Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,

καθεμία μας εδώ μέσα-δίπλα-έξω πιστεύει διαφορετικά πράγματα. Και καλά κάνει...δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις/πεποιθήσεις.

Κι επειδή στο τέλος θα γίνει το σώσε δεν τα κόβουμε τα θρησκευτικά. Είναι κάτι σαν τα πολιτικά, δύσκολες συζητήσεις!

Γιατί ρε Νιτσάκι? Αν γίνει όπως το λέει το Αερικό μόνο εποικοδομητική συζήτηση μπορούμε να κάνουμεε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Πλιζ, αν έχεις κάποιο βιβλίο του στα ελληνικά δώσε λινκ.

Με είχε πρήξει η κομμώτρια με τους ψεκασμούς. Νρε καλό μου βρε χρυσό μου, τπτ.

Μας ψεκάζουν λέει ο Λ για να ελέγχουν το κλίμα για τη γεωργία, καμμία σχέση με όλη αυτή τη συνομωσιολογία τύπου Λιακόπουλου. Ο οποίος by the way (ποιος θα μου πει πως γράφεται το παρεπιμπτόντως?) κατεβάζει φώτο από το νετ απλά. Και τις παρουσιάζει ως τη μεγάλη ανακάλυψη!Έλεος όμως!

Και εγώ δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ανώτερη δύναμη κιουλτ!

Δεν εχει γραψει ενα καρδια μου. Εχει γραψει πολλα. Ενας απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους του 17ου αιωνα ειναι, δεν ειναι φρεσκος. Εγω τον διαβασα στα Ethics and philosophy στο κολλεγιο. Απο εκει κολλησα με την θεωρια του. Ειναι rationalist μεχρι εκει που δεν παιρνει και απο τους πιο προχωρημενους της εποχης του. Φυσικα τον εκανε excommunication η εβραικη εκκλησια ως αιρετικο (εννοειτε......).......θα ψαξω να δω να σου προτεινω εργα του. Αλλα οχι τωρα....ειμαι στραβη και ποναω ΠΟΛΥ......βραδυ αν ειμαι καλυτερα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Χα! Τώρα μάλιστα εξηγείται! Ξέρω ποιος την έβαλε να το κάνει! χαχαχαχα

εσενα θα σου λεγα τπτ τωρα αλλα εχε χαρη που ΠΟΝΑΩ!!!!!!........:!::!::!::!::!:

later........

αυτος ο ηχος εμενα προσωπικά με παρηγορεί ΠΟΛΥ....

Ψιτ να σε πω.....το πρωτο comment αυτου που εστειλες το ειδες....?

dear earth

stfu (shut the FUCK up!)

hugs and kisses

the universe

!!!! axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Δεν εχει γραψει ενα καρδια μου. Εχει γραψει πολλα. Ενας απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους του 17ου αιωνα ειναι, δεν ειναι φρεσκος. Εγω τον διαβασα στα Ethics and philosophy στο κολλεγιο. Απο εκει κολλησα με την θεωρια του. Ειναι rationalist μεχρι εκει που δεν παιρνει και απο τους πιο προχωρημενους της εποχης του. Φυσικα τον εκανε excommunication η εβραικη εκκλησια ως αιρετικο (εννοειτε......).......θα ψαξω να δω να σου προτεινω εργα του. Αλλα οχι τωρα....ειμαι στραβη και ποναω ΠΟΛΥ......βραδυ αν ειμαι καλυτερα......

Ξέρεις τι είναι το κακό με τον Σπινόζα? Παρόλο που κάποιες απόψεις του και μένα μου αρέσουν. Ότι περνάει από το μηδενισμό στο κατιτίς και στο πολύ. Έπειτα δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι στη θεωρία του ενώ ο Χριστιανισμός όπως έχει πρωτοδιδαχθεί και όχι όπως εξελίχθηκε με τη παρέμβαση των εκκλησιαστικών χωρούσε τους πάντες. Απόψεις λέμε πάντα, έτσι?? ;)

THIS IS SKEK!!;)

Ξέρεις τι είναι το κακό με τον Σπινόζα? Παρόλο που κάποιες απόψεις του και μένα μου αρέσουν. Ότι περνάει από το μηδενισμό στο κατιτίς και στο πολύ. Έπειτα δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι στη θεωρία του ενώ ο Χριστιανισμός όπως έχει πρωτοδιδαχθεί και όχι όπως εξελίχθηκε με τη παρέμβαση των εκκλησιαστικών χωρούσε τους πάντες. Απόψεις λέμε πάντα, έτσι?? ;)

Εσυ γιαυτο μου αρεσες παντα. Οτι ελεγα 'ηξερες' γιατι μιλουσα......:D οσο για τα αλλα δεν διαφωνω. Ο Σπινοζα ειναι φιλος μας οχι ΣΕ ΟΛΑ αυτα που λεει αλλα σε οσα με ΄βολευουν'. Το ειπα εξαλλου.......διαλεγουμε τα καλυτερα για εμας. Γιαυτο πιστευω η πιστη ειναι κατι πολυ custom made για τον καθενα και δεν χωραει σε καλουπια. ή αυτο, ή απλα εγω δεν μπαινω ευκολα σε καλουπια και θελω να φτιαξω το δικο μου. Παιζει και το δευτερο. Δεν το εχω καλοσκεφτει.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ. Πολυ ενδιαφερον αλλα δεν μπορω να κατσω αλλο.......μου ελειψες εσυ πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...