Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως της εκαναν ελεεινο προγαμιαιο της καιτουλας..αμα χωρισουν λεει δεν 8α εχει τα παιδακια της....τι αηδια! και το υπεγραψε κιολας

εεε??και το υπέγραψε ??:confused::confused::shock::shock:

αν είναι δυνατόν!!

Διαφημίσεις

κικη,..,..απελευθερωσου μαναρι μου και φαντασιωσου την κουκλα σ με τον εγγονο του κοκουλι!

Α όχι με τον κοκούλι ποτέ! Ιδεολογικά δε μπορώ!

Με ξένους ευχαρίστως! (κι εγώ μικροαστικό σκουλήκι νιώθω Λεκούλα!)

Μα πού έμαθες εσύ μαρή τέτοιες λεπτομέρειες? Η Τσαπανίδου δεν τα λέει αυτά γμτ, λάθος κανάλι βλέπω όλη μέρα.

Αμ πες τα!

Πάντως η Τσαπανίδου για μένα είναι η απόλυτη γκόμενα!Σοβαρή, όμορφη, στυλάτη, όλα τα χει!

Wktmp2.png

qIogp3.png

παντως της εκαναν ελεεινο προγαμιαιο της καιτουλας..αμα χωρισουν λεει δεν 8α εχει τα παιδακια της....τι αηδια! και το υπεγραψε κιολας

Εάν Ο Μπίλυς συμφώνησε να μπει τέτοιος όρος και η Καιτούλα τον υπέγραψε, είναι άξιοι της μοίρας τους και οι 2 και απόλυτα ξεφτιλισμένοι .... ταιριάζουν απόλυτα ο ένας με τον άλλον.........να ζήσουν.......

να μου λείπει τέτοιος πρίγκηπας.

Εγώ παλι για τον terminator ονειρεύμαι να γίνει πετυχημένη χορεύτρια (τους έχω χεσμένους τους πρίγκηπες)

anametadido απο sun. εχει πεσει κραξιμο στις κορες της φεργκι για το ελεεινο ντυσιμο τους λεει...ψαχνω να βρω φωτο

Πιο πάνω αναφέρω το καπέλο της μιας..............το αποξηραμένο μπονσάι..........το έβλεπα live και δεν μπορούσα να γελάσω κιόλας

Κορίτσια να πω κάτι ???? Θα πω.... τέτοια ζωή δεν την εύχομαι σε καμία κοπέλα: με τα πρωτόκολλα, την προσωπική φρουρά, όλο αυτό το "στήσιμο" γενικώς και να υπογράψω και τέτοιους όρους σε προγαμιαίο ???? ΌΧΙ χρυσέ μου να χ... την Βασιλεία σου και όλο σου το σόϊ....

Δεν έχει γίνει μάνα γι'αυτό το υπέγραψε (για να μην μιλήσω για τον .... της μανούλας της Κάθριν που έχει χ... από την χαρά της)....

Συμπέρασμα: για τους παραπάνω λόγους τα παιδάκια μας ΔΕΝ θα παντρευτούν original πρίγκηπες και βασιλείς....

Διαφημίσεις

anametadido απο sun. εχει πεσει κραξιμο στις κορες της φεργκι για το ελεεινο ντυσιμο τους λεει...ψαχνω να βρω φωτο

μα καλα, εγω σκιαχτηκα μολις τις ειδα! ασε που με τη ξινη φατσα που ειχαν μου θυμησαν τις 'αδερφες" της σταχτοπουτας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...