Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χάρλοου πιστεύω πως για εναν νοημονα άνθρωπο χρειαζονται πολλά περισσοτερα απο εναν τσιρκουλο παπά για να εχει κάποιες απορίες να το πώ? δευτερες σκέψεις να το ππω? σχετικά με την θρησκεία. νομιζω πως όλες μας ξέρουμε πλέον πως πλειοψηφία παπαδων = καμια σχεση με την θρησκεία και την ουσία της

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άψογη.

Καλά οι δικοί σας δεν έχουν κεντρικο server να κάνει μπακαπ κάθε μέρα? Βλαμένοι είναι?

οχι...τσιπιδες.....μ ουαχαχαχαχαχαχ εδω ρε εκαναν προταση στον αντρα μου να γινει αντμινορας εδώ με τον συγκλονισιτκο μισ8ο των 250 γιουρ οτ μηνα.. ο ηλιας απλά γελασες και εκλεισε το τηλ

dZJip3.png

οχι...τσιπιδες.....μ ουαχαχαχαχαχαχ εδω ρε εκαναν προταση στον αντρα μου να γινει αντμινορας εδώ με τον συγκλονισιτκο μισ8ο των 250 γιουρ οτ μηνα.. ο ηλιας απλά γελασες και εκλεισε το τηλ

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η γραφίστρια.

Μάζεψτε τα datια σας σε στικάκια και πάρτε σειρά μπροστά στο λογιστήριο:P

Έλα ρε!!!! μα τι να τα πρωτοκάνει τόσα λεφτά? :confused::rolleyes::D

ο κα8ενας μας εχει μαζεψει το κατιτις του και πειρμενουμε το νεο ταλεντο-ιδιοκτητη και τους σοβαρους..επενδυτες του... που οπως εμα8α προκειται για..τηλεφωνάδες αστρολογιας... μουαχαχαχαχαχ ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες.....

Η μικρή μου σήμερα έπαθε μια υστερια και δεν ηρεμούσε με τπτ..ευτυχως πέρασε και ξεραθηκε.

Κουράστηκα να σας διαβάζω βρε σήμερα!!! :tongue::tongue::tongue:

Οσο για την θρησκεία...διαφωνω με την εκκλησια πολυ δεν συμμετεχω...αλλα πιστευω και προσευχομαι με τον δικο μου τροπο.

Ο ανθρωπος χρειάζεται την πίστη για να επιβιώσει...τωρα τι λένε οι παπάδες και γενικά η εκκλησία με αφήνει παγερά αδιάφορη..

Μάρα κουράγιο...πέρισυ τέτοια εποχή περνούσα τα ίδια και ήμουν και γκαστρο αστα να πάνε σου λέω!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Έλα ρε!!!! μα τι να τα πρωτοκάνει τόσα λεφτά? :confused::rolleyes::D

ΟΠΟΥ μετα επιμενουν και του στελνουν και μαιλ τυπου μα γιατι και πως και εμεις σας αγαπουμε και ως ζευγαρι... και τους απανταει ο δικος μου... 250 ευρω ειναι ΜΟΝΟ το επιδομα μηχανικών αγαπητοι μου + το μεταπτυχιακό μου + η cisco Πιστοποιηση μου... δλδ μου λετε να εγκαταλειψω το ΕΜΠ για να ερθω εκει να σας κα8αρισω...τα μαιλ?

dZJip3.png

χάρλοου πιστεύω πως για εναν νοημονα άνθρωπο χρειαζονται πολλά περισσοτερα απο εναν τσιρκουλο παπά για να εχει κάποιες απορίες να το πώ? δευτερες σκέψεις να το ππω? σχετικά με την θρησκεία. νομιζω πως όλες μας ξέρουμε πλέον πως πλειοψηφία παπαδων = καμια σχεση με την θρησκεία και την ουσία της

Μάρα εγώ στο μόνο που αντιτίθεμαι είναι το πίστευε και μη ερεύνα.

Με τίποτε όμως.

Ιδίως αυτό με την Αγία Κοινωνία.

Ποτέ δεν θα αφήσω το παιδί μου να κοινωνήσει πριν από μεγάλο άτομο.

οπότε δεν είμαι qualified για ΧΟ με τα όλα της (και δεν το λέω ειρωνικά).

Ρίξαμε ένα ματς με την πεθερά μου πάλι γι'αυτό το θέμα φέτος το Πάσχα.

Από την άλλη θαυμάζω όμως τους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα και δεν χαμπαριάζουν γρι.

Ρε κόρες τι είναι ο αντμίν στη δουλειά που κάνετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλησπέρες.....

Η μικρή μου σήμερα έπαθε μια υστερια και δεν ηρεμούσε με τπτ..ευτυχως πέρασε και ξεραθηκε.

Κουράστηκα να σας διαβάζω βρε σήμερα!!! :tongue::tongue::tongue:

Οσο για την θρησκεία...διαφωνω με την εκκλησια πολυ δεν συμμετεχω...αλλα πιστευω και προσευχομαι με τον δικο μου τροπο.

Ο ανθρωπος χρειάζεται την πίστη για να επιβιώσει...τωρα τι λένε οι παπάδες και γενικά η εκκλησία με αφήνει παγερά αδιάφορη..

Μάρα κουράγιο...πέρισυ τέτοια εποχή περνούσα τα ίδια και ήμουν και γκαστρο αστα να πάνε σου λέω!

απο κουραγιο εχω τρελό...κα8οτι και ημιτρελη οποτε δεν τα παιρνω ολα και πολύ σοβαρά... οχοχοχοχοχ

οσο για την μικρή.. μην τρελενεσαι..μεγαλώνει και ζοριζει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΟΠΟΥ μετα επιμενουν και του στελνουν και μαιλ τυπου μα γιατι και πως και εμεις σας αγαπουμε και ως ζευγαρι... και τους απανταει ο δικος μου... 250 ευρω ειναι ΜΟΝΟ το επιδομα μηχανικών αγαπητοι μου + το μεταπτυχιακό μου + η cisco Πιστοποιηση μου... δλδ μου λετε να εγκαταλειψω το ΕΜΠ για να ερθω εκει να σας κα8αρισω...τα μαιλ?

Και Ναξιώτης....και του ΕΜΠ????? μα πού τον βρήκες ρε φιλενάδα????

(και εγώ του ΕΜΠ ειμαι :P)

στο εμπ δουλευει ο άντρας σου?

και ο δικος μου!

επισης που έχει κάνει πιστοποιηση cisco ?

ο άντρας μου είναι καθηγητής στην ote academy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...