Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!

Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που έβριζα έναν ανεγκέφαλο βλάχο πελάτη μας έτσι;!

Έ έφυγε ο κωλοανάδρομος και σήμερα κατάφερε επιτέλους να καταλάβει ΟΛΑ όσα του έλεγα και καταλήξαμε σε μια κοινή γραμμή!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Αερικόπουλο!!

THIS IS SKEK!!;)

Μια χαρα Αερικακι!!!!!

Για τα υπολοιπα ταυτιζομαι απολυτα με το Αερικο, δεν με νοιαζει αν ο αλλος ειναι Βουδιτης, μηδενιστης,αθεος αρκει να εχει γαπη μεσα του και σεβασμο και να πορευεται με αυτα γνωμονα.

Εχω γνωρισει Χριστιανους που ουτε να τους φτυσεις δεν αξιζει και μαρτυρες του Ιαχωβα με απιστευτη αγαπη για τον συνανθρωπο. Το θεμα ειναι αν αγαπας και αν εχεις καλοσυνη μεσα σου.

Ο πιο αυστηρος κριτης των πραξεων μου ειναι η συνειδηση μου και οχι ο φοβος τιμωρου Θεου.

γράφατε ,γράφατε ,γράφατε σταματημό δεν είχατε βρε΄!είδα κι έπαθα να σας διαβάσω!!

ζουζουνέλι με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου!

χριστινάκι, μπράβο που συννενοηθήκατε με τον πελάτη(ελπίζω να φυγε για τα καλά ο κωλοανάδρομος γιατί μας έκανε άγριο σεξ τόσες μέρες)

όσο για τα θέματα θρησκείας, με κάλυψε απόλυτα η μάρα.

μ'έχει πεθάνει και σήμερα το μάτι μου κια δε λέει να φύγει το βρωμοκριθαράκι

και μιά απορία:ποιός είναι ο μεσιέ κωνσταντινίδης???

Με αγάπη θα σου πω κι εγώ ότι αν ήταν μόνο άσπρο ή μαύρο η ζωή μας θα ήταν κόμικ ασπρόμαυρο! Ευτυχώς υπάρχουν και οι διαβαθμίσεις του μαύρου και του άσπρου.... το γκρι :D Χωράει και υπάρχει παντού!

όχι δεν είναι όλα διαβαθμίσεις.

εγώ με τον Στεφ είμαστε η μαμά κ ο μπαμπάς της Χρύσπας. απόλυτο; Ναι!

ένας πατέρας, ένας Δημιουργός Θεός! απόλυτο; Δόγμα!

Να σε ρωτήσω Μάρα: Εντάξει, από θρησκετικής απόψεως δεν σε πειράζει η κάρτα, από την άποψη του φακελωματος δε σε ενοχλεί; Και μη μου πείς ότι και τώρα φακελωμένοι είμαστε, όπως λέει η μάνα μου! Καλά άσε μην πω την γνώμη μου για τον Τζερόνυμο...

ποιός είναι ο τζερόνυμο;:confused:

Να πω και εγώ (πάντα με αγάπη :tongue:) πως όταν λες πως είσαι ΧΟ πιστευεις αυτά που διδάσκει η θρησκεια...ΟΛΑ όμως. Δεν λες πιστευω αυτό αλλά δεν πιστεύω το άλλο. Αν το κάνεις δεν είσαι ΧΟ 100%, είσαι Χ αλλά όχι Ο ;)

μαζί σου είμαι, αλλά πρέπει κ να ξεχωρίζουμε τις ...... που προστέθηκαν ανά τους αιώνες για άλλους λόγους,κυρίως κοινωνικοοικονομικοπολιτικούς.

