Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα όλη μέρα :) Και ναι επιτέλους Παρασκευή...

Το παιδί μου τελικά κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας χθες βράδυ! Τον διέλυσε τον μπαμπά! Αλλά ας πρόσεχε... τον εκδικήθηκε που σήμερα κάθεται για την αργία της Πρωτομαγιάς (ναι ναι υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες που την μεταθέτουν την απεργία!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δες τι έχει να γίνει τώρα και τις επόμενες μέρες με το δίπλα θέμα...

Δεν θέλω να δω :) Επιλέγω να μην δω... επιλέγω να μην συμμετέχω!

Δεν θέλω να δω :) Επιλέγω να μην δω... επιλέγω να μην συμμετέχω!

Κι εγώ έχου κουραστεί αρκετά να προσπαθώ να "πείσω" τον άλλον ότι πρέπει να σέβεται την άποψή μου, εφόσον εγώ σέβομαι την δική του.

Οουπς..καλημέρα δεν είπα............είπα???:tongue:

Καλημέρα! Πώς είστε; Εγώ χάλια, ρε παιδιά. Μάλλον ωτίτιδα έχω, θα πάω στο γιατρό μετά και είχαμε και γλέντι χθες στο σπίτι της κοπέλας που παντρεύουμε την Κυριακή και γυρίσαμε στις 6...Δε βλέπω μπροστά μου από νύστα! Ο Βασ κοιμαται με τα παιδιά...Ζηλεύωωωω!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Σέβη, ναι θα ήθελα να μου πεις τον τίτλο του βιβλίου για τον Αγ. Βασίλειο να το αγοράσω. Πάϊσιο έχω διαβάσει, αλλά και Πορφύριο (ακόμα καλύτερος).

Καλημέρα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εμένα από χτες μου λέει το παιδάκι μου ότι "γιορτάζω μαμά, πες μου Χρόνια Πολλά", κοιτάω εγώ το ημερολόγιο, δεν βλέπω τίποτε.........λεω μπααα.

Στο μεταξύ είναι ευρέως γνωστό δε συγγενείς και φίλους ότι δεν θυμάμι γρι από γιορτές και άλλα τέτοια..........ΝΑΙ ΟΥΤΕ του παιδιού μου, μόνο το γενέθλιά του θυμάμαι (οκ είναι λίγο δύσκολο να το ξεχάσω αυτό:tongue:).

Και σήμερα με παίρνει η μάνα μου με ευχές κλπ, εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι γίνεται σ'αυτή τη ζωή.....η μάνα μου πάλι με ξεχέζει αφού τόλμησα και ξέχασα τη γιορτή του παιδιού μου, το οποίο έχει 2 ονόματα και πρέπει φυσικά να θυμάμαι 2 γιορτές το χρόνο:P:p, (εδώ δεν θυμάμαι τι χρώμα βρακί φοράω) κλπ κλπ κλπ.

By the way γιορτάζει και η νονά της αφού έχουν το ίδιο όνομα, και άμα το θυθμηθώ μέχρι το βράδυ γράφτε μου.

Εν κατακλείδει: Χρόνια μας Πολλά και σε όλες τις εορτάζουσες:D:D

Γιατί το λες αυτό? Γιατί να νιαζόμαστε αν κάποιοι είναι βουτηγμένοι στο Φαρισαϊσμό. Το θέμα είναι να μην μας ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους αν τηρούμε αυτά που διαβάζουμε.

σωστά κατά το ήμισυ. δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τον δίπλα μας, αν χρειάζεται βοήθεια.

αν δεν την θέλει, δικαίωμά του!

πού τα έγραψα εγώ αυτα βρε σέβη μου :confused::confused::confused: πλιζ εξηγησέ μου (δέχομαι και πμ :P) γιατί είμαι κ λιγο θολωμένη από το πολύ πισι τώρα

δεν τα έγραψες εσύ μαλεκονάκι μου.

τα έγραψα εγώ.

έγραψα με απλά λόγια όλα αυτά που διαβάζω από τότε που είμαι στο καφέ κ κυρίως στο φόρουμ τα περί θρησκείας κ κυρίως περί Χ.Ο.

