη συμπεριφορα η βιοιατρικη δεν θα μας ξαναδει.-

Πηγαμε τελος στον παιδιατρο. Ειδε την ακτινογραφια, ειπε πως ειναι αρκετα διογκωμενα. Μας συνεστησε ενα σπρευ για τη μυτη (nasonex) πρωι και βραδυ και ειπε να τον ενημερωσω για την πορεια της σε ενα μηνα. ΔΕΝ συστησε χειρουργειο. Του ειπα για την ακτινοβολια και μου απαντησε πως την ιδια ακτινοβολια και παραπανω θα επαιρνε το παιδι αν εκανε μια ωρα ηλιοθεραπεια χωρις προστασια. Τελος μου ειπε πως σε ενα τριμηνο, μου υπογραφει πως θα εχει αποτοξινωθει το παιδι απο την ακτινοβολια και να μην με αγχωνει.

Αυτα ρε κορες! Παω να κανω τσιγαρο και ισως ξαναμπω αργοτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Του ειπα για την ακτινοβολια και μου απαντησε πως την ιδια ακτινοβολια και παραπανω θα επαιρνε το παιδι αν εκανε μια ωρα ηλιοθεραπεια χωρις προστασια.

:shock:

ο τηλεπικοινωνικός ηλεκτρολόγος μέσα μου μόλις υπέστη κλονισμό!!

Διαφημίσεις

Ωραίος ο τερζής! Εγώ δεν τον κατατάσσω στα "σκυλάδικα" ;) λαϊκος γνήσιος αλλά ατύχησε με την κόρη!

Εγώ Φαίη στα είπα κατ' ιδίαν! Ο συγκεκριμένος ακτινολόγος θα είχε πει την τελευταία του κουβέντα αν το έλεγε σε εμένα αυτό που σου είπε! Δεν θα προλάβαινε να πει ούτε αντίο στην μάνα του!

Οκ... Επειδη διανυω δυσκολες μερες και δεν ειναι καμμια υποχρεωμενη ουτε να το καταλαβει ουτε να το ασπαστει και ειναι απολυτα σεβαστο, ξεκαθαριζω:

1)Το να κανει το παιδι ακτινογραφια ξερω πως ενεχει κινδυνους. Απο εκει και περα την κατασταση που βιωνουμε καθε βραδυ και καθε μερα λογω των απνοιων που κανει η μικρη, τη γνωριζω καλα μονο εγω.. Ο καθενας μπροστα απο μια κατασταση παιρνει ρισκα ή δεν παιρνει. Εγω προτιμησα να το παρω. Καλως ή κακως το προτιμησα.

2)Οκ.. Δεν βρεχει ακτινοβολια.. Ισως ο γιατρος εννοουσε πως εξισου βλαβερες αν δεν εχεις προστασια ειναι και οι ακτινες UVA - UVB ετσι οπως εχει γινει ο ηλιος μας τα τελευταια χρονια.

3)Θεωρω πως αν στη βιοιατρικη θεωρουσαν πως δεν κανει να υποβληθει ενα τοσο μικρο παιδι σε ακτινοβολια για τον οποιονδηποτε λογο, θα επρεπε να με ενημερωσουν ΠΡΙΝ τσεπωσουν τα λεφτα.

Αυτα και δεν θα πω τιποτα αλλο. Ειχα μια δυσκολη, εκενυριστικη και αγχωδη ημερα (ξαναλεω πως δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να το λαβει υπ' οψιν του) και δεν θελω να το αναλυσω αλλο. Ισως αυτο να με κανει ανευθυνη, αλλα ακομα κι αυτο να ισχυει θα ερθει η ωρα μου να λογοδοτησω.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...