Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μαρή Μάρα, πόσο γελάω μαζί σου! πόσο όμως! :D:D

τη Φέργκι για να σας λύσω την απορία δεν την είχαν καλεσμένη, δεν θυμάστε που είχε γίνει πρόσφατα το εσκάνταλο που είχε ζητήσει από έναν και καλά επιχειρηματία πόσες χιλιάδες λίρες για να τον φέρει σε επαφή με τον πρώην άντρα της τον πρίγκηπα Άντρου; Έκτοτε είναι η μαύρη μοσχάρα της οικογενείας.

Το μπαρμπα όμως της νύφης που κοκορευόταν κι αυτός πριν από καιρό ότι θα συμπεθερέψει με τη Λιζέτα και να τον έχουν από κοντά οι φίλοι και γνωστοί (κάνοντας τις μυτιές του τα έλεγε όλα αυτά) τον είχαν καλεσμένο.

Εμένα αυτή η waity katie μου κάνει πολύυυ σκυλί μαύρο, τόσα χρόνια περίμενε, αλλά τον καπάρωσε τον πολύφερνο γαμπρό. Η χαζιά Νταγιάνα ήταν ρομαντικιά κι αυτό την έφαγε... τούτη δω είναι ψυχρή εκτελέστρια. Και συμφωνώ με Μάρα, σαν την κάρα του οσίου εφραίμ απόμεινε!

In american news, ένα 8χρονο αγοράκι πήγε χτες στο σχολείο του και πούλησε σε ένα άλλο 8χρονο αγοράκι το γεμάτο όπλο του μπαμπά του, για 3 δολάρια!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια περνατε εσεις στην αμερικη ορε...ντηλια με οπλα τα 8χρονια ναις ναισ

να δεις που η κειτι 8α τον απομουρλανει τον γουιλι..γιατι ο γουλις πολυ μαμουχαλος μου φαινετε

dZJip3.png

κι εγώ συμφωνώ με Κική, που συμφωνεί με τη Μάρα, που συμφωνεί με τη Γιαδικιάρογλου :tongue:

κι εμένα να με πας για ακτινογραφία ένα κάτι με πιάνει, πόσο μάλλον το πιτσιρικάκι μωρέ! ελπίζω να καταφέρει η γιατρός να δει και να μην χρειαστεί επανάληψη!

ααααα και κάτι που ξέχασα η γουρούνα: SKEK συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!

Και χρόνια πολλά στις Ζωίτσες!

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

μα ειναι και λογικο...εκει που κα8ονται χαρουμενα στο σπιτακι τους, βγαινουν εξω..χαιρονται σου λεει παμε βολτα και παιχνιδι..και πανε και μπαινουν σε ενα χαζο κτιριο με χαζο ανθρωπους και χαζομηχανηματα..ε ξενερωνεις ή δεν ξενερώνεις κυριε προεδρε

dZJip3.png

Waity Katy...η αλλιως la Usurpadora (η σφετεριστρια...χαχαχα...)

Μαρονι,δεν εχω προβλημα...μπορω να περιμενω μεχρι τη Δευτερα βρε...μεχρι τοτε θα σου εχω και το ακριβες νουμερακι!!

Αααααα..δεν στα ειπα με τον νονο???Δεν προλαβα να τον σχολασω...μας την εκανε αυτος!!Με πηρε τηλ.το Σαββατο του Λαζαρου και μας ειπε οτι τι κριμα δεν μπορει να μας βαφτισει το παιδι γιατι του ετυχε επαγγελματικο ταξιδι στην Ιταλια βρεεεεεε....και εκανε το παν να αλλαξει τις ημερομηνιες αλλα δεν μπορεσε!!!

Να μας ρωτησει βεβαια αν εμεις μπορουμε να αλλαξουμε την βαφτιση ουτε λογος ετσι?????

τι να πω μωρε με τον ηλιθιο....τι να πω!!17 χρονια φιλοι και μαλιστα καλοι ειμαστε....!!!

Και να πεις οτι δεν το μυριζομουνα????Εεεεε...ειδες το ενστικτο????Απο καπου θα εσκαγε!!!

ωραια περνατε εσεις στην αμερικη ορε...ντηλια με οπλα τα 8χρονια ναις ναισ

να δεις που η κειτι 8α τον απομουρλανει τον γουιλι..γιατι ο γουλις πολυ μαμουχαλος μου φαινετε

έτσι, οι βασικές αρχές της μπίζνας πρέπει να εμπεδώνονται από νωρίς!