σεβη.,,...λυπαμαι αν εξελαβες ώς ειρωνεια αυτα που εγραψα σχετικά με τις γραφές.. αλλά δεν τα εγραψα ειρωνικά.. απλά κάποια πράγματα αντιτι8ενται στην όποια λογική μου... μου ειναι ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ απλά να πιστεύω, ενώ κάτι στο μυαλό μου κάνει κλινκ κλινκ οτι κάτι δεν μου κολάει και πολύ

σορυ αν ενιωσες 8ιγμενη κάπου (εγώ παντως δεν νιωθω χοχοχοχο) και εννοειται οτι οτι λεμε λεγεται στα πλαίσια της καλής προαίρεσης και διαλογου κλπ κλπ κλπ

θιγμένη δεν ένιωσα καθόλου.

δεν εξέλαβα ως ειρωνεία απέναντί μου τα όσα έγραψες εσύ ή όποια κοπέλα έχει παρόμοιες αντιλήψεις περί Χ.Ο..

δεν μπορείς να προσβάλλεις κάτι που δεν προσβάλλεται.

καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά καταλαβαίνω κ τί είναι βολικό.

Αυτό που μου κάνει αίσθηση είναι πώς άτομα με υψηλή νοημοσύνη αρνούνται να καταθέσουν γραμμάρια μυαλού σε ένα θέμα σοβαρό, ενώ επιλέγουν να χειρίζονται με "χιούμορ", "εξυπνάδες" ό,τι έχουν επιλέξει ότι δεν τους αφορά.:confused::(:cool:

Σέβη όταν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της πίστης δεν κάνουν καλά την "δουλειά" τους, είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν αμφισβητήσεις πολλών και διαφορετικών τύπων.

όχι δεν αρκεί αυτό για να κλονιστεί η θέση σου!

Παράδειγμα αυτό που μου είπες: Δεν λέει πουθενά μέσα στις γραφές τίποτα για την βάφτιση αγορο-κοριτσιών από την ίδια νονά.

Κάποιοι παπάδες όμως γουστάρουν και το επιβάλουν.

Οπότε τι να ακολουθήσω?

Αυτά που λένε οι γραφές ή αυτά που λένε οι παπάδες?

( μην τσαντίζεσαι παιδί μου, κουβέντα κάνουμε..........Καλή ξεκούραση)

γιατί να τσαντιστώ... απλά δεν βγάζει πουθενά, δεδομένου ότι δεν θέλεις να καταλάβεις αυτό που λέω εδώ, δίπλα.

μείνε εσύ εκεί, εγώ εδώ, αφήνουμε αυτό το θέμα συζήτησης κ όλα καλά, όλα ανθηρά!:cool:

χάρλοου πιστεύω πως για εναν νοημονα άνθρωπο χρειαζονται πολλά περισσοτερα απο εναν τσιρκουλο παπά για να εχει κάποιες απορίες να το πώ? δευτερες σκέψεις να το ππω? σχετικά με την θρησκεία. νομιζω πως όλες μας ξέρουμε πλέον πως πλειοψηφία παπαδων = καμια σχεση με την θρησκεία και την ουσία της

μου έκανε εντύπωση η γνώμη σου για την πλειοψηφία!:eek::P

διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως κ από όλες τις μεριές!

Γιατί να προβάλλεις τον δικό σου εγωισμό σαν εγωισμό των άλλων;

πόσο συμφωνώ!!!!!!!!!!:)

κ να συμπληρώσω..."τις δικές σου αδυναμίες ως αδυναμίες των άλλων ή πολύ περισσότερο ως αδυναμία μιας θρησκείας!"

μαλεκονάκι μου ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν έγραψα κάτι προσωπικό για σένα.

Νιτσάκι μου, σε θέλω δυνατή!

Φαίη, μόνο να ήσουν δίπλα μου θα έτρωγες πολλή γκρίνια με αυτά που γράφεις για το Μαράκι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!

Δεν με πειραζει Παλ μου.. Ξερω πως δεν εχω αδικα τον τιτλο της "τρελης" του φορουμ.. ;)

Ας ειναι καλα η μικρη και ας ειμαι εγω η τρελη! :)

Θα συμφωνήσω με Παλ, και θα σου πω ότι αυτό που κάνεις με το υπερβολικό άγχος έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει κακό στο παιδί?

