Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι να πω..ειναι και άλλης λογικης η νεαρά..ειπαν οτι 8α κανουν καιτ πιο μινιμαλ σε σχεση με τα γνωστα βασιλικα... οπως στον γαμο της σουηδεζασ που ητο ολα λιτα και απλά

Την Σουηδέζα εννοείς αυτή που παντρεύτηκε τον γυμναστή της, ένα nerd ???? :shock:

όσο για την λιτότητα, μέσα στην λιτότητα είναι πανάθεμά τους κι αυτούς μην χε....:tongue:

Harlow,

αυτό με το λάδι δεν ξέρω εάν το αναφέρει κάπου το Ευάγγελιο --που δεν νομίζω δλδ- και που δεν το τήρησα κιόλας να πω την αμαρτία μου... εγώ το μόνο που έκανε είναι ότι κοινώνησαν από 3 φορές τα παιδιά... ε ας πάω στην Κόλαση ξέρω κι εγώ??? όλα αυτά μου ακούγονται "κάπως" κι εμένα η αλήθεια είναι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που βλέπεις παιδί μου κάτι λιτό και απλό, όταν κηρύσετε επίσημη αργία σε ένα ολόκληρο κράτος η μέρα του γάμου?

Ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό?:confused::confused::confused:

Μη συζητήσω για τις βενζίνες και τις μετακινήσεις που ΦΥΣΙΚΑ δεν τις πληρώσανε από την τσέπη τους οι καλεσμένοι.

PS:Το νυφικό της Σουηδέζας δεν μου άρεσε καθόλου.

ελεος μαρι κ εσυ γαμος ειναι αστα τα παιδια να το φχαριστηθουν και γκρινιαζουμε για το κοστος απο αυριο...εγω παντως δηλωνω συγκινημενη..και μην σας πω οτι ξυπνησε η μικροαστη μεσα μου και στην 8εση της κειτ φαντασιωθηκα το πουκιδι

dZJip3.png

Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα επειδή δεν θέλω να πάρω θέση.

Όταν λούζεις το παιδί, στο νερό μένει το ιερό λάδι της βάπτισης και πρέπει να πέσει σε μέρος που δεν πατιέται ακριβώς επειδή είναι ιερό. Κανονικά όμως οι βαπτίσεις θα έπρεπε να γίνονται σε ποτάμια/θάλασσες όπως βάπτιζε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.

Έχω δει βάπτιση σε ποτάμι και είναι πολύ όμορφο. Εμένα τουλάχιστον μου 'κοψε την ανάσα άσχετα που εγώ βάπτισα τα παιδιά μου στην εκκλησία.

Επίσης, να πω ότι επειδή είμαστε παλαιοημερολογίτες όσοι παπάδες έχω γνωρίσει στις εκκλησίες αυτές δεν είναι κερδοσκόποι. Χωρίς πάλι να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι. Έχω γνωρίσει και παπάδες οι οποίοι σου βάζουν ταρίφα.

Στην Κύπρο πάλι τα λούζουν σε μια λεκάνη και το νερό το θάβουν ή το πετάνε σε ποτάμι. Επίσης να πω ότι τη μέρα εκείνη που λούζουν το παιδί μαζεύονται όλοι (νονοί, γιαγιοπαππούδες και γονείς) στο σπίτι των γονέων και γίνεται μεγάλο φαγοπότι. Οι μόνοι που δεν το διασκεδάζουν είναι η μάνα και το παιδί.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

πλανο κωνσταντινου και αννας μαριας δεν εχω δει ακομη και ανησυχω...

Εγώ τους είδα πριν και την MarieChantal, την Τατιάνα δεν πήρε πουθενά το μάτι μου (όχι την Στεφανίδου :tongue: την Μπλάτνικ)...

Αριακι ετρεχα σουπερμαρκετ και τωρα τα ειδα!!!!! Ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις το καλυτερο!!!! Ανυπομονω και θελω πολυ να περασουμε καλα!!!!!!!!

Καποια πιτσιρικια μου ακυρωσαν γιατι ειναι αρρωστα αλλα δεν πειραζει και πιο λιγοι καλα θα περασουμε!!!!!

Πάντως οι στυλιστικές επιλογές της Λίζας είναι σταθερές.

Ίσιο μακρύ φόρεμα, καρφίτσα και γλάστρα στο κεφάλι.

Κι ένα καπέλο που φόραγε η ξαδερφούλα του Μπιλ (κόρη της Φέρκι)..... απαπαπα...... σαν ψηλό αποξηραμένο Μπονσάι ήτανε.

Να χαρούνε ρε Μάρα δεν λέω...........αλλά μην μας πετάνε και στη μούρη το "λιτό" γάμο γιατί βγάλω τα σωθικά μου λέμε.

Το νυφικο της Καιτούλας κόστιζει όσο η ανέργεση όλης της πολυκατοικίας που μένω.

Διαφημίσεις

kale nai την φεργκι δεν ειδα! δεν την εχουνε καλεσει την ατακτη? παντως η καμηλα εχει πάρει πολύ 8αρος.. ως πε8ερα φερετε.. η δεν μανα της καιτάρας..είδωλο....

υγ. ειπαμε γκρινια αυριο

dZJip3.png

παιδια μου το ομολογώ... στο προσωπο της καιιτ εγω βλέπω πουκιδι... λετε να το παω το παιδι στην ισπανια στηνα δερφη μου να μπλεξει με τον εγγκονο του χουαν καρλος?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...