Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nomizv Οτι εμεις ειμαστε υστερικες.. η αδερφη μου κα8ε χρονο ειναι δυο μηνες στη γαυδο..και μου εχει πει απειρες φορες οτι εχει δει αμερικανιδες ολλανδεζεσ και λοιπες να αφηνουν τα παιδια τους ολογυμνα στην αμο με τα σκυλιά τα γατιά, τα ζουζουνια, τα μυρμηγκια κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

ναι αλλά αν όντως τα βοηθάει αυτό να μην αρρωσταίνουν; για να καταλάβεις, εγώ γενικά τη μικρή τη ντύνω πολύ ελαφριά σε σχέση με άλλες φίλες μου (ελληνίδες) π.χ. Ε, χτες στην παιδική της είχα ένα απλό μακρυμάνικο φορμάκι από πάνω κι ένα αμάνικο μπουφανάκι φουσκωτό, αλλά λεπτό κι αυτό. Ε, ήταν το πιο βαριά ντυμένο μωρό της παιδικής, όλα τα άλλα ήταν με ένα λεπτό μπλουζάκι!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ααα πλέον την αμολάω κι εγώ στην παιδική κάτω και την αφήνω να μπουσουλάει, να μαζεύει φύλλα, ξύλα, πετραδάκια, καμιά φορά αν δεν την προλάβω χώνει και κανένα στο στόμα μέχρι να της το βγάλω! λέω άμα δεν παθαίνουν τα άλλα τίποτα, γιατί να πάθει η δικιά μου; αλλά αυτό το χτεσινό ομολογουμένως με εντυπωσίασε! και μετά, ούτε να τα ντύσουν ούτε τίποτε, τους έβγαζαν απλά το βρεγμένο παντελόνι, τα έβαζαν γυμνά στο καρότσι κι έφευγαν!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

βρε κοπελες...

εγω παντως δεν θα το αφηνα το παιδι να το κανει αυτο...με τιποτε...πειτε με υστερω,πειτε με δεν ξερω κι εγω τι...

Απλα...φροντιζω να μην το ντυνω κρεμμυδι το κοριτσι...κι εννοειται οτι φοβαμαι πολυ την υγρασια,βροχη...το κρυο οχι!!

Μια γνωστη μου τις προαλλες που εδω εβρεχε κατακλυσμιαια...την πετυχα σε φαση που ειχε καλμαρει η βροχη αλλα δεν ειχε σταματησει κι ειχε βγαλει εξω το διδυμοκαροτσο με τα μικρα και απο πανω αυτες τις διαφανες τεντουλες για την βροχη και πηγαινε....

Εεεεεε....μου φανηκε καπως να πω την αμαρτια μου!!

κι επισης ολογυμνο το κοριτσι χωρις εστω ενα μαγιουδακι δεν το αφηνα στην αμμο!!Εδω σου λεει να προσεχουμε οι ενηλικες ρε σεις...θα ρισκαρω την τοσο ευαισθητη περιοχη ενος μωρου??

Και στην Λευκαδα στο Καθισμα που μαυριζεις και παθαινεις εγκαυμα κατω απο την ομπρελα ειδα οικογενεια ανοιχτοχρωμη(βορεια αλλα τι ακριβως δεν καταλαβα) να καθεται μεσα στην νταλα και να λιαζεται η δε μαμα γυμνοστηθη(δεντο σχολιαζω απο αποψη αισθητικης)....κι υστερα ανατωτιομαστε γιατι κυκλοφορανε το λιγοτερο ως μπαρμπουνια...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:evil:

ο Λ δεν έχει γυρίσει ακόμη και εγώ θέλω να αρχίσω να ετοιμάζομαι! άντε ρε γμτ!

Κοίτα, παρόλο πυο δεν θα το έκανα, το θαυμάζω αυτό που κάνουν οι αμερικάνες.

Μάρσυ, ομολογώ σε βρίσκω υπερβολική για τα διδυμάκια. Για το μαγιό και εγώ θα το φορούσα οπωσδήποτε στο παιδί.

Όσο για τον ήλιο υπάρχει μια θεωρία στο μερκόλα ότι κάνει καλό ψάξτο στο σάιτ του και δε χρειάζονται αντιηλιακά. Ή δίπλα, θα το βρεις.

Ρώτα τη Rosie, θα σου πει ακριβώς.

Τέλος έχω τύψεις γιατί σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη να ασχοληθώ με το γιο μου, και όλη την εβδομάδα με τις δουλειές και το ένα και το άλλο δεν ασχολήθηκα καθόλου:oops:

Ζούπυ τι έλεγε η υπογραφή σου?

