Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να μην υπάρχει καθολου θεός δεν παιζει?

εγώ πιστεύω ότι ο θεός είναι δημιουργημα του ανθρωπου και μόνο..και δεν ισχύει το αντίστροφο

Παίζει πως δεν παίζει. Στάση ζωής είναι κι'αυτό. Θα σε κρίνει κάποιος από αυτό?

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,

καθεμία μας εδώ μέσα-δίπλα-έξω πιστεύει διαφορετικά πράγματα. Και καλά κάνει...δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις/πεποιθήσεις.

Κι επειδή στο τέλος θα γίνει το σώσε δεν τα κόβουμε τα θρησκευτικά. Είναι κάτι σαν τα πολιτικά, δύσκολες συζητήσεις!

εμενα η μικρη μου εβγαλε το ΑΛΛΟ ματι σημερα με μια χαρτινη λιμα.......και θολωνουν ΚΑΙ τα δυο δεν βλεπω τπτ ........οποτε δεν θα ειμαι μεσα πολυ.

Χα! Τώρα μάλιστα εξηγείται! Ξέρω ποιος την έβαλε να το κάνει! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

κουλτε δεν γινετε να ειμαστε μονοι και ερημοι σε αυτον τον κόσμο...ειναι τραγωδία... :(

Υπαρχιε 8εος..και υπαρουν και αλιεν! γιεααααα δνε ειμαστε μονοι!

αλιεν ναιιιιιιιιιιιιιι

θεός τσουυυυυυυυυυυυυυ

κουλτε δεν γινετε να ειμαστε μονοι και ερημοι σε αυτον τον κόσμο...ειναι τραγωδία... :(

Υπαρχιε 8εος..και υπαρουν και αλιεν! γιεααααα δνε ειμαστε μονοι!

Γειά σου ρε Μάρα!:D

Κι επειδή στο τέλος θα γίνει το σώσε δεν τα κόβουμε τα θρησκευτικά. Είναι κάτι σαν τα πολιτικά, δύσκολες συζητήσεις!

Γιατί ρε συ; Αν σέβομαι αυτό που πιστεύεις κι εσύ σέβεσαι αυτό που πιστεύω εγώ (ακόμα κι αν διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και διαγώνια) γιατί να γίνει το σώσε;

Γιατί ρε συ; Αν σέβομαι αυτό που πιστεύεις κι εσύ σέβεσαι αυτό που πιστεύω εγώ (ακόμα κι αν διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και διαγώνια) γιατί να γίνει το σώσε;

μμμμμμμμμ τα είδα κι από δίπλα

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Βλεπω μεταφεραμε τα περι θρησκειας και εδω.....γιουχου.....εγω για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν ειμαι μπερδεμενη. ΔΕΝ πιστευω στην θρησκεια που υπαγορευει η εκκλησια μας. Ειμαι οπαδος του Μπαρουχ Σπινοζα....(γνωριζει καμια σας?) ο οποιος ακυρωνει τα λεγομενα περι Θεου και Εβραιων κλπ, και λεει οτι ο Θεος ειναι γυρω μας, μεσα μας, στο νερο που πινουμε, στον αερα που αναπνεουμε, στα συννεφα και στα λουλουδια, στην κακια μας αλλα και στην αγαπη μας. Και ειναι ο ΜΟΝΟΣ φιλοσοφος που μιλησε για την ΄πιστη' ετσι οπως εμενα 'βολεψε' και οχι οπως βολεψε αυτους που εφτιαξαν θρησκειες...(οποιασδηποτε μορφης). Εαν τωρα εμενα στην πιστη μου μεσα με βολευει να παω να αναψω κερι ή να κανω την ΄δικια μου' προσευχη στον Θεο που 'εγω' πιστευω θα το κανω σε οποιαδηποτε εκκλησια. Ειτε τις δικες μας, ειτε καθολικες, ειτε βουδιστικους ναους ειτε οτιδηποτε. Και το εχω κανει οχι μονο μια φορα σε διαφορες χωρες..

Εγω θα μιλησω σε αυτον που με εκφραζει και πιστευω οτι ειναι μεσα μου και αυτος δεν μπαινει σε καλουπια. Οποτε ΧΟ δεν λεγομαι. Ανθρωπος ομως της πιστης ναι. Ποιας πιστης? της δικιας μου. Αυτα περι θεματολογιας......

Η μεγαλη πηγε γιαγια παππου και εμεις περιμενουμε να δουμε αν θα ξεσπασει στην μικρη. Προς στιγμην καλα.

Σνεκακι συγχαρητηρια κουκλα μου

Ειρηνακι περαστικουλια για την σουπα.....

εμενα η μικρη μου εβγαλε το ΑΛΛΟ ματι σημερα με μια χαρτινη λιμα.......και θολωνουν ΚΑΙ τα δυο δεν βλεπω τπτ ........οποτε δεν θα ειμαι μεσα πολυ.

Φιλακια στις υπολοιπες.......

Πλιζ, αν έχεις κάποιο βιβλίο του στα ελληνικά δώσε λινκ.

Με είχε πρήξει η κομμώτρια με τους ψεκασμούς. Νρε καλό μου βρε χρυσό μου, τπτ.

Μας ψεκάζουν λέει ο Λ για να ελέγχουν το κλίμα για τη γεωργία, καμμία σχέση με όλη αυτή τη συνομωσιολογία τύπου Λιακόπουλου. Ο οποίος by the way (ποιος θα μου πει πως γράφεται το παρεπιμπτόντως?) κατεβάζει φώτο από το νετ απλά. Και τις παρουσιάζει ως τη μεγάλη ανακάλυψη!Έλεος όμως!

Και εγώ δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ανώτερη δύναμη κιουλτ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Νίτσα, όρθα μίλησες! Κακώς το άνοιξα, τη γνώμη σας ήθελα πάνω σε αυτό το θέμα που με βασανίζει τελευταία, αλλά δεν θέλω να αντιπαρατεθούμε, εννοείται...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μα δνε 8α ηταν και γαμω να σκασουν μυτη τα αλιενάκια ειρηνικα και να μας πουν.... μην μασατε ρε μαλακες..ολα κουλ!

Φαντάζεσαι?

και να γίνουμε σαν εκείνο το ανέκδοτο με το ζευγάρι εξωγήινων και τα αυτιά...

χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...