Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΟΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΕ8ΛΙΑΖΟΥΝ.,..ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ Η ΑΕΡΙΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΑΘΧΑΧΘΟΟΘΑΟΘΧΑΘΟΧΑΘΟ

Σιγά μην το έχανες τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός! Είμαι σίγουρη ότι έσπασες τα τηλέφωνα στο παλάτι για να βγάλουν ανακοίνωση :P

Διαφημίσεις

εγω δε καταλαβα τι εγινε με τη σεβη, ουτε γιατι μπαρουτωθηκε τοσο η κουβεντα .... τεσπα ....

να πω κατι με αφορμη αυτο που ειπε η καντυ καντυ (γεια σου!!!!!!!)

σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου όποια και αν είναι τα πιστεύω του

για μενα αυτο δεν ισχυει (καλα, γενικα δεν ισχυει σιγουρα, αλλα ας το γειωσω στο θεμα της θρησκειας)

Σεβομαι τον αλλον οσο με σεβεται. Γιατι οταν του λεω(σε καποιους) οτι δεν πιστευω με κοιταει και ψαχνει να βρει που ειναι τα κερατα μου και η ουρα μου , ε, συγγνωμη, αλλα και θα τον ειρωνευτω, και θα του επιτεθω και θα τον δουλεψω μεχρι να σκασω απο τα γελια!

πως ο Θεός είναι η ίδια μας η συνείδηση -- να κοιμάσαι το βράδυ με καθαρή συνείδηση, χωρίς "βάρη"...

Κατα τα αλλα, συμφωνω και κυριως στο οσο πιο πολυ γινεται!

Εγώ συμφωνώ με το μέλος ετούτο εδώ, και να προσθέσω επίσης πως αν θέλει λιπάσματα το άλλο μέλος για τα αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι του, ευχαρίστως να συνεισφέρω!;);)

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΝΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ!!!!!!

Αυτη ηταν η μονη μου δηλωση για σημερα........peace love and rock & roll........

Πέρνα παρακαλώ από το γραφείο μου να σου τη δώσω!

Α, και φέρε κι ένα παράβολο μαζί σου...:D:D:D

Διαφημίσεις

ειπε ποτέ ο χριστός πώς το βαφτισμένο παιδί πρέπει μετά να πάει να ξελαδωθεί να μπαναριστεί μετα απο Χ μέρες και τα απονερα να πέσουν στη θάλασα; Ποσο ορθόδοξο ειναι τελικά αυτό γιατι εμένα πιο πολύ Pagan μου κάνει και λίγο λαογραφικό

Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα επειδή δεν θέλω να πάρω θέση.

Όταν λούζεις το παιδί, στο νερό μένει το ιερό λάδι της βάπτισης και πρέπει να πέσει σε μέρος που δεν πατιέται ακριβώς επειδή είναι ιερό. Κανονικά όμως οι βαπτίσεις θα έπρεπε να γίνονται σε ποτάμια/θάλασσες όπως βάπτιζε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.

Έχω δει βάπτιση σε ποτάμι και είναι πολύ όμορφο. Εμένα τουλάχιστον μου 'κοψε την ανάσα άσχετα που εγώ βάπτισα τα παιδιά μου στην εκκλησία.

Επίσης, να πω ότι επειδή είμαστε παλαιοημερολογίτες όσοι παπάδες έχω γνωρίσει στις εκκλησίες αυτές δεν είναι κερδοσκόποι. Χωρίς πάλι να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι. Έχω γνωρίσει και παπάδες οι οποίοι σου βάζουν ταρίφα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...