ο γουίλις ο δόλιος πήγε να βγάλει το αγκίστρι από το στόμα για ένα διάστημα να κυνηγήσει καμιά άλλη κουτσομούρα, αλλά η δράκαινα δεν μάσησε, πήγε άρχισε τις γυμναστικές, έγινε κορμάρα και το έπαιξε ελεύθερη κι ωραία κι αυτός ο χάνος γύρισε πάλι! Τόση ήταν η ελευθερία και η αντρίλα του, τρομάρα του.

Ρε σεις, αυτή και την αδερφή της ο βρετανικός τύπος (που δεν χαρίζει κάστανα) τις λέει the wisteria sisters, because they are completely pointless, they are fragrant and they have a ferocious ability to climb :D:D:D

bh45qekil.png

έτσι, οι βασικές αρχές της μπίζνας πρέπει να εμπεδώνονται από νωρίς!

ο γουίλις ο δόλιος πήγε να βγάλει το αγκίστρι από το στόμα για ένα διάστημα να κυνηγήσει καμιά άλλη κουτσομούρα, αλλά η δράκαινα δεν μάσησε, πήγε άρχισε τις γυμναστικές, έγινε κορμάρα και το έπαιξε ελεύθερη κι ωραία κι αυτός ο χάνος γύρισε πάλι! Τόση ήταν η ελευθερία και η αντρίλα του, τρομάρα του.

Ρε σεις, αυτή και την αδερφή της ο βρετανικός τύπος (που δεν χαρίζει κάστανα) τις λέει the wisteria sisters, because they are completely pointless, they are fragrant and they have a ferocious ability to climb :D:D:D

ενταξει...πιο μεσα δεν μπορουσαν να πεσουν ομως!!!!!!!!Χαχαχα...

οι εδω την αδελφουλα Φιλιπα την αποκαλουν με το χαιδευτικο Πιπα....(και ουχι Παιπα που ειναι και το σωστοτερον) δια να δωσουν την γνωστη εμφαση!!!:rolleyes:

αφήστε δε το δράμα της Χτικιόριας της Μπέκαμ που μια φορά βρέθηκε σε τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός με όλες τις κάμερες του πλανήτη μπροστά, κι έπρεπε να είναι έγκαστρη, δλδ χοντρή, δλδ 32 κιλά αντί για 31! δεν είναι άδικη η ζωή, όχι πείτε μου! δεν φτάνει που δεν της δίνει η Άννα Γουίντορ τόσα χρόνια το εξώφυλλο της Βογκ κι όλο το κουνάει μπροστά στη μύτη της σαν καρότο, τώρα της τυχαίνει κι αυτό! πόσα να αντέξει η κοπέλα;;;;

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

μπαίνω από ξένο κομπιούτερ

για να πω μια καλησπέρα

και ν' αλλάξω την υπογραφή μου γιατί είχε δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις... επίσης, να είμαι και επίκαιρη...

φιλιά!

tragiko τραγικο οπως και να το δεις μουαχαχαχαχαχα

η μανα τηςε νυφης λεει ειναι πολυ του σοσιαλ κλαιμπ και εκρυψε το γεγονός οτι προέρχεται απο οικογενεια ανθρακορυχαιων

dZJip3.png

να σας πω και το άλλο για τα Αμερικανάκια που μου έκανε τρομερή εντύπωση; Χτες είχαμε κάτι καταιγίδες το πρωί, αλλά το απογευματάκι καθάρισε ο καιρός και πήγα τη μικρή στην παιδική. Είχε συννεφιά και ελαφριά ψύχρα. Είχαν λοιπόν τα μωρά (15 μηνών π.χ.) ξυπόλυτα και τα είχαν αμολήσει μέσα στους νερόλακους! Τα μωρά είχαν γίνει μούσκεμα μέχρι τη μέση, πλατσούριζαν, και μετά έβγαιναν από το νερό και κυκλοφορούσαν στην παιδική ξυπόλυτα και μουσκεμένα. Εγώ ένα σοκ το έπαθα ομολογουμένως, αλλά μου έλεγαν οι μαμάδες εκεί που το συζητούσαμε ότι γενικά δεν αρρωσταίνουν τα πιτσιρίκια τους... τι να πω, εσείς θα το κάνατε αυτό;

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...