Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κι εγώ ξεχνάω να φάω συνήθως αλλά όταν κάτσω να φάω... περιδρομιάζω!

Στην εγκυμοσύνη πήρα 2 κιλά :P Βγήκα από το νοσοκομείο 55 (όσα θα έπρεπε να είμαι) και τώρα είμαι 58 :(

όλα καλά τώρα?

περασμένα ξεχασμένα δωράκι......

αν εξαιρεσεις το προβλημμα στην καρδουλα του,κατα τα αλλα δοξα το θεο!!!!!

με την καρδουλα εχουμε κανει ενα χειρουργειο και εχουμε αλλο ενα μπροστα μας,ανοιχτης καρδιας!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(

παντως να σου πω κατι,περνανε αλλα δεν ξεχνιούνται ποτε.

απλα μαθαινεις να ζεις με αυτα και ειναι πια μια παλια εμπηρια!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Στην εγκυμοσύνη πήρα 2 κιλά :P Βγήκα από το νοσοκομείο 55 (όσα θα έπρεπε να είμαι) και τώρα είμαι 58 :(

χαχαχα....πλάκα κάνεις ε????

τι όλο εμετούς έκανες????

αν εξαιρεσεις το προβλημμα στην καρδουλα του,κατα τα αλλα δοξα το θεο!!!!!

με την καρδουλα εχουμε κανει ενα χειρουργειο και εχουμε αλλο ενα μπροστα μας,ανοιχτης καρδιας!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(

όλα να πάνε καλάααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

2οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?????????

μονοοοοοοοο?????

ελα ρε!!!!!!!τιποτα δεν πηρες.

r.gif

εγώ όταν παντρεύτηκα ήμουν 60. όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, 8η εβδομαδα, ήμουν 70 (το είχα ρίξει στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική 3,5 μήνες).

και χτύπησα 90 κιλά η 1,60 γυναίκα!

έφτασα 63 κιλά, αλλά πάλι σκαρφάλωσα στα 65 με κάτι μπουκίτσες τόοοοοοοσο δα μικρές.

εγώ έχω ύψος 1,64 και έμαθα για την εγκυμοσύνη στα 65, κι από εκεί και πέρα άρχισε η κατρακύλα... Τώρα είμαι 69 κι αν φτάσω στα 65 θα είμαι σούπερ. Αλλά αυτό δεν θα γίνει με τα χοιρινά και τις συνταγές, πάω στοίχημα:tongue::tongue::tongue:

Εγώ έχω ύψος 1,67 και είμαι 64κιλά ..μώτο.

Αλλά ευτυχώς είναι παντού, και κυρίως στο στήθος, κ δε μου φαίνονται!

4 ακόμη και θα είμαι ευχαριστημένη...

Δωράκι τραβήξατε ζόρια μεγάλα... Πρέπει να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να υπόμεινες τόσα.. Χαρά στο κουράγιο σου.. θα μου πεις και τι να έκανα? Αλλά και πάλι θέλει κότσια..

Διαφημίσεις

Αερικό κι εγώ ΣΕ ΜΙΣΩ!!!

Λύσε μου την απορία.. Είναι φυσιολογικό? ο γιατρός τι σου 'λεγε?

Ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο τα κιλά της μάνας στα κιλά του εμβρύου αλλά πόσα κιλά γεννήθηκε η μικρή?

Εγώ έχω ύψος 1,67 και είμαι 64κιλά ..μώτο.

Αλλά ευτυχώς είναι παντού, και κυρίως στο στήθος, κ δε μου φαίνονται!

4 ακόμη και θα είμαι ευχαριστημένη...

Δωράκι τραβήξατε ζόρια μεγάλα... Πρέπει να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να υπόμεινες τόσα.. Χαρά στο κουράγιο σου.. θα μου πεις και τι να έκανα? Αλλά και πάλι θέλει κότσια..

αχ νιτσα μου.....γινεσαι δυνατη θες δεν θες!!!!!!!

εγω δεν ειμαι και τοσο δυνατη,απλα δεν μπορω να πεσω να πεθανω...

με χρειαζεται το μωρο μου..... αλλα και ο καλος μου.

αυτος ειναι πολυ δυνατος και απο αυτον αντλώ κι εγω.

r.gif

χαχαχα....πλάκα κάνεις ε????

τι όλο εμετούς έκανες????

1on δεν έτρωγα... και όταν αναγκάστηκα να τρώω λόγω του διαβήτη ακολουθούσα πιστά τη διατροφή :D και έκανα skip όλα τα παχυντικά :D

Κι όλα αυτά γιατί είχα φουσκώσει πολύ (χωρίς να έχω πάρει κιλά) από τις ενέσεις της εξωσωματικής ;)

Αερικό κι εγώ ΣΕ ΜΙΣΩ!!!

Λύσε μου την απορία.. Είναι φυσιολογικό? ο γιατρός τι σου 'λεγε?

Ξέρω ότι δεν παίζουν ρόλο τα κιλά της μάνας στα κιλά του εμβρύου αλλά πόσα κιλά γεννήθηκε η μικρή?

2100 γεννήθηκε το καμάρι μου ;)

Απλώς όταν έμεινα έγκυος και λόγω της διατροφής η μικρή τρεφόταν από τα ήδη παραπανίσια κιλά που είχα γιατί όπως είπα γέννησα 62 και πήγα 55 που κανονικά ήταν τα κιλά μου! Με τις εξωσωματικές όμως είχα φτάσει τα 60 έτσι κι αλλιώς... από αυτά τα 5 κιλά τράφηκε η κόρη μου :D

Τώρα μου έχει μείνει η κοιλίτσα που λόγω ηλικίας θα είναι δύσκολο να ρίξω χωρίς γυμναστική.

2100 γεννήθηκε το καμάρι μου ;)

Απλώς όταν έμεινα έγκυος και λόγω της διατροφής η μικρή τρεφόταν από τα ήδη παραπανίσια κιλά που είχα γιατί όπως είπα γέννησα 62 και πήγα 55 που κανονικά ήταν τα κιλά μου! Με τις εξωσωματικές όμως είχα φτάσει τα 60 έτσι κι αλλιώς... από αυτά τα 5 κιλά τράφηκε η κόρη μου :D

Τώρα μου έχει μείνει η κοιλίτσα που λόγω ηλικίας θα είναι δύσκολο να ρίξω χωρίς γυμναστική.

Δεν ήξερα ότι είχες κάνει εξωσωματική και πέρασες την ιστορία με τις ενέσεις... Σημασία έχει ότι έχεις ένα υγιές μωράκι. Τώρα τα κιλά και τα υπόλοιπα (του σώματος) είναι ψιλά γράμματα. Απλά καλό είναι για όλες μας να προσέχουμε την περίοδο της εγκυμοσύνης καθαρά για λόγους υγείας κι έπειτα για λόγους αισθητικής.

Θυμάμαι, στον Παναγιώτη πήρα 17κιλά κι ήταν όλα πρηξίματα..το παιδί γεννήθηκε 3.620γρ. Όταν γέννησα μ' έβλεπα στα χάλια μου και για κπ άλλους λόγους που συντρέχανε έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη. Φύγανε όλα...

Για τη 2η εγκυμοσύνη δε μιλάω γιατί μου πήγανε όλα τόσο τέλεια που ούτε η ίδια δεν το πίστευα.. Άλλαξε όλος ο εσωτερικός μου κόσμος κι εγώ η ίδια..

Ανάλογα την ηλικία αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη μητρότητα...

Αν επιτρέπεται:oops: πόσο ετών είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...