Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα κι εγώ μη νομίζεται μια χαρά το θυμάμαι! Σας μιλάει άνθρωπος που στην εγκυμοσύνη πήρε 33 κιλά και πήγε 98.:oops::oops::oops::oops::oops: Λέτε να ήταν από την αμνησία???? Ευτυχώς τώρα συμμαζεύτηκα, άλλα 4 μου έμειναν για να φτάσω στο αρχικό νούμερο.

Ουπς sorry ... (Σέβη φέρε πίσω το βραβείο!)

Το βραβείο του πιο βάρβαρου πρωινού μωρουδοξυπνήματος απονέμεται στη ΛΕΥΚΟΥΛΑ!!!!!

Κουράγιο.. που θα πάει θα μεγαλώσει... Κι όταν μεγαλώσει θα κάνεις και δεύτερο...

Good Luck!!!

χαχαχα κι εγώ μη νομίζεται μια χαρά το θυμάμαι! Σας μιλάει άνθρωπος που στην εγκυμοσύνη πήρε 33 κιλά και πήγε 98.:oops::oops::oops::oops::oops: Λέτε να ήταν από την αμνησία???? Ευτυχώς τώρα συμμαζεύτηκα, άλλα 4 μου έμειναν για να φτάσω στο αρχικό νούμερο.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πώς το έκανες αυτό παιδί μου?

Διαφημίσεις

όσο για το χασ.ς, άσε, έχει βρωμίσει ο τόπος!

ωραία κοινωνία για τα παιδιά μας!

ξέρεις πόσοι στην εταιρεία μου καπνίζουν χ...;

πολλοί!

ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ... δεν νοείται να το κάνουν μέσα σ' ένα σχολείο ανήλικα παιδιά και να μην επιβάλει κανείς την τάξη...

Αλλά κάτσε.. δε θα πάει ο δικός μου σχολείο!!!:evil:

τα 14 πρώτα έφυγαν μέσα σε 2 εβδομάδες από τη γέννα. Μετά η μπέμπα μου τα "έφυγε" από τη γκρίνια και την αϋπνία, ε μετά συνήθισε ο οργανισμός φαίνεται και χάνω χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τώρα τελευταία έχω κολλήσει και υποψιάζομαι πως πρέπει να γυμναστώ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χμμμμμμ!!!!!!!!!

ααα πώς πήρα τόσα πολλά ρωτάτε. Με κυνηγούσαν όλοι μην τύχει και μου μυρίσει τίποτα και με στουμπώναν γλυκά (που παλιότερα έτρωγα μια πάστα το εξάμηνο) και κατέληξα με τα κιλά και με διαβήτη κύησης.

Διαφημίσεις

ααα πώς πήρα τόσα πολλά ρωτάτε. Με κυνηγούσαν όλοι μην τύχει και μου μυρίσει τίποτα και με στουμπώναν γλυκά (που παλιότερα έτρωγα μια πάστα το εξάμηνο) και κατέληξα με τα κιλά και με διαβήτη κύησης.

Τουλάχιστον τα έχασες! είναι πακέτο τα κιλά της εγκυμοσύνης...

Στον Παν. πήρα 17κιλά τα οποία τα είχα χάσει μέχρι να σαραντήσω λόγω κατάθλιψης και στη μικρή μόνο 11 τα οποία τα έχασα σε 1μήνα.

Χωρίς δίαιτες... απλά είμαι λιχούδα με τα γλυκά..

Κι όλη την ώρα φτιάχνω:confused:

Καλημέρα :) Το καμάρι μου σήμερα ξύπνησε 6 παρά 10 και δεν κοιμόταν... φώναζε συνέχεια μπαμπά μπαμπά οπότε με νίκησε και την πήρα στο κρεβάτι μας! Τελικά σηκωθήκαμε 8.10!!!!

καλημερα κοριτσακια.

για κιλα λετε?εγω εβαλα 12μιση μεχρι τον 7ο που γεννησα.

εχασα 8 μεχρι να βγω απο το νοσοκομειο και τα αλλα 4 τα εχω ακομα:oops::oops::oops:

απο το αγχος μου το 2μηνο που τον ειχα στο παιδων(αθηνα)ετρωγα σας αχόρταγη!!!!!!!!!!!!

ευτυχως δεν εβαλα αλλα!

και το φαγητο δεν το εχω ξεχασει ΠΟΤΕ!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

τόσο νωρίς γέννησες δωράκι?

έμεινε θερμοκοιτίδα πολύ ο μικρός??

ναι γ@μ@τ@ μου!!!!!

γεννησα 2 μερες πριν κλεισω τον 7ο, 32η εβ.

εμεινε θερμοκοιτιδα 2 ολοκληρους μηνες1!!!!!!!!

σκεψου οτι τον πηραμε σπιτι την πητ.

αστα χαντρο ζορι........................

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...