Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειρήνη, να χαίρεστε το λουλούδι σας! γερή κ ευτυχισμένη!

πειράζει που από όλα τα κοριτσάκια που έχω δει η Ζωίτσα είναι η πιο όμορφη!

το είπα!

δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο πλάσμα! τί πρόσωπο! σκόρδα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνακι και Χαρλοου να χαιρεστε τα παιδια σας γερα και τυχερα να ειναι παντα και με ανοιχτους οριζοντες στην ζωη τους.

Σεβη ο Χριστιανισμος προηγαγε ποτε την επιφανειακη κριτικη και δεν το ξερω??? Μην κανεις κατι που δεν θα σου αρεσε ποτε να σου κανουν, βασικη αρχη του Χριστιανισμου, αγαπη και αλληλοσεβασμος.

Διαφημίσεις

πλάκα μου κάνεις Μάρκο;;;;;; κάνω εγώ επιφανειακή κριτική;

αυτό που κάνουν όσοι μιλούν για τους Χ.Ο. δεν είναι επιφανειακό, κριτική χωρίς βάση, μέτρο, αρχή κ τέλος;

σεβασμός; απαξίωση;

έχω μπουχτίσει να διαβάζω ............ περί Χ.Ο. εδώ κ στο δίπλα.

αν οι απορίες μου, η αγανάκησή μου, τα συμπεράσματά μου για τις ........ που έχω διαβάσει κατά καιρούς σ' αυτό το θέμα σας ενοχλούν, πείτε μου κ θα πάψω να ενοχλώ. τγε σεμπλ!

σωστά κατά το ήμισυ. δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τον δίπλα μας, αν χρειάζεται βοήθεια.

αν δεν την θέλει, δικαίωμά του!

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες φίλη από τα γραφόμενα μου. Εννοώ τι με νοιάζει αν ο άλλος έχει άλλη πίστη ή καθόλου. Δεν είπα τίποτα για βοήθεια και αν κάποιος τη ζητήσει ή παρατηρήσω ότι τη χρειάζεται.;)

Ουφ, τέλος πάντων. Χάλια είμαι σήμερα. Φούντωσα με πεθερά ψες, έμεινα και νηστικιά αφού μαγείρεψα 3 φαγητά και κοιμήθηκα 2 ώρες όλο το βράδυ από τη σύγχηση.:evil:

Άντε να τα μαζεύουν σιγά σιγά να πηγαίνουν να αντιληφθεί και ο σύζυγος ότι το κορόιδο που τους υπηρετεί είναι σε κάποια κατάσταση.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες φίλη από τα γραφόμενα μου. Εννοώ τι με νοιάζει αν ο άλλος έχει άλλη πίστη ή καθόλου. Δεν είπα τίποτα για βοήθεια και αν κάποιος τη ζητήσει ή παρατηρήσω ότι τη χρειάζεται.;)

αν μέχρι χθες ήταν αδερφός μου, κ τώρα τελεί σε σύγχυση, με νοιάζει. αν δεν θέλει να το δει, όντως δεν πρέπει να με νοιάζει.

νηστική δεν μένω για κανέναν κ για τίποτα, ποτέ!;):P

Δεν ειδα πουθενα εδω μεσα να μην σεβεται καποιος τα πιστευω σου Σεβη ουτε σε προσβαλε. Αν θεωρεις τα γραφομενα καποιων μα..κιες και διαφωνεις μπορεις απλα να το εκφρασεις χωρις να προσβαλλεις και να υποτιμας κανεναν. Εκει διαφωνω μαζι σου.

πλάκα μου κάνεις Μάρκο;;;;;; κάνω εγώ επιφανειακή κριτική;

αυτό που κάνουν όσοι μιλούν για τους Χ.Ο. δεν είναι επιφανειακό, κριτική χωρίς βάση, μέτρο, αρχή κ τέλος;

σεβασμός; απαξίωση;

έχω μπουχτίσει να διαβάζω ............ περί Χ.Ο. εδώ κ στο δίπλα.

αν οι απορίες μου, η αγανάκησή μου, τα συμπεράσματά μου για τις ........ που έχω διαβάσει κατά καιρούς σ' αυτό το θέμα σας ενοχλούν, πείτε μου κ θα πάψω να ενοχλώ. τγε σεμπλ!

Εδώ μέσα που έγραψες τα όσα έγραψες και μας κατηγόρησες και έκανα κουότ κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για ΤΟΥΣ Χ.Ο. Όλοι μιλάμε για ΤΗΝ θρησκεία! Όχι για τους οπαδούς της! Εσύ αντιθέτως Σέβη σε όλο αυτό που έγραψες τα έβαλες με τους αντιφρονούντες με τρόπο απαράδεκτο! Μας είπες ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ, ΕΙΡΩΝΕΣ και όλα αυτά τα κλείνεις λέγοντας ότι σέβεσαι τις σκέψεις μας; Όχι Σέβη δεν δικαιούσαι την αγανάκτησή σου με τον οποιονδήποτε από δίπλα να έρχεσαι έτσι άκριτα να τον ξεσπάς σε εμάς και να μας κατηγορείς για πράγματα που ξέρεις πολύ καλά (γιατι διαφορετικά δεν θα ήσουν εδώ) ότι δεν ισχύουν σε αυτή την παρέα, σε αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους που γράφουμε εδώ! Και όχι δεν μας σέβεσαι και μας κρίνεις πολύ επιφανειακά!

Η Ειρωνία είναι ότι όλα αυτά τα κάνεις κάτω από το πέπλο της Χ.Ο.!

Σέβη μια απορία.

Έχεις φιλους ή γνωστούς αλλόθρησκους?

Γενικώς έχεις μιλήσει ποτέ με άτομα άλλη θρησκείας? Έχεις συνεργατεί μαζί τους επαγγελματικά? Π.Χ. με Εβραίους?

Έχεις διαβάσει ποτέ π.χ. το Κοράνι ή το Βουδιστικό βιβλίο (μου διαφεύγει η ονομασία).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...