Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφούλα μου ίσως δεν θα 'πρεπε. Και όχι εκδικητικά... Αν εκείνη δεν νιώθει άνετα στο σπίτι σου να κάνει ό,τι κάνει και στο σπίτι της... εσύ γιατί να νιωθεις; Επειδή είσαι νύφη θα μου πεις... Εγώ πάντως αν δούλευα και ήταν η πεθερά μου σπίτι και δεν έβαζε να μαγειρέψει για το εγγόνι της και το γιο της θα της το έλεγα...

Αερικόπουλο τι λες? Χθες που μαγείρευα για το παιδί μου λέει έλα μωρέ αφού έφαγε στο σχολείο, ας φάει κάτι πρόχειρο. Νομίζεις μεγάλωσε τα παιδιά της για να ξέρει? Βλέπει την κόρη μου που είναι όλο αγκαλίτσες και φιλάκια μαζί μου και κάνει μμμμμ! λες και έχετε χρόνια να βρεθείτε, τι είν'αυτά?

Άσε μη γράψω κι'αλλα και τα διαβάσει κανείς και εκτεθούμε τα μάλα.

THIS IS SKEK!!;)

Τους πληρώνουμε το ξενοδοχείο που μένουν μετά που πληρώσαμε τα εισητήρια να έρθουν. Όλη μέρα κάνουν τουρισμό και την ώρα που πάω σπίτι τσουουουπ, εκεί!!

Καλό εε?

μπαρδον????????

α εισαι πολύ καλος άνθρωπος φιλενάδααααααααααααααα

το αντίθετο έγραψα σε προηγούμενο σημερινό μηνυμα. αν δεν το διάβασες ή το προσπέρασες, επιλογή σου!

Το τι έγραψες σήμερα... δεν αναιρεί σε καμμία περίπτωση όσα έγραψες χθες! Και τα χθεσινά σου ξαναδιάβασέ τα και θα διαβάσεις όλα όσα σου έγραψα ότι είπες! Γι' αυτό στο έκανα quote ολόκληρο! Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να συνυπάρξεις χωρίς να ΜΑΣ προσβάλλεις ενώ δεν ΣΕ προσβάλλαμε καλή καρδιά! Αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις και θα πρέπει να σεβαστείς ότι δεν το κάναμε ούτε εμείς ΣΕ ΕΣΕΝΑ ή στην Νίτσα ή στην Αγγελίνα ή στην Αρνικολ και την Σκεκ! Προσωπικά έχω μάθει να σέβομαι τους συνομιλητές μου όπως με σέβονται κι εκείνοι. Δεν προσπαθώ να αλλάξω μυαλά σε κανέναν αλλά κάτι που πιστεύω ή δεν πιστεύω θα το εκφράσω με προσοχή και σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Και το ίδιο κάνουν οι περισσότερες εδώ μέσα γι' αυτό και μπορούμε να συζητάμε παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ διαφωνίες μας!

Harlow sorry οφ τόπικ, εγώ που θεωρώ τον ευατό μου πιστό στη θρησκεία του κι έχουμε πολλά κοινά με τη Σέβη στο συγκεκριμένο θέμα ΝΑΙ έχω γνωρίσει άτομα αλλόθρησκα. Καμία διαφορά.

Όταν γνωρίζει λοιπόν άτομα με διαφορετική θρησκεία και κουλτουρα από σένα και τους κάνεις παρέα και επιπλέον είσια υποχρεωμένη να συνανστρέφεσαι επαγγελματικά μαζί τους για πολλά χρόνια (όπως εγώ που κάνω δουλειά International:tongue:) μαθαίνεις να "διαβάζεις" και κρίνεις διαφορετικά τα πράγματα που σου λέει ο άλλος για την θηρσκεία σου ή τον πολιτισμό σου........έστω και αν στα λέει άτομο που έχετε (υποτιθέμενα) την ίδια θρησκεία.

Το πως δεχόμαστε και πως καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο ζωής μας, δουελειάς μας κλπ.

