Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marko polooooooo

και τα πιτσιρίκια θα παιξουν κουκλοθέατρο ρεεεε...:-)))))

χαχαχαχα

15 τετοια σε διαφορετικά χρώματα (αν δε τα πειράξει ο ταλιμπαν και ζήσουν ....xaxaxaxa )

καλημέρες καλησπέρες κτλ κτλ !

frog.jpg

Κορίτσια..........

Πήρα τηλ., βασικά έστειλα fax επειδή δεν έπιανα γραμμή και με πήρανε από το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΙΚΑ.

Ξέρετε πότε μου κλείσανε ρνβ? 10/10/2011....

και ξέρετε τι ποσοστό καλύπτουν? 20% μπορεί κ λιγότερο.

σεβουλα ειλικρινά λυπάμαι που νιώθεις πώς γελοιοπουμε κάτι που πιστεύεις πολύ... δεν νομιζω καμια μας να ειχε αυτή την προθεση και διάθεση. επετρεψε μου μονο ενα τελευταιο σχόλιο, χωρίς εξυπνάδες και χιουμοράκι και αποσυρομαι απο την ολη συζητηση περι πίστης.

σε οτι αφορά στην πλειοψηφία που λες ίσως να ειμαι εγώ οφφ και τελικά οι παπάδες να ειναι εξαιρετικοί άνθρωποι αλλά οι δικές μου εμπειρείες δεν μου αποδεικνύουν κάτι διαφορετικό. απλά παραδείγματα. στα 12 μου με εδιωξε ο παππάς κλωτσηδών σχεδόν απο το κατηχητικό (ναι εχω παει κατηχητικο τρομάρα μου). ο λογος; λιγο πριν ειχε μνημοσυνο μας μοιραζαν κόλυβα και εγώ τα έτρωγα χαρούμενη... ο παππάς ομως θεώρησε πώς ο τρόπος με οτν οποιο τα έτρωγα και έγλυφα το δάχυτρλο μου απο την ζάχαρη..σκανδάλιζε την ομυγυρη.. παιδάκι 12 χρονών σκανδαλίζει ομυγηρη τρωγωντας.. κόλυβα...

στα βαφτισια της πουκι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ τελικά να έχω δυο παπαδες να λειτουργησουν. επειδη το εξωκλήσι ειναι Ιn dispute αναμεσα σε 2 ενορίες αναφορικά με το που ανηκει..οργανικά οποτε πρεπει να πληρώσω 2 παπάδες για να μην χάσει κανείς το.. μεροκάματο του. εννοειται οτι αυτοι καμία σχέση με την θρησκεία και την πίστη. σαφώς αλλά είναι ορισμένοι απο τους λόγους για τους οποίους προτιμώ να προσευχομαι σολο καριέρα σε μια άδεια εκκλησία

ειπε ποτέ ο χριστός πώς το βαφτισμένο παιδί πρέπει μετά να πάει να ξελαδωθεί να μπαναριστεί μετα απο Χ μέρες και τα απονερα να πέσουν στη θάλασα; Ποσο ορθόδοξο ειναι τελικά αυτό γιατι εμένα πιο πολύ Pagan μου κάνει και λίγο λαογραφικό

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια..........

Πήρα τηλ., βασικά έστειλα fax επειδή δεν έπιανα γραμμή και με πήρανε από το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΙΚΑ.

νιτσακι...ειναι ΠΟΛΥ επειγουσα η κατασταση του κουκλου? γιατι λεω μηπως να πηγαινες στο ραντεβου τον 10ο? τι να πω κ εγω... ουφφφφφ απο το που8ενα παλι τρεχαματα

dZJip3.png

σιγα τα λάχανα :P

να σ πω μαρι αρεια...δεν ηξευρα οτι ασχολησαι με τα παιδαγωγικοειδη.. στισ 12 ιουνιου βαφτιζω την αυτοκράτειρα και 8α εχω αρκετο πιτσιρικωτό.. το εχω στο προγραμμα να τα απασχολησω ολα τα παιδάκια και δεν εχω δεσμευτεί με κάποια εταιρεία.. εισαι? και δνε θελω αηδίες τυπου καλύτερες ιτμές και μαλακίες...φερ ντηλ...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια..........

