Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κικίτσα κορίτσι μου να περάσεις καλά!!!!

Να πιεις μια τεκίλα για μένα.....

Παιδιά η μικρή μου δεν είναι καλα..δεν ξέρω τι μπορει να έχει έκλαιγε πάλι και σπάραζε δεν μπορούσα να την ηρεμίσω με τπτ. Ολη μέρα ειχε πολύ διάθεση και όρεξη και ξαφνικα σαν να την τσίμπισε μύγα. Εχει μύξες πολλές απο το πρωί..λέτε να ανεβάζει κανέναν πυρεττό? Να πονάει πουθενα?

Τι να κάνω να της δώσω κανένα ντεπονακι? Τώρα κοιμάται...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ήρθε η ώρα να ανταμοιφθείς για την πετυχημένη σου καριέρα ;)

πρόσεχε μόνο, την πορτοκαλάδα να την ανοίξουν μπροστά σου :tongue:

Κι η πλάκα είναι ότι δεν πίνω! Κάπως έτσι με βλέπω να τη βγάζω!!!

κική με κίνδυνο να με χωρίσει η αρρεβωνιάρα μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Και κοίτα τι κατάφερε Η Λισαβέτα που δεν άφησε το Κάρολο να παντρευτεί αυτήν που ήθελε τότε. Του κατάστρεψε τη ζωή μαζί και με της Νταϊάνας με αποτέλεσμα να αφήσει 2 ορφανά πίσω της.

Ωραίος γάμος δεν μπορώ να πω, τώρα που το βλέπω αναλυτικά στις ειδήσεις.

Αυτό το προγαμιαίο για την παραχώρηση των παιδιών από τη μητέρα με έχει χαλάσει παααααρα πολύ όμως (αν υφίσταται)

Σσσσσσσσσσσσ θα σε ακούσει η Μάλι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

κική με κίνδυνο να με χωρίσει η αρρεβωνιάρα μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Και κοίτα τι κατάφερε Η Λισαβέτα που δεν άφησε το Κάρολο να παντρευτεί αυτήν που ήθελε τότε. Του κατάστρεψε τη ζωή μαζί και με της Νταϊάνας με αποτέλεσμα να αφήσει 2 ορφανά πίσω της.

Ωραίος γάμος δεν μπορώ να πω, τώρα που το βλέπω αναλυτικά στις ειδήσεις.

Αυτό το προγαμιαίο για την παραχώρηση των παιδιών από τη μητέρα με έχει χαλάσει παααααρα πολύ όμως (αν υφίσταται)

δεν νομίζω να υφίσταται, κάποια τυπικούρα θα είναι για το ότι τα παιδιά είναι απόγονοι της βασιλικής οικογένειας. άλλωστε και η Νταγιάνα δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο; ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κικίτσα κορίτσι μου να περάσεις καλά!!!!

Να πιεις μια τεκίλα για μένα.....

Παιδιά η μικρή μου δεν είναι καλα..δεν ξέρω τι μπορει να έχει έκλαιγε πάλι και σπάραζε δεν μπορούσα να την ηρεμίσω με τπτ. Ολη μέρα ειχε πολύ διάθεση και όρεξη και ξαφνικα σαν να την τσίμπισε μύγα. Εχει μύξες πολλές απο το πρωί..λέτε να ανεβάζει κανέναν πυρεττό? Να πονάει πουθενα?

Τι να κάνω να της δώσω κανένα ντεπονακι? Τώρα κοιμάται...

Ούλα πρησμένα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κατινάκι θερμόμετρο της έβαλες; μήπως βγάζει δοντάκια, εξού και η μύξα;

οχι δεν εβαλα γιατι ηταν δροσερουλα αλλα θα βαλω οταν ξυπνήσει.

Τα δόντια έχουν μύξες?? Πολλες έχει τρέχουν..Νόμιζα πως κρύωσε απο την Αράχωβα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κι η πλάκα είναι ότι δεν πίνω! Κάπως έτσι με βλέπω να τη βγάζω!!!

