Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγω παω εκκλησία σε άσχετες ώρες και μέρες... η μονη μερα που πραγματικα μ αρεσει ΠΟΛΥ ειναι η μεγάλη πέμπτη...τοτε πηγαινω..αλλα κατα τα άλλα παω στο ξεκάρφωτο και μιλάω μόνη μου (αερικο ΜΗΝ το πεις)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι λέμε!! Στη διδασκαλία του ο Χριστός και οι Αποστόλοι ουδέποτε είπαν κάτι τέτοιο και ούτε υπάρχει σε καμμιά γραφή. Μόνο τα περί αιμομιξίας υπάρχουν στις γραφές. Είναι η προσέγγιση και ερμηνία των εκκλησιαστικών αυτά που γράφεις τα οποία δεν είσαι υποχρεωμένη να ασπαστείς. Δηλ. όταν πας να βαφτίσεις ένα παιδάκι σε ρωτάει κανείς αν έχεις ξαναβαφτίσει? Επειδή δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια ερώτηση και έχω βαφτίσει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Μου έχει τύχει γι'αυτό το λέω.

Έχω παντρέψει τις 2 κολλητές μου.

Η πρώτη έκανε κορίτσι και το βάφτισα.

Όταν ή άλλη έκανε αγόρι και ετοιμαζόμουνα όλο χαρά να γίνω δεύτερη φορά νονά, μου είπε ότι την ρώτησε ο παπάς και του είπε ότι η νονά έχει βαφτίει κορίτσι.

Και της είπε κατηγορηματικά όχι.......το ίδιο και η μάνα της:mad::mad:.

Ο μόνος λόγος που δεν τσακώθηκα μαζί της είναι επειδή το πιστεύει πραγματικά και ή ίδια και οφείλω να σεβαστώ τα πιστεύω της.

Μου έχει τύχει γι'αυτό το λέω.

Έχω παντρέψει τις 2 κολλητές μου.

Η πρώτη έκανε κορίτσι και το βάφτισα.

Όταν ή άλλη έκανε αγόρι και ετοιμαζόμουνα όλο χαρά να γίνω δεύτερη φορά νονά, μου είπε ότι την ρώτησε ο παπάς και του είπε ότι η νονά έχει βαφτίει κορίτσι.

Και της είπε κατηγορηματικά όχι.......το ίδιο και η μάνα της:mad::mad:.

Ο μόνος που δεν τσακώθηκα μαζί της είναι επειδή το πιστεύει πραγματικά και ή ίδια και οφείλω να σεβαστώ τα πιστεύω της.

Οκ αν το πιστεύει και η ίδια, καλά έκανες. Το ίδιο όμως πάει και στις περιπτώσει υιοθεσίας. Δλδ αν ένα ζευγάρι υιοθετήσει 2 παιδιά αντίθετου φ ύλου που δεν είναι αδέρφια εξ΄αίματος, μπορούν να παντρευτούν? Η λογική λέει ναι αφού απλά τα μεγάλωσαν οι ίδιοι γονείς. Η θρησκεία σίγουρα θα πει όχι δεν μπορούν να παντρευτούν. Βγάλε άκρη.

THIS IS SKEK!!;)

τελικά αυτός ο Μέσι, κοντός, αλλά αποτελεσματικός!

μαλεκόν καλά που μου το διευκρίνησες!

τί να πω!

ότι σας βρίσκω ελαφρώς, όσο πατάει ο ελέφαντας αδιάβαστες; ότι τί καλά που με βολεύει που κάποιοι παππάδες είναι λούγκρες κ βουτηγμένοι στην αμαρτία κ στη σύγχυση ή τον φαρισαϊσμό;

ότι με βολεύει να σκέφτομαι μέχρι εκεί που δεν βλάπτονται τα συμφέροντά μου κ ο εαυτούλης μου;

ότι δεν θέλω να είμαι ελεύθερη να αποφασίζω γιατί τους θέλω τους κανόνες κ τα πρέπει μου, αλλά θέλω για τα πάντα να έχω κανόνες από την εκκλησία, σαν μάνα εξ ουράνού για όλα; όχι όμως εντελώς όλα. υπάρχουν κ τα εγωιστικά κεκτημένα ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο ......;

μετάφραση Ιερών γραφών με λεξικό τον εγωισμό δεν γίνεται ούτε την ειρωνεία!

Χάρλοου, αυτό για τα αγόρια κορίτσια δεν υπάρχει!

τώρα αν με ρώτησες κάτι άλλο δεν έχω κάνει παράθεση, γιατί ......

έχει νόημα;

δεν θέλετε να κουράζεστε, ξεβολεύεστε. εγώ αυτό κατάλαβα.

πιστεύω επίσης ότι έγραψα με σεβασμό στις σκέψεις που γράψατε.

αν δεν συμφωνείτε, λυπάμαι, δεν ήταν στις προθέσεις μου να θίξω καμία απολύτως!

επιλογές ελευθέρων προσώπων με γνώμονα τον καλό λογισμό!!!!!