για τα ραντεβού ναι αργούν .... δυστηχώς

σιγα τα λάχανα :P

να σ πω μαρι αρεια...δεν ηξευρα οτι ασχολησαι με τα παιδαγωγικοειδη.. στισ 12 ιουνιου βαφτιζω την αυτοκράτειρα και 8α εχω αρκετο πιτσιρικωτό.. το εχω στο προγραμμα να τα απασχολησω ολα τα παιδάκια και δεν εχω δεσμευτεί με κάποια εταιρεία.. εισαι? και δνε θελω αηδίες τυπου καλύτερες ιτμές και μαλακίες...φερ ντηλ...

να μιλήσουμε αδερφη θα σε πιμιάσω με το τελέφωνο !

αν και τα γνωστά δεν κάνω παρτι κλπ κλπ ..... !

κατσε να κάνει και το παρτι η μαρκόπουλα να σε πει εντυπωσεις ...

(cusomers reviews ) και ομιλούμε !

:-)

Επειδή έχω χάσει την όλη συζήτηση περί πίστεως κλπ κλπ, να πω απλά πως ενώ πιστεύω μέσα μου στον Θεό (σε μια ανώτερη Δύναμη τέλος πάντων όπως κι αν την ονομάζει ο καθένας)... λίγο με τους παππάδες δεν "τα πάω καλά" από την άποψη πως σε πολλές περιπτώσεις έχω καταλάβει πως αυτό που κυνηγάνε είναι το χρήμα.... σπάνια, σπανιότατα, έχω συναντήσει παππά που να είχε αυτή την αύρα να σε κάνει να θες να εξομολογηθείς κοκ...

κατά τα άλλα, σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου όποια και αν είναι τα πιστεύω του και κάτι τελαυταίο: πιστεύω πως ο Θεός είναι η ίδια μας η συνείδηση -- να κοιμάσαι το βράδυ με καθαρή συνείδηση, χωρίς "βάρη"...

μην φανταστεις οτι 8α παιξει τπτ τρελό και ιδιαίτερο... απλά ετσι να ξελυσανε λιγο τα μικρα να φανε οι ερμες οι μαναδες..χωροι 8α εχουμε απειρο καθοτι χτημας και πευκα και δεντρα και κλπ αλλα πιμιασε μου το τηλ να τα πουμεν

dZJip3.png

εγω δε καταλαβα τι εγινε με τη σεβη, ουτε γιατι μπαρουτωθηκε τοσο η κουβεντα .... τεσπα ....

να πω κατι με αφορμη αυτο που ειπε η καντυ καντυ (γεια σου!!!!!!!)

σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου όποια και αν είναι τα πιστεύω του

για μενα αυτο δεν ισχυει (καλα, γενικα δεν ισχυει σιγουρα, αλλα ας το γειωσω στο θεμα της θρησκειας)

Σεβομαι τον αλλον οσο με σεβεται. Γιατι οταν του λεω(σε καποιους) οτι δεν πιστευω με κοιταει και ψαχνει να βρει που ειναι τα κερατα μου και η ουρα μου , ε, συγγνωμη, αλλα και θα τον ειρωνευτω, και θα του επιτεθω και θα τον δουλεψω μεχρι να σκασω απο τα γελια!

Η φαση ειναι οτι σε μια κοπελα που ημασταν σε μια συζητηση της ειπα, οτι οχι δε πιστευω.... με εστειλε στο διαολο χαχαχαχαχαχα και φυσικα δε μου ξαναμιλησε εκ τοτε (σιγα την απωλεια, αλλα λεμε τωρα...)

Κατα τα αλλα, συμφωνω και κυριως στο

πως ο Θεός είναι η ίδια μας η συνείδηση -- να κοιμάσαι το βράδυ με καθαρή συνείδηση, χωρίς "βάρη"...
οσο πιο πολυ γινεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...