Εμένα η δουλειά μου υπήρξε μεγάλο σχολείο, στο να καταλάβω και να σεβαστώ κάποια πράγματα έστω και αν δεν τα αποδέχομαι, λόγω κουλτούρας, θρησκείας, πολιτισμού, χαρακτήρα κλπ.

Διαφημίσεις

μπαρδον????????

Τι να κάνω βρε Ειρήνη μου? Να βλέπω το δικό μου να στεναχωριέται?

Για χάρη του το κάνω (πάντα όταν έρθουν, έτσι?)

Το θέμα είναι ότι όταν τους βλέπει εγώ απλά κάπου υπάρχω.

THIS IS SKEK!!;)

μπαρδον????????

ω ναι! είσαι πολύ καλόοοοοοοοοοοοοοοοος άνθρωπος :eek::evil:

τα πιστεύω μου είναι η θρησκεία μου κ δεν είδα σεβασμό όταν γράφονται ΄....... κ γίνονται αναλύσεις στο ποδάρι.

ούτε αμόρφωτους σας είπα ούτε χωρίς νου.

το αντίθετο έγραψα σε προηγούμενο σημερινό μηνυμα. αν δεν το διάβασες ή το προσπέρασες, επιλογή σου!

ξέρεις πώς θα αντιδρούσατε αν έλεγα κ εγώ για τα σύνδρομα των άθεων, των ιεχωβάδων, των άθρησκων, των χριστιανών παρά κάτι; έστω αν τα έλεγα κομ ιλ φο; των χριστιανών όχι πάντως ορθοδόξων;

θα αγανακτούσατε όπως αγανάκτησα εγώ όταν διάβαζα κ εδώ να γελοιοποιούνται από μερικές από εσάς πράγματα Θεία για μένα κ για πολύ κόσμο.

πραγματικά δεν ανήκω εδώ, με αυτούς τους συλλογισμούς που διαβάζω!

γειά χαρά κ αντίο!:cool::)

Σέβη μου να σε ρωτήσω κάτι? Θεωρείς ότι όταν εγώ πχ παραθέτω κάποιες ανακρίβειες ιστορικές που διαδίδονται από τη θρησκεία σε προσβάλλω?

Γιατί ειλικρινά από καμμία μας δε νομίζω να υπάρχει τέτοια διάθεση. Και αν βλέπεις κάτι ανακριβές σε αυτά που λέω εγώ πχ, μπορείς πολύ όμορφα να μου παραθέσεις το δικό σου επιχείρημα κι έττσι να γίνει ένας γόνιμος διάλογος από τον οποίο και οι 2 θα πάρουμε;)

μπαρδον????????

Μα πραγμταικά ρε Σκεκ, έπρεπε να έχουν εμένα νύφη!Έλεος!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

"Βλαμένα" μου, βγάζω κάτι σοβαρά στατιστικά που αφορούν major account.

Κανονίστε να κάνω λάθος που με παρασέρνετε (το ανήλικο) και θα σας βάλω φωτιά μετά.:tongue::tongue:

φωτιά και μπούρμπερη!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες! Εγω δεν θελω να παρω θεση, αλλωστε τα ειπα και εχθες.. Μονο αυτο το τραγουδι θελω να βαλω και οποιος καταλαβε, καταλαβε. (Δεν ειναι και η Ραννια εδω να το εξηγησει σε οσες ΔΕΝ καταλαβαν! :tongue:)

Φυσικα και δεν θελω να φυγει καμμια, οποτε μαρη Σεβη κατσε στα αυγα σου.. Το πρωι ηθελες να με μπουφλισεις για οσα λεω για την κορη μου και τωρα θες να φυγεις? Ηρεμααα!! ;)

s1tcgGayu0g

Culte και Harlow να χαιρεστε τα κοριτσια σας! Παντα γερα και ευτυχισμενα να ειναι! :D

Skekaki πανω στην αναμπουμπουλα εχθες, ξεχασα να σου ευχηθω: με το καλο, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! :D

Εμεις καλα λεμε.. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα βγαλουν ακτινογραφια στη Μαρια σημερα..Πολυ φοβαμαι πως δεν υπαρχει περιπτωση να καθησει.. :? Για να δουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...