Διαφημίσεις

Newsflash: συναδελφος, γραφιστρια, μολις μαθαμε οτι προκειμενου να διεκδικησει τα μισ8α της εκλεισε τευχος, το εβαλε σε ενα στικάκι ολα τα αρχεια, εσβησε τα παντα ολα απο τον υπολογιστη της και μπηκε στο γραφειο του μπος λεγοντας.. ή με πληρώνεις.. ή χαιρετα τον πλάτανο και το τευχος....

ΓΙΕΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!

dZJip3.png

Εκκλησία δεν είναι εγώ κ ο Θεός Δημιουργός μου μόνο, αλλά εγώ κ τα αδέρφια μου ενώπιον του Πατέρα μας. Ζώσα Εκκλησία! να μην βάλω κι άλλα θέματα "Θεία Κοινωνία"...

τώρα θυμήθηκα χάρλοου, βιολογικός είναι ένας πατέρας μόνο! τόσο απόλυτο, όσο κ ένας μόνο Δημιουργός Πατέρας!

το γονιός είναι αυτό που λες! άλλο δηλαδή από αυτό που είπα εγώ.

σχόλασα. γειά χαρά(ΑΜΑΝ)!!!!!!!!!!!

τί να πω!

ότι σας βρίσκω ελαφρώς, όσο πατάει ο ελέφαντας αδιάβαστες; ότι τί καλά που με βολεύει που κάποιοι παππάδες είναι λούγκρες κ βουτηγμένοι στην αμαρτία κ στη σύγχυση ή τον φαρισαϊσμό;

ότι με βολεύει να σκέφτομαι μέχρι εκεί που δεν βλάπτονται τα συμφέροντά μου κ ο εαυτούλης μου;

ότι δεν θέλω να είμαι ελεύθερη να αποφασίζω γιατί τους θέλω τους κανόνες κ τα πρέπει μου, αλλά θέλω για τα πάντα να έχω κανόνες από την εκκλησία, σαν μάνα εξ ουράνού για όλα; όχι όμως εντελώς όλα. υπάρχουν κ τα εγωιστικά κεκτημένα ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο ......;

έχει νόημα;

Γιατί το λες αυτό? Γιατί να νιαζόμαστε αν κάποιοι είναι βουτηγμένοι στο Φαρισαϊσμό. Το θέμα είναι να μην μας ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους αν τηρούμε αυτά που διαβάζουμε.

THIS IS SKEK!!;)

τί να πω!

έχει νόημα;

πού τα έγραψα εγώ αυτα βρε σέβη μου :confused::confused::confused: πλιζ εξηγησέ μου (δέχομαι και πμ :P) γιατί είμαι κ λιγο θολωμένη από το πολύ πισι τώρα

σεβη.,,...λυπαμαι αν εξελαβες ώς ειρωνεια αυτα που εγραψα σχετικά με τις γραφές.. αλλά δεν τα εγραψα ειρωνικά.. απλά κάποια πράγματα αντιτι8ενται στην όποια λογική μου... μου ειναι ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ απλά να πιστεύω, ενώ κάτι στο μυαλό μου κάνει κλινκ κλινκ οτι κάτι δεν μου κολάει και πολύ

σορυ αν ενιωσες 8ιγμενη κάπου (εγώ παντως δεν νιωθω χοχοχοχο) και εννοειται οτι οτι λεμε λεγεται στα πλαίσια της καλής προαίρεσης και διαλογου κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Newsflash: συναδελφος, γραφιστρια, μολις μαθαμε οτι προκειμενου να διεκδικησει τα μισ8α της εκλεισε τευχος, το εβαλε σε ενα στικάκι ολα τα αρχεια, εσβησε τα παντα ολα απο τον υπολογιστη της και μπηκε στο γραφειο του μπος λεγοντας.. ή με πληρώνεις.. ή χαιρετα τον πλάτανο και το τευχος....

ΓΙΕΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!

Αυτή είναι!μπράβο της!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ΓΙΕΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!

σωστή η τύπισσα!

Σέβη όταν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της πίστης δεν κάνουν καλά την "δουλειά" τους, είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν αμφισβητήσεις πολλών και διαφορετικών τύπων.

Παράδειγμα αυτό που μου είπες: Δεν λέει πουθενά μέσα στις γραφές τίποτα για την βάφτιση αγορο-κοριτσιών από την ίδια νονά.

Κάποιοι παπάδες όμως γουστάρουν και το επιβάλουν.

Οπότε τι να ακολουθήσω?

Αυτά που λένε οι γραφές ή αυτά που λένε οι παπάδες?

( μην τσαντίζεσαι παιδί μου, κουβέντα κάνουμε..........Καλή ξεκούραση)

ΓΙΕΑ ΡΕ ΛΕΜΕ!

Άψογη.

Καλά οι δικοί σας δεν έχουν κεντρικο server να κάνει μπακαπ κάθε μέρα? Βλαμένοι είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...