καλημέραααααααααααααααα

κερνάμε γιατί γιορτάζουμε σήμερα!!

μαρι harlow γιορτάζει και η δικιά σου?????

Ένα νες 3 ζάχαρη 2 καφέ χωρίς γάλα ένα κρουασάν βουτύρου και κανένα κουλουράκι.ΑΥΤΑ:tongue:

Α, και να τη χαίρεσαι!

Κόρες σήμερα χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια!

Πήρε το μάτι μου στο νετ μια δουλειά στο cedefop, ένα φορέα της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη και θα πάω από εκεί να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες. Τη Δευτέρα το βράδι θα στείλω αίτηση και cv. Θέλω όλη σας τη θετική ενέργεια!

Και για να δώσω κι εγώ σατον εαυτό μου θετική ενέργεια σήμερα θα πάω Θεοδωρίδου να τα σπάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εμένα από χτες μου λέει το παιδάκι μου ότι "γιορτάζω μαμά, πες μου Χρόνια Πολλά", κοιτάω εγώ το ημερολόγιο, δεν βλέπω τίποτε.........λεω μπααα.

Στο μεταξύ είναι ευρέως γνωστό δε συγγενείς και φίλους ότι δεν θυμάμι γρι από γιορτές και άλλα τέτοια..........ΝΑΙ ΟΥΤΕ του παιδιού μου, μόνο το γενέθλιά του θυμάμαι (οκ είναι λίγο δύσκολο να το ξεχάσω αυτό:tongue:).

Και σήμερα με παίρνει η μάνα μου με ευχές κλπ, εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι γίνεται σ'αυτή τη ζωή.....η μάνα μου πάλι με ξεχέζει αφού τόλμησα και ξέχασα τη γιορτή του παιδιού μου, το οποίο έχει 2 ονόματα και πρέπει φυσικά να θυμάμαι 2 γιορτές το χρόνο:P:p, (εδώ δεν θυμάμαι τι χρώμα βρακί φοράω) κλπ κλπ κλπ.

By the way γιορτάζει και η νονά της αφού έχουν το ίδιο όνομα, και άμα το θυθμηθώ μέχρι το βράδυ γράφτε μου.

Εν κατακλείδει: Χρόνια μας Πολλά και σε όλες τις εορτάζουσες:D:D

Χμμμμ εσύ κέρασε το μεσημεριανό μια σούπερ μακαρονάδα διάλεξε εσύ!

Να χαίρεσαι και το δικό σου βλαστάρι!:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σέβη, ναι θα ήθελα να μου πεις τον τίτλο του βιβλίου για τον Αγ. Βασίλειο να το αγοράσω. Πάϊσιο έχω διαβάσει, αλλά και Πορφύριο (ακόμα καλύτερος).

Καλημέρα!

Αρετή σε πρώτη ευκαιρία θα πάρω τηλέφωνο τη μανούλα μου να μου το πει. μπορώ να σου το στείλω, απλά θα αργήσω λιγάκι. μάλλον από εβδομάδα.

Χάρλοου να χαίρεσαι το μαναράκι σου γερό κ ευτυχισμένο! ό,τι καλύτερο!:D

Καλή επιτυχία Κικίτσα :)

Χάρλοου να τις χαίρεσαι και τις δύο! Από δω και πέρα θα στα θυμίζουμε εμείς χαχαχαχα

Σέβη λυπάμαι αλλά δεν συμφωνούμε... Το ότι κάποιος έχει συγκεκριμένη (αντίθετη) άποψη για μια έννοια όπως η θρησκεία, η πολιτική, αθλητισμό και την εκφράζει κόσμια χωρίς να προσβάλλει τους συνομιλητές του αλλά ούτε όσους τα ασπάζονται... δεν δίνει σε καμμία περίπτωση το δικαίωμα σε εκείνον που τα υπερασπίζεται να προσβάλλει, να ειρωνεύεται και να απαξιώνει με οποιονδήποτε τρόπο αυτούς που διαφωνούν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...