Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν το λέει Χάρλοου! Ερμηνεία είναι κάκιστη και γι' αυτό δεν υπάρχει επίσημη θέση! Λόγω της πνευματικής μητρότητας / πατρότητας και της υποτιθέμενης πνευματικής αιμομιξίας! Και γι' αυτό δεν είναι αποδεκτό από όλους τους παπάδες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου ότι είναι αυτός ο κυριούλης με το κομοδινί μαλλακι που λέει ότι θα μας φάει σύντομα το μαύρο φίδι και βρίσκει σατανικά ακόμα και τα γαριδάκια!!!

δηλώνω φαν!!!!

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑ ΑΥΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ!!??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΓΚΙΚΟΝΤΕ?

dZJip3.png

πες μου ότι είναι αυτός ο κυριούλης με το κομοδινί μαλλακι που λέει ότι θα μας φάει σύντομα το μαύρο φίδι και βρίσκει σατανικά ακόμα και τα γαριδάκια!!!

δηλώνω φαν!!!!

Γιες! Χι ιζ δε μπιγκ ουάν!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑ ΑΥΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ!!??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΓΚΙΚΟΝΤΕ?

ναι, το απόλυτο είδωλο !υποκλίνομαι!!!:D:D

Διαφημίσεις

...μ'έχει πεθάνει και σήμερα το μάτι μου κια δε λέει να φύγει το βρωμοκριθαράκι

περαστικά!

Στα περι θρησκειας τωρα.. Δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα.. Γιατι ξερω πως θα πεσω σε αμφιβολιες και δεν θελω.. Θελω να πιστευω πως υπαρχει καποιος καπου και με προστατευει και εμενα αλλα και οσους αγαπαω.. Το εχω αναγκη και δεν θελω να αλλαξει.. Μπορει να πλαναμαι πλανην οικτραν αλλα μου αρεσει ο κοσμος μου, μου ειναι βολικος και δεν θελω να βγω απο εδω προς το παρον! :D

τι γλυκιά και τίμια τοποθέτηση! εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις του Β.!!

Γιατί ρε ζούπι να υπάρξει εμλοκή εδώ μέσα στο καφέ?

Δεν είμαστε από κει ρε συ

γιατί - από κει είναι η αρένα κι από δω το ησυχαστήριο?

άσε με βρε φιλενάδα και δεν έχω το χρόνο (τώρα) να πω τι σκέφτομαι...

Ξέρεις ποιος είναι ο λόγος που η εκκλησία έχει θέσει αυτό τον κανόνα? Όχι στις γραφές δεν υπάρχει γιατί ο Χριστός βάφτισε εκατοντάδες άντρες και γυναίκες. Το ίδιο και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.

Τον ξέρω και τον θεωρώ τελείως μα τελείως ανεδαφικό.

Γιατί λέει είναι πνευματικά αδέρφια και όταν μεγαλώσουν δεν πρέπει να παντρευτούν.

Με την ίδια λογική των αδερφών πνευματικών ή μη μια γυναίκα που γεννάει κορίτσια , δεν θα έπρεπε να γεννάει αγόρια????

Δηλαδή μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει παιδιά διαφορετικού φύλου αλλά δεν μπορεί να βαφτίσει παιδιά διαφορετικού φύλου????

Επίσης είναι οι ίδιοι κανόνες της εκκλησίας που επιτρέπουν γάμο μεταξύ τρίτου βαθμού συγγείας άτομα? Δηλαδή με βιολογικό δεσμό ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στα μελλοντικά παιδιά τους?

Γι'αυτό λέω άλλο η εκκλησία και οι κανόνες της και άλλο οι γραφές και ο Χριστιανισμός.

Ο κάθε παπάς γουστάρει και εφαρμόζει δικούς του κανόνες και δικό του μπαϊράκι.

Π.χ. άλλοι πάπαδες δέχονται να βαφτίσεις παιδιά διαφορετικού φύλλου και άλλοι όχι. Δηλαδή είναι στη διακριτική τους ευχαίρια να ακολουθήσουν κάποιον κανόνα?????????????

Εμένα κάτι τέτοια μου τη δίνουν αφάνταστα.........και έρχομαι και ξαναρωτώ......το γράφουν μέσα αυτό το συγκεκριμένο οι γραφές?

ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Απλή ερώτηση, όποιος ξέρει μου λέει.

παλαια διαθηκη εχω χρονια να διαβασω...σκιαζομαι κιολας.. ο ενας σκοτώνει τον άλλον, πνιγονται, αποθάνουν, λιμοκτονούν, σφάζουν τα παιδιά τους ώς ένδιεξη πιστης και ουτω καθεξής... καινη διαθηκη απ οσα θυμαμαι...3 πράγματγα ειπε ο χριστος.. αγαπάτε, συγχωρέστε και νιωστε λιγο και τον διπλανό σας... όλα τα υπολοιπα ήρθαν μετά...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και σορυ κιολας αλλα εγώ βρισκομαι σε συγχιση και δικαιολογημενα. ο 8εος της αγαπης ειπε στον γερο αβρααμ να σφάξει το ενα και μοναδικο παιδάκι του που το απέκτησε με χιλια βάσανα για να δειξει οτι πιστευει στο 8εο? δλδ σορυ κιολας αλλά καπου η λογικη και η μπάλα χάνετε....

dZJip3.png

δεν είσαι μόνη. είναι κι άλλες σαν κι εσένα, σαν κι εμένα, απλά έχουν καταλάβει από νωρίς ότι δεν αξίζει η συζήτηση ή ότι αυτό γίνεται σκόπιμα για να διαπραγματευόμαστε αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο από μόνο του.