άλλο αυτό, άλλο ακυρώνω την πίστη μου εξαιτίας των όσων είχαν προστεθεί...δικαιολογίες τις βρίσκω, αλλιώς προφάσεις εν αμαρτίαις

πχ ας πουμε ΔΕΝ πιστεύω σε...εκλεκτούς λαούς.. δεν πιστεύω στα τυπολατρικά της εκκλησίας και δεν πιστεύω οτι ενα βαπτισμένο παιδάκι έχει την χάρη του θεού ενώ ένα αβαπτιστο δεν την έχει... ουτε οτι 8α πέσει 8ανατικό επάνω μας αν δεν κοινωνήσουμε. προσεύχομαι αλλά δεν κοινωνώ... θεωρώ οτι ο 8εός ειναι μεσα μου και οχι σε ενα ποτηράκι..συμβολικά είναι 8α μου πείς... μπορει να εχω κόψει την πιστη στα μετρα μου επίσης κατα πώς με βολευει.. μπορεί να ειναι κ αυτό.. τι να πω... τελώ υπο σύγχιση

υγ. πάντως πιστευω δεν πιστεύω το βράδυ προσευχομαι για το παιδι μου να ειναι καλά.... :P

τα με μπολντ δείχνουν κατ' εμέ ότι όντως τελείς σε σύγχυση. εσύ να ξαναδιαβάσεις τα βιβλία θρησκευτικών από το δημοτικό. όταν φτάσεις λύκειο, τα ξαναλέμε.

αλλά με τα με κόκκινο όλες συμφωνούμε! πού τα λες όμως ξέρεις; ποιόν επικαλείσαι; τον αέρα, τους παγανιστικούς θεούς; τους σκεπτικιστές, τους εξωγήινους; τον τριαδικό Θεό;:confused:

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!;)

μα πόσο?

δεν σε διάλεξα τυχαία!:cool:

οτι αφορά στο φακέλωμα.

άσε βράσε μαλλιοβράσε:rolleyes:

Αερικό και Κική βαριέμαι να γράφω και να ξαναγράφω :D Νομιζω πως ήμουν σαφής σε αυτό που ειπα...μα μόνο εγώ το νομίζω ρε γμτ???? :D:D:D αν συναντηθούμε από κοντα να το αναλύσουμε το θεμα :P

δεν είσαι μόνη. είναι κι άλλες σαν κι εσένα, σαν κι εμένα, απλά έχουν καταλάβει από νωρίς ότι δεν αξίζει η συζήτηση ή ότι αυτό γίνεται σκόπιμα για να διαπραγματευόμαστε αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο από μόνο του.

σκέψου ποιόν ευνοεί η σύγχυση. τγε σεμπλ!:)

Ναι εγώ το πιστεύω...πιστεύω και στα τάματα, στα θαύματα και γενικά πολλά τα αποδίδω ως Θεού θελήματα. Α, και εξομολογούμαι κιόλας άσχετα αν οι παππάδες δεν με εκφράζουν σε πολλά θέματα. Έχω τον πνευματικό μου που με εκφράζει μια χαρά;) Χωρίς αυτό να σημαίνει, λέω και πάλι, ότι ακολουθώ τα πάντα. Είμαι κι εγώ άλλη μία αμαρτωλή μέσα στους πολλούς..

Κι εδώ θα προσθέσω αυτά που είπε η συμπεθέρα μ'. Ότι βρίσκω απαντήσεις/λύσεις και ηρεμία μέσα από το Θεό και πιστεύω σε όσα έχουν γραφτεί.

:D:D:D

εμότικον που σου στέλνει θορυβώθη φιλάκια! πιο φρεντ μπορώ να σε κάνω; θέλω!!!!:D:D

Εγώ πάλι θέλω να μου πείτε ΠΟΥ λέει μέσα σε ευαγγέλια και γραφές ότι όταν βαφτίσεις κορίτσι δεν μπορείς να βαφτίσεις αγόρι και τούμπαλιν.

Γιατί οι μισοί παπάδες λένε έτσι και οι μισοί γιουβέτσι.

Και επίσης ο Αη Γιάννης ο βαφτιστής είχε βοηθό και του βάφτιζε τις γυναίκες και αυτός βάφτιζε άντρες?