Μάρα τελικά τι αποφασίσατε στη συνέλευση?

Wktmp2.png

qIogp3.png

και εγω της πηρα μαγιω μουαχααχαχχαχαχαχα 8α εχιε γελιο

κικιτσα ασε τις τυψεις πια! :P

στας συνελευσις αποφασισαμε οτι

1. ουδεις 8α υπογραψει νεα συμβαση με το νεο ταλεντο αφεντικο αν πρωτα δεν apolyuoyme kai αποζημιωθουμε απο τον πρηγουμενο

2. σε πριπτωση που το ντηλ με τον καινουργιο χαλασει εξαιτιασ τησ στασης μας και ο προηγουμενος απειλησει με μπουμπουνισμα της εταιριασ για να γλιτωσει αποζημιωσεις τοτε και εμεις 8α απειλησουμε/εκβιασουμε με οοοοοολα τα ντατα που εχουμε στα χερια μας με τα χαίρια του...οποτε... 8α πεσει γελιο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα....μαρη...δεν ειχε σταματησει η βροχηηη....απλα ειχε καταλαγιασει!!

Οσο για τον Μερκολα...με βρισκεις διαβασμενη!!χαχα!!

Ναι,λεει οτι τα αντηλιακα που κυκλοφορουν ευρεως δεν ειναι καλα γιατι λειτουργουν σαν μασκα που εμποδιζει τον ηλιο να βοηθησει στην συνθεση της βιταμινης D.Κι οτι δεν χρειαζεται να βαζουμε στα παιδια αντηλιακες κρεμες στις βολτες τους αλλα να τα προστατευουμε με καπελακι κλπ κλπ...

ΑΛΛΑ....σε περιοχες με μεγαλη ηλιοφανεια κι σε ωρες που ο ηλιος ειναι δυνατος πρεπει να χρησιμοποιουμε αντηλιακη προστασια αναλογη και να μην εκτιθεμεθα απευθειας στον ηλιο...

Αυτα χοντρικως....

Εγω πηρα ηδη τα Badger με 15αρι δεικτη κι αυτο για τα μπανια μας!!!

menei Καμια κοντα στο μωλ στον αγιο δημητριο? λεω να πεταχτω στα γαμω ματ να παρω ενα φορεμα γιατι εχω 2 γαμους και δεν εχω ουτε φουλάρι....ε?ε? καποια να κερασω και καφεδακιον με ντονατς?

dZJip3.png

και εγω της πηρα μαγιω μουαχααχαχχαχαχαχα 8α εχιε γελιο

κικιτσα ασε τις τυψεις πια! :P

στας συνελευσις αποφασισαμε οτι

1. ουδεις 8α υπογραψει νεα συμβαση με το νεο ταλεντο αφεντικο αν πρωτα δεν apolyuoyme kai αποζημιωθουμε απο τον πρηγουμενο

2. σε πριπτωση που το ντηλ με τον καινουργιο χαλασει εξαιτιασ τησ στασης μας και ο προηγουμενος απειλησει με μπουμπουνισμα της εταιριασ για να γλιτωσει αποζημιωσεις τοτε και εμεις 8α απειλησουμε/εκβιασουμε με οοοοοολα τα ντατα που εχουμε στα χερια μας με τα χαίρια του...οποτε... 8α πεσει γελιο

Μπράβο σας!

Κικιτσα....μαρη...δεν ειχε σταματησει η βροχηηη....απλα ειχε καταλαγιασει!!

Οσο για τον Μερκολα...με βρισκεις διαβασμενη!!χαχα!!

Ναι,λεει οτι τα αντηλιακα που κυκλοφορουν ευρεως δεν ειναι καλα γιατι λειτουργουν σαν μασκα που εμποδιζει τον ηλιο να βοηθησει στην συνθεση της βιταμινης D.Κι οτι δεν χρειαζεται να βαζουμε στα παιδια αντηλιακες κρεμες στις βολτες τους αλλα να τα προστατευουμε με καπελακι κλπ κλπ...

ΑΛΛΑ....σε περιοχες με μεγαλη ηλιοφανεια κι σε ωρες που ο ηλιος ειναι δυνατος πρεπει να χρησιμοποιουμε αντηλιακη προστασια αναλογη και να μην εκτιθεμεθα απευθειας στον ηλιο...

Αυτα χοντρικως....

Εγω πηρα ηδη τα Badger με 15αρι δεικτη κι αυτο για τα μπανια μας!!!

Ρε συ είχε το νάυλον δεν το είχε, ε?ή λάθος κατάλαβα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...