Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

νηστική δεν μένω για κανέναν κ για τίποτα, ποτέ!;):P

Πως να φας ρε Σεβούλα όταν πήγαν και πλακώθηκαν στα φαγητά πριν γυρίσω από τη δουλειά και όταν επιτέλους πήγα σπίτι άρχισα να μαγειρεύω και δε λέει κάποιος "άσε φάγαμε". Μόλις έστρωσα τραπέζι: Α εμείς φάγαμε, φάε όμως εσύ. Και κάθισαν να μετρούν τις μπουκιές μου κλαίγοντας που θα φύγουν αύριο. Και ο υιός μαζί. Άσχετο το ότι δεν πλησιάζουν το παιδί και ότι το χει κακομάθει η μάνα και πως να τους θέλει κτλ κτλ.

Τρως? Αμ δεν τρως!!

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες φίλη από τα γραφόμενα μου. Εννοώ τι με νοιάζει αν ο άλλος έχει άλλη πίστη ή καθόλου. Δεν είπα τίποτα για βοήθεια και αν κάποιος τη ζητήσει ή παρατηρήσω ότι τη χρειάζεται.;)

Ουφ, τέλος πάντων. Χάλια είμαι σήμερα. Φούντωσα με πεθερά ψες, έμεινα και νηστικιά αφού μαγείρεψα 3 φαγητά και κοιμήθηκα 2 ώρες όλο το βράδυ από τη σύγχηση.:evil:

Άντε να τα μαζεύουν σιγά σιγά να πηγαίνουν να αντιληφθεί και ο σύζυγος ότι το κορόιδο που τους υπηρετεί είναι σε κάποια κατάσταση.

Ο σύζυξ δεν το ξέρει ακόμη?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ο σύζυξ δεν το ξέρει ακόμη?

Το ξέρει!! Απλά ακούει τη μαμά του που λέει το εξής: Έλα καημένη και συ, από τώρα ναυτίες? Εγώ ποτέ δεν είχα, δεν τα καταλαμβαίνω αυτά.

Πως κολλάνε έτσι με τις μανάδες ρε γμτ?

THIS IS SKEK!!;)

Σκεκάκι... εύχομαι να είναι γιος (αν και πρωτίστως μας ενδιαφέρει να είναι γερό) για να το μάθεις :D

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ ένα δεν κατάλαβα...

Τους φιλοξενείς right? Και είναι όλη μέρα στο σπίτι right? Γιατί να γυρίσεις εσύ από την δουλειά να μαγειρέψεις; :confused:

Κορίτσια να χαίρεστε τις Ζωούλες σας!!! και πάντα γερές...

Δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει!!!

Δεν προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους για κάτι που δεν συμφωνούμε... δεν υπάρχει λόγος να θίγεται καμία για κανένα θέμα είτε είναι θρησκεία/πολιτική/θηλασμός/μαριχουάνα/κλπ κλπ κλπ κλπ. Κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του και είναι εντελώς υποκειμενικό να λέμε ότι εφ' όσον δεν προσβάλεις τον άλλον δεν τρέχει τίποτα.

Χριστίνα, μπορεί η δική μου άποψη ή του καθενός να προσβάλει τα πιστεύω του αλλουνού. Είναι όπως το πάρει κανείς...

Εμένα, ας πούμε, μου τη δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως όταν βρίζουν κ προσβάλλουν τα Θεία!!! Αλλά όταν το κάνουν, δε λέω τίποτα διότι είναι κι αυτό μια άποψη ενός άλλου ανθρώπου και δεν θα πάω εγώ να του αλλάξω μυαλά και πεποιθήσεις.

Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι στο φόρουμ κανείς δε μπορεί να το τηρήσει αυτό αφ' ενός επειδή οι συζητήσεις είναι απρόσωπες αφετέρου δε, δεν κατανοείς/εκλαμβάνεις εύκολα αν το σχόλιο που κάνει κπ είναι ειρωνικό/σαρκαστικό/αληθινό...

Σκεκάκι... εύχομαι να είναι γιος (αν και πρωτίστως μας ενδιαφέρει να είναι γερό) για να το μάθεις :D

Ξέρεις τι? Ποτέ δεν αφήνω έναν άνθρωπο να βασανίζεται μόνος του. Όταν πάω σπίτι της βοηθώ σε όλα.

Εδώ ούτε ένα ποτήρι δεν πιάνει μόνη της.

THIS IS SKEK!!;)

Δεν ειδα πουθενα εδω μεσα να μην σεβεται καποιος τα πιστευω σου Σεβη ουτε σε προσβαλε. Αν θεωρεις τα γραφομενα καποιων μα..κιες και διαφωνεις μπορεις απλα να το εκφρασεις χωρις να προσβαλλεις και να υποτιμας κανεναν. Εκει διαφωνω μαζι σου.

τα πιστεύω μου είναι η θρησκεία μου κ δεν είδα σεβασμό όταν γράφονται ΄....... κ γίνονται αναλύσεις στο ποδάρι.