Δεν το λέω με καμία κοροϊδευτική έννοια, αλλά έχω αρπακωθεί πολλές φορές για το εν λόγω θέμα.

Και παπάς έχει πει στην κουμπάρα μου να μην τα πιστεύει αυτά γιατί το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Ιερά Σύνοδο και δεν υφίσταται εν τέλει.

αφού την απάντηση την έχεις βρει με τον σωστό παππά, τί μας πρήζεις;

όλοι οι γιατροί ιατρική σπούδασαν. όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους; αυτό όμως δεν καταργεί ούτε αναιρεί την ιατρική ως επιστήμη.

τώρα τί να λέμε!

για Θεό;

βρείτε τα στα της ιατρικής κ μετά κάντε σύσκεψη για τα Θεία!:P

Χαχαχαχα είμαι και εγώ UHU, μην νομίζεις :D

το UHU είναι πνευματική μου ιδιοκτησία κ προσεχώς το παρατσούκλι μου. με αντιγράφεις;;;;;;;;;:-P

Τι εννοείς αναπάντητα ερωτήματα? Αν πράγματι έγινε το α ή το β όπως περιγράφει το ευαγγέλιο? Εγώ δεν εστιάζω σ'αυτά. Απλά τα δέχομαι. Δεν με ενδιαφέρει ο τάδε ιερέας ή ο τάδε Αρχιεπίσκοπος, με ενδιαφέρει τη Μ. Παρασκευή πχ να πάω εκκλησία και να παρακολουθήσω αποκαθήλωση και ταφή. Δεν νηστεύω πάντα και δεν μεταλαμβάνω συχνά αλλά όταν το κάνω το νιώθω.

:cool::)

πω ρε φιλε ξαναπρηστηκα στο προσωπο.... πρεπει να εχω και πιεση υατη τη στιγμη..βουιζουν τα αυτια μ

με τόση σύγχυση!

Αρετούλα, θα σου πρότεινα ένα βιβλίο για τον Μέγα Βασίλειο. το έχω στο πατρικό μου κ δεν θυμάμαι έκδοση, τίτλο. αλλά θα σου φωτίσει κάθε σκοτάδι, κάθε αμφιβολία. αν ενδιαφέρεσαι, να το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω στο χωριό μου ή από το τηλέφωνο με τη μάνα μου.

αν θέλεις σου το στέλνω.

πολλά από αυτά που προβάλλονται, από αυτά που ....πλασσάρονται, θα τα βρεις μπροστά σου. Αυτός ο Μέγας Άγιος είχε προβλέψει αυτές τις αμφιβολίες, τις είχε ξεριζώσει με το λόγο του, τη ζωή του, με ό,τι άφησε κληρονομιά σε όσους αναζητούν την Αλήθεια κ όχι το βόλεμα.:cool:

νιώθω σαν τον Μέσι των ορθοδόξων σε αυτό το φόρουμ κ στο καφέ!!!!!!!!!!

χριστιανοί υπάρχουν πολλοί, λέμε τώρα, ορθόδοξοι όμως;;;;;;

καθολικοί δεν είναι οι διαφορετικοί από τους ορθόδοξους σε τυπολατρικά θέματα μόνο!

πιάσε κ λίγο από πάτερ Παϊσιο Αρετούλα! έχεις χρόνο να διαβάσεις!

Διαφημίσεις

για τα θρησκευτικά... θέματα..., είχα 1-2 ερωτήσεις αλλά δεν θα τις κάνω για να μην ξαναυπάρξει... εμπλοκή...:rolleyes:

για τα υπόλοιπα - δηλαδή, ας πούμε "κανόνες καλής συμπεριφοράς σε μια συζήτηση"...

