Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια!

επέστρεψε τηλεφώνημα μου ο ιδιοκτήτης του κέντρου που σας έλεγα, στο Μαρούσι, για τις εργοθεραπείες.

Αφού λοιπόν μιλήσαμε για το πως έχουν τα πράγματα τον ρώτησα πόσο πάει το μαλλί. 320ε/μήνα με 2 45' συνεδρίες/εβδομάδα. Του είπα ότι αδυνατώ να τον ξεκινήσω τώρα, από Σεπ. κι έχουμε ραντεβού την Τρίτη χωρίς παιδί για να μιλήσουμε!

Σε ποιόν ώμο να κλάψω που πνίγομαι??????

Διαφημίσεις

Κορίτσια!

επέστρεψε τηλεφώνημα μου ο ιδιοκτήτης του κέντρου που σας έλεγα, στο Μαρούσι, για τις εργοθεραπείες.

Αφού λοιπόν μιλήσαμε για το πως έχουν τα πράγματα τον ρώτησα πόσο πάει το μαλλί. 320ε/μήνα με 2 45' συνεδρίες/εβδομάδα. Του είπα ότι αδυνατώ να τον ξεκινήσω τώρα, από Σεπ. κι έχουμε ραντεβού την Τρίτη χωρίς παιδί για να μιλήσουμε!

Σε ποιόν ώμο να κλάψω που πνίγομαι??????

από αυτά πόσα καλύπτει το ταμείο σας;

Εμένα με εκφράζει η παραλλαγή της αμαρέττο: "πίστευε και μη, ερεύνα!"

Τσ τσ τσ...σε έπιασα αδιάβαστη :P:p:p

"Θήλαζε και μη ερεύνα" λέει η amaretto :tongue:

Για το πίστευε και μη ερεύνα δεν λέω τπτ, αρκετές φυτιλιές έχω βάλει :cool:

πολλά λεφτά ρε Νίτσα :(

στους καιρούς που ζούμε όμως, φαντάζομαι σίγουρα θα κάνουν κάποιες διευκολύνσεις, το συζήτησες μαζί του;

Ουφ!

Ναι σε συνδυασμό με νταντά και 1002 άλλα είναι, κοντεύω να αρρωστήσω.

Δευ. θα πάω στο βρεφονηπιακό να δω ΠΩΣ μπορώ να γράψω τη μικρή εκεί από Σεπ. και να ξεκινήσει Σεπ. τις εργοθεραπείες διαφορετικά με βλέπω να κάνω 2η δουλειά...:-(

Τσ τσ τσ...σε έπιασα αδιάβαστη :P:p:p

"Θήλαζε και μη ερεύνα" λέει η amaretto :tongue:

Για το πίστευε και μη ερεύνα δεν λέω τπτ, αρκετές φυτιλιές έχω βάλει :cool:

ναι βρε, το ξέρω, το προσαρμοζω ανάλογα στην συζήτηση:P

Διαφημίσεις

πολλά λεφτά ρε Νίτσα :(

στους καιρούς που ζούμε όμως, φαντάζομαι σίγουρα θα κάνουν κάποιες διευκολύνσεις, το συζήτησες μαζί του;

Η τιμή είναι τελική. Τώρα το πως τα θέλουνε δεν έχει να κάνει. Το αν θα δίνεις 150/15μέρες δε λέει κάτι. Το ποσό μένει σταθερό.

επίσης δεν σου είπαν ότι κάποια θα τα παίρνεις πίσω από το ΙΚΑ;

Ναι αλλά πρόσεξε. Πρέπει σε 1η φάση, και μέσα σ' όλα τ' άλλα που χω στον εγκέφαλο, να κλείσω ρνβ στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΙΚΑ στην Αθήνα (συνήθως στο κλείνουν μετά από 3-6μήνες) ούτως ώστε να περάσει ΠΑΛΙ το παιδί από αξιολόγηση (θα περάσει κ απο το ιδ. κέντρο) και σου δίνουν χαρτί για να σου επιστρέφουν κπ ποσό (?) για 1χρόνο. Μετά παίρνεις τις αποδείξεις και περνάς από επιτροπή από το ΙΚΑ της περιοχής σου. Μετά πας στα διοικητικά του ΙΚΑ της περιοχής σου, στήνεσαι στην ουρά κ τελικά καταφέρνεις να πάρεις κπ χρήματα, όσα είναι αυτά. Και Νοεμ. να μου κλείσουν το ρνβ, σου δικαιολογούν αποδείξεις από την ημέρα που παίρνεις τηλέφωνο.

τι λες τωρα....

ελα στο δικο μου που ειμαστε και κοντα.

Τι καλή που είσαι!

από αυτά πόσα καλύπτει το ταμείο σας;

Άγνωστο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...