Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πάλι στο θέμα του βασιλικού γάμου ψιλοδιαφωνώ.

Την Νταϊάνα δεν την έχω σε εκτίμηση. Την θεωρώ μια ομορφούλα που παντρέυτηκε κάποιον κακάσχημο που δεν αγαπούσε και δεν γνώριζε καλά καλά, μόνο και μόνο επειδή ήταν πρίγκιπας. Και βέβαια τα λάθη της τα πλήρωσε ακριβά.

Η Κέιτ τουλάχιστον (δεν αμφισβητώ ότι είναι ψυχρή εκτελέστρια) αλλά παντρέυτηκε κάποιον με τον οποίο είχε σχέση χρόνια, έχουν συζήσει

Διαφημίσεις

Ρε συ είχε το νάυλον δεν το είχε, ε?ή λάθος κατάλαβα?

ναι καλε..το ειχε,μια χαρα καταλαβες!!!

Απλα..εμενα μου φανηκε καπως...ισως γιατι οπως προειπα φοβαμαι πιο πολυ την βροχη,υγρασια απο οτι το κρυο....Δεν την κατεκρινα αλλα εγω σε παρομοια φαση θα κωλωνα να το κανω!!...

Τωρα εννοειται...αν με επιανε ξαφνικη βροχη στον δρομο δεν θα εκανα ωσαν την τρελλη...αλλωστε για αυτο κουβαλαω το ναυλον παντα μαζι(τα εχουμε συχνα εμεις εδω τα μπουρινια)

Μαραααααα...ωραιο το ενδυμα!!

ναι καλε..το ειχε,μια χαρα καταλαβες!!!

Απλα..εμενα μου φανηκε καπως...ισως γιατι οπως προειπα φοβαμαι πιο πολυ την βροχη,υγρασια απο οτι το κρυο....Δεν την κατεκρινα αλλα εγω σε παρομοια φαση θα κωλωνα να το κανω!!...

Τωρα εννοειται...αν με επιανε ξαφνικη βροχη στον δρομο δεν θα εκανα ωσαν την τρελλη...αλλωστε για αυτο κουβαλαω το ναυλον παντα μαζι(τα εχουμε συχνα εμεις εδω τα μπουρινια)

Μαραααααα...ωραιο το ενδυμα!!

αν ήμουν Ελλάδα κι εγώ ίσως τα έβλεπα διαφορετικά, αλλά εδώ πέρα αν κλειστώ μέσα τις μέρες που έχει κρύο, υγρασία ή χιόνι, θα βγαίνουμε μόνο Ιούλιο και Αύγουστο! Οπότε κι εμείς κάπως έτσι, καλό ντύσιμο το χειμώνα, το πλαστικό από πάνω να κόβει κάπως τον κρύο αέρα (γιατί εδώ τις περισσότερες μέρες φυσάει) κι όξω απ' την πόρτα! Και με χιόνια και με παγωνιές. Απλά κοίταζα να μην μένουμε πολλή ώρα έξω, γιατί εντάξει εγώ κινούμαι και ζεσταίνομαι κάπως, η μικρή ακίνητη στο καρότσι πόση ώρα να αντέξει;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

κινκα...ετσι ειναι...αναλογα με τις συνθηκες κλιματος εκει που μενεις πορευεσαι!!Εδω...εγω φρικαρω που λογω δυνατων βροχων κλειστηκαμε μεσα για λιγες μερες...φανταζομαι εσενα που αυτο μπορει να ειναι κατι παραπανω απο συνηθισμενο!!

εγω πάλι στο θέμα του βασιλικού γάμου ψιλοδιαφωνώ.

Την Νταϊάνα δεν την έχω σε εκτίμηση. Την θεωρώ μια ομορφούλα που παντρέυτηκε κάποιον κακάσχημο που δεν αγαπούσε και δεν γνώριζε καλά καλά, μόνο και μόνο επειδή ήταν πρίγκιπας. Και βέβαια τα λάθη της τα πλήρωσε ακριβά.

Η Κέιτ τουλάχιστον (δεν αμφισβητώ ότι είναι ψυχρή εκτελέστρια) αλλά παντρέυτηκε κάποιον με τον οποίο είχε σχέση χρόνια, έχουν συζήσει

Κοίτα κι εγώ θεωρώ ότι η Νταιάνα πιάστηκε σα βλάκας στο γραμμένο της από τους γονείς της να παντρευτεί τον Κάρολο.

Από την άλλη, ενώ η Καμήλα μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής, και θεωρώ ότι με τον Κάρολο είναι το βασιλικό ζεύγος της ασχήμιας, οι άνθρωποι τελικά ήταν πολύ ερωτευμένοι!!!!!!!!

Όσο για την Κέητ, τη λυπάμαι, αν ισχύουν αυτά που λένε ότι η μάνα της τη μεγάλωσε με αυτό το σκοπό, την έστειλε σε συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για να τον έχει συμμαθητή κτλ, τη λυπάμαι, μεγάλη δυστυχία το βρίσκω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πείτε: φόρεμα μαύρο λίγο πάνω από γόνατο, ή τζινάκι με καλή μπλούζα?

και τα δύο μου αρέσουν, αλλά βάλε το φόρεμα γιατί τζινάκι φοράς κάθε μέρα που λέει ο λόγος ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αυτό θα κάνω!Κι εγώ προς τα εκεί έκλινα!

Παιδιά είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη. Έχω να βγω έτσι σε μαγαζί με μουσική και παρέα πάνω από 2 χρόνια, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια κάνω καριέρα έγκυου!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κοίτα κι εγώ θεωρώ ότι η Νταιάνα πιάστηκε σα βλάκας στο γραμμένο της από τους γονείς της να παντρευτεί τον Κάρολο.

Από την άλλη, ενώ η Καμήλα μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής, και θεωρώ ότι με τον Κάρολο είναι το βασιλικό ζεύγος της ασχήμιας, οι άνθρωποι τελικά ήταν πολύ ερωτευμένοι!!!!!!!!

Όσο για την Κέητ, τη λυπάμαι, αν ισχύουν αυτά που λένε ότι η μάνα της τη μεγάλωσε με αυτό το σκοπό, την έστειλε σε συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για να τον έχει συμμαθητή κτλ, τη λυπάμαι, μεγάλη δυστυχία το βρίσκω.

κική με κίνδυνο να με χωρίσει η αρρεβωνιάρα μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Και κοίτα τι κατάφερε Η Λισαβέτα που δεν άφησε το Κάρολο να παντρευτεί αυτήν που ήθελε τότε. Του κατάστρεψε τη ζωή μαζί και με της Νταϊάνας με αποτέλεσμα να αφήσει 2 ορφανά πίσω της.

Ωραίος γάμος δεν μπορώ να πω, τώρα που το βλέπω αναλυτικά στις ειδήσεις.

Αυτό το προγαμιαίο για την παραχώρηση των παιδιών από τη μητέρα με έχει χαλάσει παααααρα πολύ όμως (αν υφίσταται)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...