Εδώ μέσα που έγραψες τα όσα έγραψες και μας κατηγόρησες και έκανα κουότ κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για ΤΟΥΣ Χ.Ο. Όλοι μιλάμε για ΤΗΝ θρησκεία! Όχι για τους οπαδούς της! Εσύ αντιθέτως Σέβη σε όλο αυτό που έγραψες τα έβαλες με τους αντιφρονούντες με τρόπο απαράδεκτο! Μας είπες ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ, ΕΙΡΩΝΕΣ και όλα αυτά τα κλείνεις λέγοντας ότι σέβεσαι τις σκέψεις μας; Όχι Σέβη δεν δικαιούσαι την αγανάκτησή σου με τον οποιονδήποτε από δίπλα να έρχεσαι έτσι άκριτα να τον ξεσπάς σε εμάς και να μας κατηγορείς για πράγματα που ξέρεις πολύ καλά (γιατι διαφορετικά δεν θα ήσουν εδώ) ότι δεν ισχύουν σε αυτή την παρέα, σε αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους που γράφουμε εδώ! Και όχι δεν μας σέβεσαι και μας κρίνεις πολύ επιφανειακά!

ούτε αμόρφωτους σας είπα ούτε χωρίς νου.

το αντίθετο έγραψα σε προηγούμενο σημερινό μηνυμα. αν δεν το διάβασες ή το προσπέρασες, επιλογή σου!

ξέρεις πώς θα αντιδρούσατε αν έλεγα κ εγώ για τα σύνδρομα των άθεων, των ιεχωβάδων, των άθρησκων, των χριστιανών παρά κάτι; έστω αν τα έλεγα κομ ιλ φο; των χριστιανών όχι πάντως ορθοδόξων;

θα αγανακτούσατε όπως αγανάκτησα εγώ όταν διάβαζα κ εδώ να γελοιοποιούνται από μερικές από εσάς πράγματα Θεία για μένα κ για πολύ κόσμο.

πραγματικά δεν ανήκω εδώ, με αυτούς τους συλλογισμούς που διαβάζω!

γειά χαρά κ αντίο!:cool::)

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ ένα δεν κατάλαβα...

Τους φιλοξενείς right? Και είναι όλη μέρα στο σπίτι right? Γιατί να γυρίσεις εσύ από την δουλειά να μαγειρέψεις; :confused:

Τους πληρώνουμε το ξενοδοχείο που μένουν μετά που πληρώσαμε τα εισητήρια να έρθουν. Όλη μέρα κάνουν τουρισμό και την ώρα που πάω σπίτι τσουουουπ, εκεί!!

Καλό εε?

THIS IS SKEK!!;)

Σέβη μια απορία.

Έχεις φιλους ή γνωστούς αλλόθρησκους?

Γενικώς έχεις μιλήσει ποτέ με άτομα άλλη θρησκείας? Έχεις συνεργατεί μαζί τους επαγγελματικά? Π.Χ. με Εβραίους?

Έχεις διαβάσει ποτέ π.χ. το Κοράνι ή το Βουδιστικό βιβλίο (μου διαφεύγει η ονομασία).

Harlow sorry οφ τόπικ, εγώ που θεωρώ τον ευατό μου πιστό στη θρησκεία του κι έχουμε πολλά κοινά με τη Σέβη στο συγκεκριμένο θέμα ΝΑΙ έχω γνωρίσει άτομα αλλόθρησκα. Καμία διαφορά.

Και ξέρεις κάτι? Δεν με πειράζει, είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ότι θέλει...

Δεν έχω διαβάσει βιβλία για άλλες θρησκείες διότι είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Προτιμω να διαβάσω κάτι για τη δική μου θρησκεία.

Σεβούλα σόρυ που πετάχτηκα!

Σοφούλα μου ίσως δεν θα 'πρεπε. Και όχι εκδικητικά... Αν εκείνη δεν νιώθει άνετα στο σπίτι σου να κάνει ό,τι κάνει και στο σπίτι της... εσύ γιατί να νιωθεις; Επειδή είσαι νύφη θα μου πεις... Εγώ πάντως αν δούλευα και ήταν η πεθερά μου σπίτι και δεν έβαζε να μαγειρέψει για το εγγόνι της και το γιο της θα της το έλεγα...

Σοφούλα μου ίσως δεν θα 'πρεπε. Και όχι εκδικητικά... Αν εκείνη δεν νιώθει άνετα στο σπίτι σου να κάνει ό,τι κάνει και στο σπίτι της... εσύ γιατί να νιωθεις; Επειδή είσαι νύφη θα μου πεις... Εγώ πάντως αν δούλευα και ήταν η πεθερά μου σπίτι και δεν έβαζε να μαγειρέψει για το εγγόνι της και το γιο της θα της το έλεγα...

Κι εγώ θα το λεγα...:-(

Υπομονή...θα φύγουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...