Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στο εμπ πανω στου ζωγράφου ειναι μηχανικος δικτυων και δουλευει στο ΚΕΔ η πιστοποιηση δεν εχω ιδεα που την εχει παρει να οτν ρωτηξω οταν γυρισει απο αυλις

χαχαχαχ..και μένα και δουλευει στους μηχανολογους..λες να γνωριζονται?

Διαφημίσεις

Γιατί το γιακαδάκι το πλεχτό τι σου λέει??????????:D:D:D

α σε πληροφορω οτι ητο πολυ τρεντια τον χειμωνα το πλεχτουδι βελονάκι... αλλα το ερμο το κοριτσι..ιδιο η φεργκι ειναι

dZJip3.png

Γεια σας...

Να σκασω ειμαι... Πηγαμε για την ακτινογραφια...

Σκ@τα... Μας ακουσε ολος ο Αλιμος.. Δε συνεργαζοταν με τιποτα..

Στη 2η προσπαθεια τα παρατησε ο ανθρωπος.. Μου ειπε πως τσαμπα την ακτινοβολουμε.. Θα δειξει στην ακτινολογο την τελευταια ληψη επειδη φαινεται πιο καθαρη και αν την κρινει οκ τοτε θα την παρουμε το απογευμα στις 5. Αλλιως θα πρεπει να την ξανακανει... Και μετα πρεπει να παω να τη δειξω και στον παιδιατρο και @@....

Γαμω τα κερατα του Δια γαμω δηλαδη... Δεν υπαρχει αυτο το παιδι. Απαξ και τα στηλωσει δεν συνεργαζεται με τιποτα.. Λες και τη σφαζανε εκανε και το μονο που ειχε να κανει ηταν να ακουμπαει το κεφαλι της πανω σε μια πλακα.. Τοσο τρομερο!

Μιλαμε τα εχω παιξει.. Παρακαλω το Θεο να την κρινει οκ η ακτινολογος και να μη χρειαστει να την ξανακανει! Να τη δειξω στον παιδιατρο και να ξεμπερδευω....

Απο τα νευρα μου δεν εχω σταματησει να κλαιω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

βρε φαιακι μου..τι περιμενες το παιδακι να κανει σε αγνωστο περιβάλλον με μηχανηματα και αγνωστους ανθρώπους? παρτυ? παλι καλα να λες που προλαβε ο ακτινολογος και τραβηξε ενα κλικ... ολα τα παιδια ετσι ειναι μην στεναχωριεσαι

dZJip3.png

Και ο δικος μου ετσι θα εκανε Φαιη, ψυχραιμια.

Αυριο κανω τα γενεθλια του και απο εκει που δεν ηξερα ποιο παιδακι να πρωτο καλεσω μου ακυρωνουν το ενα μετα το αλλο με τις κωλο ιωσεις, λυσαξε ο καιρος και τα λιανισε τα παιδακια. Παρτυ ενηλικων βλεπω να κανουμε. Χαχα!!!

Διαφημίσεις

Φιλε τα ειδα ολα σας λεω..

Καταρχην εχω τα σημαδια απο τα νυχια της πανω μου... Το αριστερο βυζι μου το λιανισε ο σπορος!

Να ουρλιαζει λεμε... "Με μελω" "Απε με" "Υγε".......

(= Δεν θελω, ασε με, φυγε)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες μικρουλες της παρεας!!

Μαρα ο κωδικος ειναι exc 849 σε λευκο(για τα babywalker λεμε ετσι?? ή κανω λαθος??)....τωρα το νουμερο θα στο πω στο περιπου γιατι δεν ξερω και την φορμα τους!!

Μαθε εσυ τιμη που μπορω να τα εχω μετα την εκπτωση κι αν μπορω να τα παραλαβω απο το καταστημα του Αγρινιου(και καλα οτι μου τα στελνεις δωρο,κανε τα κουμαντα σου τεσπα..και πες μου να σου στειλω τα φραγκακια...

(Γαμω το φελεκι μου με τον μαλακα νονο που εμπλεξα κι ευτυχως...ξεμπλεξα)!!!

εδω βρε το πουκοπουλο οταν ειχε την ιωση και την πηγανε σχηματάρι για μάσκα επιασε οτι καλωδιο βρηκε και τα εκανε ολα μανταρα..οχι τωρα η μπουμπου σου που ειναι ολοκληρο παιδάκι και εκφράζεται και καλυτερα... και ππάλι καλ΄να λες που εν σου γκαναξε το παιδι και δεν εγινε μπλε απο το κλάμα

dZJip3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες μικρουλες της παρεας!!

Μαρα ο κωδικος ειναι exc 849 σε λευκο(για τα babywalker λεμε ετσι?? ή κανω λαθος??)....τωρα το νουμερο θα στο πω στο περιπου γιατι δεν ξερω και την φορμα τους!!

Μαθε εσυ τιμη που μπορω να τα εχω μετα την εκπτωση κι αν μπορω να τα παραλαβω απο το καταστημα του Αγρινιου(και καλα οτι μου τα στελνεις δωρο,κανε τα κουμαντα σου τεσπα..και πες μου να σου στειλω τα φραγκακια...

(Γαμω το φελεκι μου με τον μαλακα νονο που εμπλεξα κι ευτυχως...ξεμπλεξα)!!!

8α σ απαντησω δευτερα γιατι η κονεδου μου σχολαει παντα στις 3.30 λογω μειωμενου...με οτν νονο τι εγινε τελικα? τον εστειλες?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...