Γιατί ρε συ; Αν σέβομαι αυτό που πιστεύεις κι εσύ σέβεσαι αυτό που πιστεύω εγώ (ακόμα κι αν διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και διαγώνια) γιατί να γίνει το σώσε;

έλα μου ντε... (γενικά, όχι αερικό συγκεκριμένα)

Γεια σας ρε κορες! Μολις μαζευτηκαμε..

Εκανε κατι εξετασεις ο Βασ. (γενικη αιματος και ακτινογραφια θωρακος) και στη μια μεν βγηκε αυξημενη η χοληστερινη (κατα 20 μοναδες) και λιγο αυξημενη η τρανσαμιναση (κατα μια μοναδα). Αυτο που προβληματισε τη γιατρο του ομως ειναι πως στην ακτινογραφια θωρακος, ο δεξιος πνευμονας φαινεται πιο πανω απο τον αριστερο (χωρις να υπαρχει καποιο κατασκευαστικο προβλημα εκ γενετης) και το πιθανοτερο ειναι να εχει πρηστει το συκωτι του και να σπρωχνει τον πνευμονα... :( Του συστησε υπερηχο ηπατος και αν βγει καλος, θα παμε σε πνευμονολογο.. Αν δεν βγει καλος, θα δειξει! Παντως απο το πρωι ημασταν στους γιατρους...

Στα περι θρησκειας τωρα.. Δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα.. Γιατι ξερω πως θα πεσω σε αμφιβολιες και δεν θελω.. Θελω να πιστευω πως υπαρχει καποιος καπου και με προστατευει και εμενα αλλα και οσους αγαπαω.. Το εχω αναγκη και δεν θελω να αλλαξει.. Μπορει να πλαναμαι πλανην οικτραν αλλα μου αρεσει ο κοσμος μου, μου ειναι βολικος και δεν θελω να βγω απο εδω προς το παρον! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όχι δεν είναι όλα διαβαθμίσεις.

εγώ με τον Στεφ είμαστε η μαμά κ ο μπαμπάς της Χρύσπας. απόλυτο; Ναι!

ένας πατέρας, ένας Δημιουργός Θεός! απόλυτο; Δόγμα!

Χωρίς να αναφέρομαι στην Χρύσπα (εννοείται), οι βιολογικοί γονείς δεν είναι πάντα και απόλυτα οι γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Απόλυτο ? Ναι

αφού την απάντηση την έχεις βρει με τον σωστό παππά, τί μας πρήζεις;

όλοι οι γιατροί ιατρική σπούδασαν. όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους; αυτό όμως δεν καταργεί ούτε αναιρεί την ιατρική ως επιστήμη.

τώρα τί να λέμε!

για Θεό;

βρείτε τα στα της ιατρικής κ μετά κάντε σύσκεψη για τα Θεία!:P

Ναι, αλλά εσύ που έχεις ασχοληθεί, δεν μου απαντάς.

Λέει πουθενά μέσα στις γραφές ότι αυτό που βαφτίζει αγόρι δεν μπορεί να βαφτίσει κορίτσι?

Κανένας δεν μου το έχει απαντήσει αυτό.......και είναι τόσο απλό ερώτημα :-P:razz:..το λέει ή δεν το λέει?:tongue:

για τα θρησκευτικά... θέματα..., είχα 1-2 ερωτήσεις αλλά δεν θα τις κάνω για να μην ξαναυπάρξει... εμπλοκή...:rolleyes:

Γιατί ρε ζούπι να υπάρξει εμλοκή εδώ μέσα στο καφέ?

Δεν είμαστε από κει ρε συ

Ναι, αλλά εσύ που έχεις ασχοληθεί, δεν μου απαντάς.

Λέει πουθενά μέσα στις γραφές ότι αυτό που βαφτίζει αγόρι δεν μπορεί να βαφτίσει κορίτσι?