σκέψου ποιόν ευνοεί η σύγχυση. τγε σεμπλ!:)

Σέβη μου να ξεκαθαρίσω κάτι... δεν πιστεύω στον Θεό της ορθοδοξιας ή όπως αλλιώς λέγεται...δεν ξέρω καν αν πιστεύω σε Θεό. Συμφωνώ βεβαια σε πολλά με τον χριστιανισμό αλλά δεν νομίζω πως αυτό με κάνει ΧΟ...

Αυτό που λέω είναι το ανάποδο...άντε να το πω μια τελευταια φορά όσο καλυτερα μπορώ γιατί με τον γραπτό λόγο είμαι τσακωμένη...

Αν κάποιος λέει ότι πιστευει, ότι είναι πιστός ορθόδοξος χριστιανός και ακολουθει αυτά που "προστάζει" η θρησκεία/εκκλησια κλπ τότε πρέπει να είναι συνεπής σε όλα όσα διδάσκει/"προστάζει" η θρησκεια του

Δεν μπορεί να λεει ότι δέχεται το "α" επειδή το λέει η θρησκεια (και μόνο γι'αυτο το λόγο) και την ίδια στιγμή να μην δέχεται το "β" παρ'ότι και αυτό ειναι κανόνας της εκκλησιας, απλά επειδή δεν του αρέσει ή δεν συμφωνει. Εξαιρείται φυσικά η περίπτωση του ανθρώπινου λάθους, την οποία και η ίδια η εκκλησια πρώτη απ'όλους συγχωρεί.

Αυτά, ελπίζω να έγινα σαφής :P

(εκκλησια και θρησκεια χρησιμοποιουνται εδώ σαν ταυτόσημες έννοιες. Δεχόμαστε πως η εκκλησια εκπροσωπεί την θρησκεια παρά τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν πολλοι λειτουργοί της, δεν φταιει η θρησκεια ή η εκκλησια γι'αυτο αλλά οι λειτουργοι)

και για να το συνεχισω κα8οτι η συνελευσις αργει... άλλος 8εος στην παλαια...άλλος 8εος στην καινή.. ο 8εός που εριξε ακρίδες στους απιστους αιγυπτιοους γιατι δεν ελευθερωναν τον λαό του μοουζες, χιλια χρονια μετά δινει το δικό του παιδι βορά στους εκλεκτούς του... ε αμα σας λεω οτι τελώ υπο συγχιση να με νιωθετε

dZJip3.png

Τον ξέρω και τον θεωρώ τελείως μα τελείως ανεδαφικό.

Γιατί λέει είναι πνευματικά αδέρφια και όταν μεγαλώσουν δεν πρέπει να παντρευτούν.

Με την ίδια λογική των αδερφών πνευματικών ή μη μια γυναίκα που γεννάει κορίτσια , δεν θα έπρεπε να γεννάει αγόρια????

Δηλαδή μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει παιδιά διαφορετικού φύλου αλλά δεν μπορεί να βαφτίσει παιδιά διαφορετικού φύλου????

Επίσης είναι οι ίδιοι κανόνες της εκκλησίας που επιτρέπουν γάμο μεταξύ τρίτου βαθμού συγγείας άτομα? Δηλαδή με βιολογικό δεσμό ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στα μελλοντικά παιδιά τους?

Γι'αυτό λέω άλλο η εκκλησία και οι κανόνες της και άλλο οι γραφές και ο Χριστιανισμός.

Ο κάθε παπάς γουστάρει και εφαρμόζει δικούς του κανόνες και δικό του μπαϊράκι.

Π.χ. άλλοι πάπαδες δέχονται να βαφτίσεις παιδιά διαφορετικού φύλλου και άλλοι όχι. Δηλαδή είναι στη διακριτική τους ευχαίρια να ακολουθήσουν κάποιον κανόνα?????????????

Εμένα κάτι τέτοια μου τη δίνουν αφάνταστα.........και έρχομαι και ξαναρωτώ......το γράφουν μέσα αυτό το συγκεκριμένο οι γραφές?

ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Απλή ερώτηση, όποιος ξέρει μου λέει.

Όχι λέμε!! Στη διδασκαλία του ο Χριστός και οι Αποστόλοι ουδέποτε είπαν κάτι τέτοιο και ούτε υπάρχει σε καμμιά γραφή. Μόνο τα περί αιμομιξίας υπάρχουν στις γραφές. Είναι η προσέγγιση και ερμηνία των εκκλησιαστικών αυτά που γράφεις τα οποία δεν είσαι υποχρεωμένη να ασπαστείς. Δηλ. όταν πας να βαφτίσεις ένα παιδάκι σε ρωτάει κανείς αν έχεις ξαναβαφτίσει? Επειδή δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια ερώτηση και έχω βαφτίσει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

THIS IS SKEK!!;)

παλαια διαθηκη εχω χρονια να διαβασω...σκιαζομαι κιολας.. ο ενας σκοτώνει τον άλλον, πνιγονται, αποθάνουν, λιμοκτονούν, σφάζουν τα παιδιά τους ώς ένδιεξη πιστης και ουτω καθεξής... καινη διαθηκη απ οσα θυμαμαι...3 πράγματγα ειπε ο χριστος.. αγαπάτε, συγχωρέστε και νιωστε λιγο και τον διπλανό σας... όλα τα υπολοιπα ήρθαν μετά...

αυτά για μένα είναι η ουσία. τώρα το αν θα κοινωνήσω , νηστέψω ,εκκλησιαστώ κτλ κτλ δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία για μένα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...