Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσακι σε καταλαβαινω πεσανε ολα μαζεμενα στο κεφαλι σου, μην απογοητευεσαι ομως θα γινουν ολα θα δεις. Σκασε ενα ωραιο χαμογελο κουκλα μου και σκεψου οσο πιο θετικα γινεται.

Νιτσα μου πολυ στεναχωρηθηκα... :(

Εχουμε κι εμεις ραντεβου τη Δευτερα στην αναπτυξιολογο.. Το συζητησα με τη μανα μου και μου ειπε πως αν συστησει λογοθεραπεια/εργοθεραπεια (βαζουμε το χειροτερο σεναριο με το μυαλο μας), θα αναλαβει εκεινη τα εξοδα μεχρι να περασει απο επιτροπη (εμεις εχουμε Δημοσιο) και να καλυψει ορισμενα απο αυτα η ασφαλεια μας. Θελω να πω με αυτο πως δεν θα χασω κι αλλο χρονο.

Παρολαυτα θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο κεντρο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Την ειχα παει κοντα στα Χριστουγεννα για το θεμα της ομιλιας Μαρα μου... Εχω την εντυπωση πως ειμαστε πισω στο θεμα αυτο..

Καθησα και μετρησα τις λεξεις που λεει.. Ειμαστε στις 80+ αλλα απο αυτες καθαρες ειναι μονο οι 28..

Ενταξει, εχω αγχωθει αρκετα η αληθεια ειναι.. Ευχομαι να ειναι μια απλη καθυστερηση λογου και να μην "κρυβει" κατι απο πισω.. Παντως το Δεκεμβριο την ειχε βρει οκ η αναπτυξιολογος.. Ειχε ρωτησει απλα αν θελουμε να την επανεξετασει το Μαϊο επειδη ξεκινανε και οι εγγραφες στα σχολεια και ειχαμε συμφωνησει..

Απο τοτε εχω δει διαφορα στην ομιλια της.. Ευχομαι να τη δει και η αναπτυξιολογος..

Ασε.. Μεχρι τη Δευτερα μου φαινεται μακρυς ο καιρος..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ αυριο στις 14:30 εχουμε ραντεβου για ακτινογραφια της μικρης γιατι τα κρετατακια της ειναι πολυ διογκωμενα...

Αντε να δουμε!

gM4vp2.png

Παρέδωσα τη μικρή στον μπαμπά για τάισμα και ύπνο! Σήμερα είχαμε πατάτες οπότε το σενάριο γάλα και μετά μπάνιο δεν έπαιξε γιατί αργήσαμε να θυμηθούμε να την ταΐσουμε (παίζαμε μπάλα) και έφαγε 8.45 τις πατάτες οπότε τι γάλα να πιει; Όσο πιει τώρα!

Νιτσάκι μεγάλο αγγούρι αλλά εγώ πιστεύω ότι θα την βρεις την άκρη. Άλλο κέντρο ρωτήσατε;

Την ειχα παει κοντα στα Χριστουγεννα για το θεμα της ομιλιας Μαρα μου... Εχω την εντυπωση πως ειμαστε πισω στο θεμα αυτο..

Καθησα και μετρησα τις λεξεις που λεει.. Ειμαστε στις 80+ αλλα απο αυτες καθαρες ειναι μονο οι 28..

Ενταξει, εχω αγχωθει αρκετα η αληθεια ειναι.. Ευχομαι να ειναι μια απλη καθυστερηση λογου και να μην "κρυβει" κατι απο πισω.. Παντως το Δεκεμβριο την ειχε βρει οκ η αναπτυξιολογος.. Ειχε ρωτησει απλα αν θελουμε να την επανεξετασει το Μαϊο επειδη ξεκινανε και οι εγγραφες στα σχολεια και ειχαμε συμφωνησει..

Απο τοτε εχω δει διαφορα στην ομιλια της.. Ευχομαι να τη δει και η αναπτυξιολογος..

Νατο παλι.......δεν σωνει τουτο με τπτ λεμε........μα τον βουδα θα κατσω να μετρησω ποσες λεει η δικια μου και θα επανελθω......γκρρρρρρρ.......

για τις αμυγδαλες σας εγω ανησυχω.....τι σας ειπε? Απαραιτητη η ακτινογραφια? γιατι εχει αρκετη ακτινοβολια για το παιδι. Μηπως την γλιτωνατε. Εμεις περσι στα ειχα πει ΑΘΛΙΑ η κατασταση. Απνοιες καθε 3 και λιγο. Φετος κανει ροχαλητο και μερικες απνοιες αλλα πολυ καλυτερα.....δεν καναμε ακτινογραφια και ξεπριστηκαν ειπε η παιδιατρος. Ειναι διογκωμενες μεν αλλα δεν εχουν κλινικη εικονα πλεον. Μηπως ηρεμησει το μικρο. Δεν ξερω........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μαμμυ Ελλ δεν ξερω τι να σου πω...

Τη δικια μου την εχει γονατισει.. Τοσο που δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδυα καλα με συνεπεια ολη μερα να εχουμε γκρινια..

Μιλησα με τον παιδιατρο σημερα και εκεινος τοσο καιρο ηταν καθετος στο να ΜΗΝ τα βγαλουμε.. Σημερα (μετα απο 1 χρονο και που του παραπονιεμαι) με παρεπεμψε για ακτινογραφια. Ειπε πως αν ειναι πολυ διογκωμενα και κανει συνεχεια απνοιες, δεν οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος με αποτελεσμα να ξυπνα ολη την ωρα και γι' αυτο να εχει γκρινια το πρωι..

Συνεπως δεν θελω να την αποφυγω.. Καλυτερα να ξερω..

Αμα μετρησεις τις λεξεις της Στεσης, μην τυχον και τις γραψεις εδω γιατι θα με πιασει η ψυχη μου! :-P

gM4vp2.png

Εχουμε κι εμεις ραντεβου τη Δευτερα στην αναπτυξιολογο.. Το συζητησα με τη μανα μου και μου ειπε πως αν συστησει λογοθεραπεια/εργοθεραπεια (βαζουμε το χειροτερο σεναριο με το μυαλο μας), θα αναλαβει εκεινη τα εξοδα μεχρι να περασει απο επιτροπη (εμεις εχουμε Δημοσιο) και να καλυψει ορισμενα απο αυτα η ασφαλεια μας. Θελω να πω με αυτο πως δεν θα χασω κι αλλο χρονο.

Παρολαυτα θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο κεντρο?

Φαίη πουλάκι μου, είσαι πολύ τυχερή που δεν είσαι φίλη μου in real life, γιατί θα σου την έλεγα πολύ χοντρά με αυτά που λες:D

Δεν με πειραζει Παλ μου.. Ξερω πως δεν εχω αδικα τον τιτλο της "τρελης" του φορουμ.. ;)

Ας ειναι καλα η μικρη και ας ειμαι εγω η τρελη! :)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...