Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η λογικη οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο τετοιος μας τουλαχιστον στη δικη μου ζωη δεν εχει θεση, τον Θεο τον αντιλαμβανομαι απολυτα μεσα απο την αγαπη την ευσπλαχνια και τον σεβασμο ολα τα αλλα για μενα ειναι θεωριες, στην πραξη καθημερινα κρινομαστε ολοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επανερχομαι....αρχιζουμε...καλη μας επιτυχια

Άντε καλή επιτυχία!

Το κιουλτάκι πάντως φτιάχνει καζανάκια:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Κι ο άντρας μου καζανάκια φτιάχνει! (υδραυλικός, ναι?μην πάει ο νους σας πουθενά ΕΜΠ κτλ:tongue:)

Και κάθε φορά θέλω να του πω ότι το κιουλτάκι είναι μηχανικός υδραυλικών:confused: κάτι τέλοσπάντων κι όλο το ξεχνάω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Η λογικη οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο τετοιος μας τουλαχιστον στη δικη μου ζωη δεν εχει θεση, τον Θεο τον αντιλαμβανομαι απολυτα μεσα απο την αγαπη την ευσπλαχνια και τον σεβασμο ολα τα αλλα για μενα ειναι θεωριες, στην πραξη καθημερινα κρινομαστε ολοι.

αντε γεια σου!

και αυτο που δεν μπορω ειναι να βλεπω μεσα στην εκκλησια στα γονατα και να σερνεται και να προσκυναει και να βγαινει εξω μετα και να κλωτσαει το σκυλι στο δρομο...το εχω δει και αυτο...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

(αερικο ΜΗΝ το πεις)

Δεν θα το πω... είναι σαν να το είπα χαχαχαχα

τελικά αυτός ο Μέσι, κοντός, αλλά αποτελεσματικός!

μαλεκόν καλά που μου το διευκρίνησες!

τί να πω!

ότι σας βρίσκω ελαφρώς, όσο πατάει ο ελέφαντας αδιάβαστες; ότι τί καλά που με βολεύει που κάποιοι παππάδες είναι λούγκρες κ βουτηγμένοι στην αμαρτία κ στη σύγχυση ή τον φαρισαϊσμό;

ότι με βολεύει να σκέφτομαι μέχρι εκεί που δεν βλάπτονται τα συμφέροντά μου κ ο εαυτούλης μου;

ότι δεν θέλω να είμαι ελεύθερη να αποφασίζω γιατί τους θέλω τους κανόνες κ τα πρέπει μου, αλλά θέλω για τα πάντα να έχω κανόνες από την εκκλησία, σαν μάνα εξ ουράνού για όλα; όχι όμως εντελώς όλα. υπάρχουν κ τα εγωιστικά κεκτημένα ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο ......;

μετάφραση Ιερών γραφών με λεξικό τον εγωισμό δεν γίνεται ούτε την ειρωνεία!

Χάρλοου, αυτό για τα αγόρια κορίτσια δεν υπάρχει!

τώρα αν με ρώτησες κάτι άλλο δεν έχω κάνει παράθεση, γιατί ......

έχει νόημα;

δεν θέλετε να κουράζεστε, ξεβολεύεστε. εγώ αυτό κατάλαβα.

πιστεύω επίσης ότι έγραψα με σεβασμό στις σκέψεις που γράψατε.

αν δεν συμφωνείτε, λυπάμαι, δεν ήταν στις προθέσεις μου να θίξω καμία απολύτως!

επιλογές ελευθέρων προσώπων με γνώμονα τον καλό λογισμό!!!!!

για τα θρησκευτικά... θέματα..., είχα 1-2 ερωτήσεις αλλά δεν θα τις κάνω για να μην ξαναυπάρξει... εμπλοκή...:rolleyes:

για τα υπόλοιπα - δηλαδή, ας πούμε "κανόνες καλής συμπεριφοράς σε μια συζήτηση"...

Γιατί ρε συ; Αν σέβομαι αυτό που πιστεύεις κι εσύ σέβεσαι αυτό που πιστεύω εγώ (ακόμα κι αν διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και διαγώνια) γιατί να γίνει το σώσε;

έλα μου ντε... (γενικά, όχι αερικό συγκεκριμένα)

Έλα μου ντε; Γιατί να πρέπει σώνει και καλά να υποτιμήσεις, προσβάλλεις, ειρωνευτείς, χαρακτηρίσεις τον συνομιλητή σου για να νιώσεις εσύ καλύτερος Χριστιανός! Γιατί άραγε; Γιατί πρέπει να γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να σκέφτεσαι πως προσβάλλεις ανθρώπους και όχι ζώα τη στιγμή που γράφεις ακόμα και αν το κάνεις χωρίς να βρίζεις (με το γάντι δηλαδή) και να βγαίνεις λάδι επειδή απλά και μόνο δεν συμφωνούν μαζί σου; Γιατί να προβάλλεις τον δικό σου εγωισμό σαν εγωισμό των άλλων;

ναι να του το πεις! μην χάσει ο άνθρωπος!!!

Ναι συζητάμε για το πάρεντς! Εγώ μιλάω κι αυτός με κοιτάει σαν άλιεν:mrgreen:

αντε γεια σου!

και αυτο που δεν μπορω ειναι να βλεπω μεσα στην εκκλησια στα γονατα και να σερνεται και να προσκυναει και να βγαινει εξω μετα και να κλωτσαει το σκυλι στο δρομο...το εχω δει και αυτο...

Την έχεις δει την εικόνα του προφίλ μου στο φέης, ναι? Τι θες τώρα να ανεβάσω πίεση 800?????????:evil::evil::evil:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

χαχχα δεν αντεξε που αρχισα να μαζευω της χαλασα τη συλογη χαχαχα

αλλα δεν το παραδεχεται....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είστε και οι 2 σας κακοί άνθρωποι!

Με ζηλεύετε που παίζω καλύτερη μπιρίμπα:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

εχμμμμμ μπιρίμπα δεν ξέρω αν παίζεις καλύτερα το σίγουρο είναι πως αν ρωτήσει ποτέ καμια για ηλεκτρική σκουπα θα σε συστήσουμε δαγκωτό!

Ο ανθρωπος χρειάζεται την πίστη για να επιβιώσει...

με προβληματίζει αυτό...

ελπίζω να μην ισχύει

Μάρα εγώ στο μόνο που αντιτίθεμαι είναι το πίστευε και μη ερεύνα.

Εμένα με εκφράζει η παραλλαγή της αμαρέττο: "πίστευε και μη, ερεύνα!"

Με μεγάλη μου χαρά σας λέω ότι αύριο βράδι θα πάω μπάτσελορ στη Θεοδωρίδου!!!!!!!!!!Κι είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη!

σε μισώ:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...