Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ η Μαρί Σαντάλ τι κρυόκωλη που είναι. Χαμένο πήγε το παληκάρι... Ευτυχώς που έχει φράγκα και είναι καρπερή.

ακου καρπερή...........αχαχαχαχαχαχα:D:D:D

καλησπέρα!!

χαρλοού και ειρήνη να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να ναι πάντα ευτυχισμένα!!

Ευχαριστώ...........και όλες τις άλλες κοπέλες που δεν είδα (ως συνήθως ) τις ευχές τους.

Επίσης είδα ότι το Μαρκόπαιδο δεξιώνετε το Σάββατο................γενέθλια?

Καλά να περάσετε.

αυτά είναι τύχες πάντως:να παντρεύεσαι πρίγκιπα και να έχει πεθάνει κι η πεθερα!!

Διευκρίνηση: Την πεθερά την πέθανε η δική της η πεθερά ή οποία είναι εν ζωή και δεν προβλέπεται να μας αφήσει για τόπους χλοερούς για τα επόμενα 30 χρόνια (βαρυκόκκαλο σόι):tongue:

Διαφημίσεις

οντως λειπει η έρμη... 8α ειχε άλλη εσανς ο γάμος... π[λάνο του ελτον τζον ειδαμε? γιατι μονο την ξυλαγκουρη την μπεκαμ ειδα

Ναι και Έλτον μετά του συζύγου του και οι Μπέκαμς φυσικά... η άλλη η κοντύλω με το 14ποντο, έγκυος γυναίκα !!!! Άσε που δεν τον προσέχει καθόλου τον David... του έβαλε το παράσημο σε λάθος πέτο λέμε !!!

Είδες τί μαθαίνει κανείς ????

ελεος μαρι κ εσυ γαμος ειναι αστα τα παιδια να το φχαριστηθουν και γκρινιαζουμε για το κοστος απο αυριο...εγω παντως δηλωνω συγκινημενη..και μην σας πω οτι ξυπνησε η μικροαστη μεσα μου και στην 8εση της κειτ φαντασιωθηκα το πουκιδι

κι εγώ τη δικιά μου αλλά ντρέπομαι να το ομολογήσω:oops:

Της Σουηδέζας το νυφικό μου άρεσε. Ο άντρας της εντελώς νερντ όμως!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ όταν ο Γουίλιαμ με την Κέιτ αντάλασσαν όρκους είχα το Κοτσυφάκι αγκαλιά και της σκούπιζα τα σάλια και της λέω "αγάπη μου κάποτε θα έρθε η μέρα που θα παντρευτείς κι εσύ έναν τέτοιο πρίγκηπα".:oops::oops::oops: (Είμαι ένα άθλιο μικροαστικό σκουλίκι, το παραδέχομαι).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...