Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες! Εγω δεν θελω να παρω θεση, αλλωστε τα ειπα και εχθες.. Μονο αυτο το τραγουδι θελω να βαλω και οποιος καταλαβε, καταλαβε. (Δεν ειναι και η Ραννια εδω να το εξηγησει σε οσες ΔΕΝ καταλαβαν! :tongue:)

Φυσικα και δεν θελω να φυγει καμμια, οποτε μαρη Σεβη κατσε στα αυγα σου..

s1tcgGayu0g

Skekaki πανω στην αναμπουμπουλα εχθες, ξεχασα να σου ευχηθω: με το καλο, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! :D

Ναι ρε συ Σεβούλα, κάτσε εδώ και ας κόψουμε αυτή την κουβέντα.

Φαίη σέυχαριστώ πολύ. Μακάρι να έρθουν όλα καλά...

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Harlow εχει μονο 10 ευρω, οποτε εγω θα το επαιρνα...

Βεβαια εγω ειμαι και γνωστη υστερω, οποτε δεν ξερω αν μπορεις να λαβεις σοβαρα υπ'οψιν τη γνωμη μου! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Harlow εχει μονο 10 ευρω, οποτε εγω θα το επαιρνα...

Βεβαια εγω ειμαι και γνωστη υστερω, οποτε δεν ξερω αν μπορεις να λαβεις σοβαρα υπ'οψιν τη γνωμη μου! :)

Κι εγώ υστέρω είμαι, και λέω και για τα 3 πακέτα, εκτιμήσεις που δίνει η προσφροά.

Ιδίως αυτό το Α τέστ τώρα που θα πάμε Δημοτικό.............

Διαφημίσεις

http://www.groupon.gr/deals/peiraias

Τι γνώμη έχετε?

Να παω ν απάρω μια γνώμη για τη μικρή?

Έχεις δει κάτι στη μικρή που σε κάνει να ανησυχείς; :confused: ή απλά για να είσαι σίγουρη; Αν είναι το δεύτερο.... μπορείς να το παρουσιάσεις ως παιχνίδι ή δραστηριοτητα και όχι έλεγχο; Τότε ναι.

Έχεις δει κάτι στη μικρή που σε κάνει να ανησυχείς; :confused: ή απλά για να είσαι σίγουρη; Αν είναι το δεύτερο.... μπορείς να το παρουσιάσεις ως παιχνίδι ή δραστηριοτητα και όχι έλεγχο; Τότε ναι.

Βασικά είμαι υστέρω όπως λέει χαρακτηριστικά η Φαίη.

Την βλέπω ότι έχει κάποια δυσκολία στον να εκφράσει την σκέψη της, δηλαδή όταν την ρωτήσεις κάτι που δεν αφορά παιχνίδια κλπ (εκεί είναι γλωσοκοπάνα), την βλέπω ότι διστάζει να απαντήσει....στο στυλ ότι σκέφτεται πως να συντάξει την πρόταση στο μυαλό της? Δεν βρίσκει τις λέξεις? Δεν μπορεί να δομήσει την σκέψη της?

Πως αλλιώς να το πω......

Μια φορά είχα βάλει και την Στυλιανάκη (σε μια συνάντηση), να μου πει τη γνώμη της και μου είπε ότι δεν μπορεί να έχει ΔΕΠΥ, και η δασκάλα της το ίδιο μου λέει.

Αλλά εγώ ως γνωστή υστέρω, θέλω κι άλλες γνώμες.

Θα με κάνετε να συμφωνήσω με τη Μάρα!

Ρε συ καλό είναι που σκέφτεται το παιδί πριν απαντήσει! Δείχνει σιγουριά! Θα προτιμούσες να απαντούσε στο φτερό και να έλεγε μπαρούφες;

Δεν μου δείχνει ότι σκέφτεται πριν απαντήσει.

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί δεν μπορεί να βρει τις λέξεις.......τις εκφράσεις..........θεωρεί πολύπλοκη την ερώτηση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί......πως να το πω.

Βλέπω άλλα παιδάκια της ηλικίας της, ότι στις ίδιες ερωτήσεις απαντάνε χωρίς δισταγμούς.

Διαφημίσεις

Δεν μου δείχνει ότι σκέφτεται πριν απαντήσει.

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί δεν μπορεί να βρει τις λέξεις.......τις εκφράσεις..........θεωρεί πολύπλοκη την ερώτηση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί......πως να το πω.

Βλέπω άλλα παιδάκια της ηλικίας της, ότι στις ίδιες ερωτήσεις απαντάνε χωρίς δισταγμούς.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!;)

Αλλά να ξέρεις ότι μετά από τη συνάντηση θα γίνεις ακόμα πιο υστέρω!:D

Στο λέω εκ πείρας...

Θα με κάνετε να συμφωνήσω με τη Μάρα!

Ρε συ καλό είναι που σκέφτεται το παιδί πριν απαντήσει! Δείχνει σιγουριά! Θα προτιμούσες να απαντούσε στο φτερό και να έλεγε μπαρούφες;

Εκεί είναι το θέμα, σκέφτεται ώρα, και τελικά ΤΗΝ πετάει:-(

:( Τελικά το cedefop λειτουργεί περίπου με καθεστώς πρεσβείας και δε μας δέχεται.

Και θέλω σαν τρελλή να βρω τι τεστ δίνουν, τα τεστ να κάνω εξάσκηση.

Κορίτισια το γνωρίζει καμμιά σας τον οργανισμό? Πιστεύετε ότι μπορεί να παίζει βύσμα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

κΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΟΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΕ8ΛΙΑΖΟΥΝ.,..ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ Η ΑΕΡΙΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΑΘΧΑΧΘΟΟΘΑΟΘΧΑΘΟΧΑΘΟ

χαρλοου και ολες... μηπως εχουμε μπει στο τριπακι "το παιδι μου κατι εχει" και μας εχει βαρεσει μασ υστερια? λεω εγω τωρα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...