Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αμα μετρησεις τις λεξεις της Στεσης, μην τυχον και τις γραψεις εδω γιατι θα με πιασει η ψυχη μου! :-P

Τις μετρησα μικρακι.......τωρα που ροχαλιζε μου τις ειπε ολες.....ειναι 25.345 απο τις οποιες οι 12.400 ειναι κατανοητες....οι 3.500 ειναι μπεμπεκιστικες και οι υπολοιπες 10 χιλιαδες κατι ειναι βρισιες......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να πας τοτε......και ελπιζω ολα καλα να ειναι. Εμας ξεπριζονταν οι αμυγδαλες οταν επερνε αντιβιωση για αλλα πραγματα να ξερεις. Δεν ξερω γιατι. Για τις απνοιες να σου πω τι μας βοηθησε εμας λιγο. Ανακληση στο μαξιλαρι της. Μεγαλη ανακληση οχι μικρη και να την γυρνας στο πλαι οταν κοιματε και αρχιζει απνοιες. Δες την φωτο στο αρθρο. Οταν μπλοκαρετε ο λαιμος και απο κρεατακια και απο αμυγδαλες δεν γινεται να περασει αερας. Ανασκελα και ισια ξαπλα ειναι η χειροτερη σταση. Πλαι και με ανακληση ζουζου το εχεις δοκιμασει?

http://zanteman.blogspot.com/2010_01_27_archive.html

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις μετρησα μικρακι.......τωρα που ροχαλιζε μου τις ειπε ολες.....ειναι 25.345 απο τις οποιες οι 12.400 ειναι κατανοητες....οι 3.500 ειναι μπεμπεκιστικες και οι υπολοιπες 10 χιλιαδες κατι ειναι βρισιες......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να πας τοτε......και ελπιζω ολα καλα να ειναι. Εμας ξεπριζονταν οι αμυγδαλες οταν επερνε αντιβιωση για αλλα πραγματα να ξερεις. Δεν ξερω γιατι. Για τις απνοιες να σου πω τι μας βοηθησε εμας λιγο. Ανακληση στο μαξιλαρι της. Μεγαλη ανακληση οχι μικρη και να την γυρνας στο πλαι οταν κοιματε και αρχιζει απνοιες. Δες την φωτο στο αρθρο. Οταν μπλοκαρετε ο λαιμος και απο κρεατακια και απο αμυγδαλες δεν γινεται να περασει αερας. Ανασκελα και ισια ξαπλα ειναι η χειροτερη σταση. Πλαι και με ανακληση ζουζου το εχεις δοκιμασει?

http://zanteman.blogspot.com/2010_01_27_archive.html

Αρα μας τρωτε στο νερο με τοσες χιλιαδες λεξεις.. Τι μου λες ρε μανα τωρα? Η δικια σου μιλησε και Αγγλικα, θα μας τρελανεις? :tongue:

Οι αμυγδαλες δεν ηταν ποτε πρησμενες.. Τα κρεατακια μας ειχαν προβλημα εδω και καιρο..

Το βραδυ τη βαζω για υπνο με 2 μαξιλαρια και στο πλαϊ.. Αλλα αυτο το σκατο γυριζει συνεχεια μπρουμητα.. Τι θα το κανω μου λες?

ρε κορες....λεω..μηπως λεω..και βαζω και την παρτι μου μεσα..καμια φορά το παρακάνουμε με το εξονυχισιτκο ξεπουπουλιασμα και ελεγχο?

Εγω προσωπικα ναι, το παραδεχομαι.. Αλλα ειμαι απο τη φυση μου ετσι.. Δεν μπορω να το αποβαλλω, δυστυχως! :-(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εξάλλου... και να θέλω (που δεν θέλω) να ξεχαστώ... πάντα δημιουργούνται ευκαιρίες για το θέμα μας... "κανόνες καλής συμπεριφοράς στις διαδυκτιακές συζητήσεις" και "δημοκρατικός και γόνιμος διάλογος"...

δες τι έχει να γίνει τώρα και τις επόμενες μέρες με το δίπλα θέμα...

NAI???????????????/ PARAKALV????????????// POIOS EINAI??????????????????????

Tok,tok!!

Σε μουααααααα!!!:D

Μαρα..τι θα κανουμε μπρε με τα παπουτσακια εκεινα που λεγαμε??Πως θα τα παραγγειλουμε???Πλησιαζει η βαφτιση και παπουτσια δεν εχω μαρηηηηηηηη!!!

Για πες...ειχες την καλη διαθεση να τα παρεις για μενα και με εκπτωση...ισχυει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...