Κανένας δεν μου το έχει απαντήσει αυτό.......και είναι τόσο απλό ερώτημα :-P:razz:..το λέει ή δεν το λέει?:tongue:

Ξέρεις ποιος είναι ο λόγος που η εκκλησία έχει θέσει αυτό τον κανόνα? Όχι στις γραφές δεν υπάρχει γιατί ο Χριστός βάφτισε εκατοντάδες άντρες και γυναίκες. Το ίδιο και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

lol seβισκι αν περιμενα να μαθω περι 8εου απο τα βιβλια που ειχαμε στο σχολειο καλά κρασά!οταν προσευχομαι επικαλουμε τον χριστο και την παναγία... αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα αποδέχομαι με άνεση πώς επειδη το λέει το..τυπικον της εκκλησίας θα πρεπει σώνει και ντε να κοινωνησω ας πουμε για να μ αγαπαει ο..8εος ή για να σωθώ απο τις αμαρτίες μου

dZJip3.png

γράφατε ,γράφατε ,γράφατε σταματημό δεν είχατε βρε΄!είδα κι έπαθα να σας διαβάσω!!

ζουζουνέλι με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου!

χριστινάκι, μπράβο που συννενοηθήκατε με τον πελάτη(ελπίζω να φυγε για τα καλά ο κωλοανάδρομος γιατί μας έκανε άγριο σεξ τόσες μέρες)

όσο για τα θέματα θρησκείας, με κάλυψε απόλυτα η μάρα.

μ'έχει πεθάνει και σήμερα το μάτι μου κια δε λέει να φύγει το βρωμοκριθαράκι

και μιά απορία:ποιός είναι ο μεσιέ κωνσταντινίδης???

μα δνε βλεπεις ραδιο αρβυλα? ο κυρηξ που δεν μπορει να τα πει ολα στην τιβι γιατι απειλουν την ζωή του..ελα καλε.. αυτος που προβαλε τους καβαλαρηδες της αποκαλυψης στην μεση αναοτλη?? καλε πολύ μουρη σου λεω κανε ενα ντιγκ στο γιουτουμπι

dZJip3.png

Γεια σας ρε κορες! .

Στα περι θρησκειας τωρα.. Δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα.. Γιατι ξερω πως θα πεσω σε αμφιβολιες και δεν θελω.. Θελω να πιστευω πως υπαρχει καποιος καπου και με προστατευει και εμενα αλλα και οσους αγαπαω.. Το εχω αναγκη και δεν θελω να αλλαξει.. Μπορει να πλαναμαι πλανην οικτραν αλλα μου αρεσει ο κοσμος μου, μου ειναι βολικος και δεν θελω να βγω απο εδω προς το παρον! :D

α να γεια σου..τωρα αν εσυ τον λες 8εό, εγώ τον λέω Οσιρις και ο διπλα μου τον λέει αλάχ...γουατσ δι μπιγκ ντιαλ ας πουμε

οσο για οτν βασιλη..ολα καλα 8α πανε..οιλα μια χαρά ;)

dZJip3.png

πες μου ότι είναι αυτός ο κυριούλης με το κομοδινί μαλλακι που λέει ότι θα μας φάει σύντομα το μαύρο φίδι και βρίσκει σατανικά ακόμα και τα γαριδάκια!!!

δηλώνω φαν!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!

Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που έβριζα έναν ανεγκέφαλο βλάχο πελάτη μας έτσι;!

Έ έφυγε ο κωλοανάδρομος και σήμερα κατάφερε επιτέλους να καταλάβει ΟΛΑ όσα του έλεγα και καταλήξαμε σε μια κοινή γραμμή!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Αερικούλι!!!!!!!!!!!!

μα δνε βλεπεις ραδιο αρβυλα? ο κυρηξ που δεν μπορει να τα πει ολα στην τιβι γιατι απειλουν την ζωή του..ελα καλε.. αυτος που προβαλε τους καβαλαρηδες της αποκαλυψης στην μεση αναοτλη?? καλε πολύ μουρη σου λεω κανε ενα ντιγκ στο γιουτουμπι

Μιλάμε για πολύ γέλιο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...