Κουράγιο, εγώ ως πρώην barwoman και έπινα coca cola............τι να λέμε τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν νομίζω να υφίσταται, κάποια τυπικούρα θα είναι για το ότι τα παιδιά είναι απόγονοι της βασιλικής οικογένειας. άλλωστε και η Νταγιάνα δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο; ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;

Επισήμως διαζευγμένοι ήταν ο Κάρολος και η συγχωρεμένη.

Αλλιώς σιγά μην την αφήνανε να κυκλοφορεί με τον Άραβα παραμάσχαλα

Από την άλλη, ενώ η Καμήλα μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής, και θεωρώ ότι με τον Κάρολο είναι το βασιλικό ζεύγος της ασχήμιας, οι άνθρωποι τελικά ήταν πολύ ερωτευμένοι!!!!!!!!

Όσο για την Κέητ, τη λυπάμαι, αν ισχύουν αυτά που λένε ότι η μάνα της τη μεγάλωσε με αυτό το σκοπό, την έστειλε σε συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για να τον έχει συμμαθητή κτλ, τη λυπάμαι, μεγάλη δυστυχία το βρίσκω.

Η καμήλα με τον κάρολο είναι απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, και πράγματι απ΄'ό,τι αποδείχτηκε ερωτευμένο

Αυτό για την μαμά της, το θεωρώ πολύ τραβηγμένο. Σίγουρα την προετοίμαζε να παντρευτεί κάποιον πλούσιο, αλλά δεν νομίζω πια τέτοια στοχοποίηση. Και ο άλλος δεν είναι κανενα βλήμα, θα το είχε καταλάβει πιστεύω

Λοιπόν πείτε: φόρεμα μαύρο λίγο πάνω από γόνατο, ή τζινάκι με καλή μπλούζα?

φόρεμα!!!!!!!

Επισήμως διαζευγμένοι ήταν ο Κάρολος και η συγχωρεμένη.

Αλλιώς σιγά μην την αφήνανε να κυκλοφορεί με τον Άραβα παραμάσχαλα

δεν νομίζω ότι πήραν ποτέ διαζύγιο, αλλά θα το ψάξω το βράδυ:tongue:

άλλωστε όπως φαίνεται, δεν την άφησε να κυκλοφορεί με κανέναν εν τέλει....

Διαφημίσεις

δεν νομίζω ότι πήραν ποτέ διαζύγιο, αλλά θα το ψάξω το βράδυ:tongue:

άλλωστε όπως φαίνεται, δεν την άφησε να κυκλοφορεί με κανέναν εν τέλει....

Dιαζύγιο πήραν επίσημα και κοινή κηδεμονία των παιδιών.

Γι'αυτό μετά το χουνέρι αυτό η Λίζα θα έβαλε τον όρο στο προγαμιαίο για τα παιδιά του Μπιλάκου:mad::mad::mad::mad:

http://www.princess-diana.com/diana/divorce.htm

Καλησπερα κοπανησαμε το κεφαλακι μας σε ενα γραφειο κ καναμε καρουμπαλο...

δεν νομίζω να υφίσταται, κάποια τυπικούρα θα είναι για το ότι τα παιδιά είναι απόγονοι της βασιλικής οικογένειας. άλλωστε

Αυτό σκεφτηκα κ εγω για τα παιδια

Σσσσσσσσσσσσ θα σε ακούσει η Μάλι!

:twisted::twisted: Αυτα κανετε όταν λειπω????

Κατινακι να βαζεις θερμομετρο στο παιδι μηπως ανεβαζει δεκατα, μην δωσεις ντεπον αν δεν εχεις σαφη εικονα για πυρετο.

Εγω ετρεχα ολη την ημερα σημερα και δεν ειδα τιποτα απο τον γαμο.

Εγω που ειχα σκοπο να φορεσω κατι ωραιο καλοκαιρινο στα γενεθλια αυριο τι να βαλω παλτο???? Θα ξυλιασω με το καλοκαιρινο μου φαινεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...