Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

δεν ξερω ρε χάρλοου εδώ και 2 μερες πρηζομαι ξαφνικά σητ μάπα.. και μετα ξεπρήζομαι... ψυχοσωματικλα μάλλον γιατι δεν εχω και αλλερτγιες κλπ...τι να πώ... λες να τα τιναζω τα πέταλα αργα και στα8ερα? μουχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να στον στείλω πακέτο τον οσιομάρτυρα για ένα μήνα, να μου πεις αν θα τον αφήσεις εσύ μετά να ζήσει (καλό παιδί, από τα καλύτερα,αλλά σπασαρχίδης ρε φούστη μου)

Τι να κάνεις?

Όλοι έχουμε ελαττώματα:tongue:

Πολύ απλά Μάρα μου, αν ο Θεός που πιστεύω υπάρχει, αν η θρησκεία μου είναι η σωστή... Εσας ρε παιδιά δεν σας πιάνουν αμφιβολίες; Εμένα λέει ο άντρας μου ότι έχει μπει ο διάολος μέσα μου, :)γιατί τα σκεφτόμουν αυτά τη Μ. Εβδομάδα.

σιγα μην σε πάει και για εξορκισμό στη λιμνη πλαστήρα! μουαχαχαχαχ ειναι λογικο να σκέφτεσαι..νοημον ον ειςσαι οχι ντουβαράκι... ολοι μας τα σκεφτομαστε αυτά.. ΧΟ και μη ΧΟ...και αν 8ελεις και την γνωμη μου...ΜΙΑ 8ρησκεια υπάρχει.. ολα τα άλλα ειναι απλή μεταφραση.. άλλος τον λεει αλαχ άλλος βουδα άλλος σιντου και πάει λέγοντας... κάνε εναν κόπο και γκουγκλαρε κάτι οτιδηποτε σχετικά με την συγκριτική θεολογία... 8α βρεις ΤΟΣΑ κοινα σε παραδόσεις, γιορτες κλπ που 8α σ σηκωθει η τριχα..ολοι στον ιδιο θεο πιστεύουμε..απλά λόγω διαφορετικών καταβολών και κουτλούρας τον πλάθουμε και τον ονομαζουμε κατα το δοκουν (ατσα!)

dZJip3.png

δεν ξερω ρε χάρλοου εδώ και 2 μερες πρηζομαι ξαφνικά σητ μάπα.. και μετα ξεπρήζομαι... ψυχοσωματικλα μάλλον γιατι δεν εχω και αλλερτγιες κλπ...τι να πώ... λες να τα τιναζω τα πέταλα αργα και στα8ερα? μουχαχαχαχαχα

Εφόσον έχεις κάνει εξετάσεις και δεν έχεις κάτι παθολογικό, τότε welcome to the club.

Εγώ το έχω γραπτώς από δημόσιο νοσοκομείο ότι είμαι ψυχεδέλα (το'χω ξαναπεί)

Διαφημίσεις

σιγα μην σε πάει και για εξορκισμό στη λιμνη πλαστήρα! μουαχαχαχαχ ειναι λογικο να σκέφτεσαι..νοημον ον ειςσαι οχι ντουβαράκι... ολοι μας τα σκεφτομαστε αυτά.. ΧΟ και μη ΧΟ...και αν 8ελεις και την γνωμη μου...ΜΙΑ 8ρησκεια υπάρχει.. ολα τα άλλα ειναι απλή μεταφραση.. άλλος τον λεει αλαχ άλλος βουδα άλλος σιντου και πάει λέγοντας... κάνε εναν κόπο και γκουγκλαρε κάτι οτιδηποτε σχετικά με την συγκριτική θεολογία... 8α βρεις ΤΟΣΑ κοινα σε παραδόσεις, γιορτες κλπ που 8α σ σηκωθει η τριχα..ολοι στον ιδιο θεο πιστεύουμε..απλά λόγω διαφορετικών καταβολών και κουτλούρας τον πλάθουμε και τον ονομαζουμε κατα το δοκουν (ατσα!)

My point exactly (πιο exaclty δεν μπορεί να γίνει όμως)

Χαχαχαχα είμαι και εγώ UHU, μην νομίζεις :D Και να κάνουμε ρε συ και μια κουβεντα 3ης λυκειου, ωραία ήταν τότε...μιλάγαμε για γκόμενους, για μουσική, για βόλτες...τώρα μιλάμε για ξεσκάτισμα, για τα δίποδα (γκρρρρ), για τα πεθερικά...καλύτερα είναι???????

Όχι που λέτε μόνο εμένα:tongue:

πω ρε φιλε ξαναπρηστηκα στο προσωπο.... πρεπει να εχω και πιεση υατη τη στιγμη..βουιζουν τα αυτια μ

Τι έπαθες ρε Μάρα?

Χάρλοου θέλω να σου πω ότι συμφωνώ. Θα ήθελα να σου πω κι ότι σαγαπώ αλλά παραμονεύει η αρραβωνιάρα και θα έχουμε δράματα:tongue:

Μάρα συμφωνώ για τις συκγρίσεις στη θρησκεία.

Χάρλοου κι εγώ έχω χαρτί γιατρού :mrgreen:, ψυχιάτρου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πολύ απλά Μάρα μου, αν ο Θεός που πιστεύω υπάρχει, αν η θρησκεία μου είναι η σωστή... Εσας ρε παιδιά δεν σας πιάνουν αμφιβολίες; Εμένα λέει ο άντρας μου ότι έχει μπει ο διάολος μέσα μου, :)γιατί τα σκεφτόμουν αυτά τη Μ. Εβδομάδα.

Αν εννοείς μήπως ξερω 'γω ο βουδισμός είναι πιο σωστός ή μουσουλμανισμός αντί ο Χριστιανισμός, μα δε διδάσκουν κάτι διαφορετικό από το Χριστιανισμό στην ευρύτερη έννοια. Οι διαφορές είναι στον τρόπο λατρείας και στο ποιος είναι ο Θεός. Θα σε κρίνει κάποιος αν εσύ αυτό που νιώθεις σωστό το κάνεις καλά? Θα πει κάποιος γιατί προσκύνησες αυτή την εικόνα και όχι την άλλη? Το πιο σημαντικό είναι να είναι η ψυχή σου καλά.

THIS IS SKEK!!;)

Ουουουου ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αλλά γρήγορα επανέρχομαι.

Το ότι πιστεύουμε στο Θεό, καθένας με τον τρόπο του -είπαμε, δε σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει και ο διάολος. Που μας φέρνει τις κακές σκέψεις για να μας μπερδεύει και αποπροσανατολίζει.

Δεύτερη σήμερα!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: ΡΕ μπας και μας ψέκασαν τίποτα;

Διαφημίσεις

πχ 25 δεκεμβριου οι σουμεριοι αν δεν κανω λά8ος γιορταζαν την γεννηση του δικου τους θεου του φωτός.. για εμας ο χριστός ειναι ο 8εός του φωτός... ο απολωνας για τους αρχαίους ηταν ο 8εος του φωτός και συμφωνα με τους μύθους η λητώ έκανε 10 μερες να τον γενησει και τελικά τον γεννησε///25 δεκεμβριου...κατεβασε το πρώτο zeitgeist εχει αρκετά σοτιχεία

dZJip3.png

Καλησπερα,

Βλεπω μεταφεραμε τα περι θρησκειας και εδω.....γιουχου.....εγω για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν ειμαι μπερδεμενη. ΔΕΝ πιστευω στην θρησκεια που υπαγορευει η εκκλησια μας. Ειμαι οπαδος του Μπαρουχ Σπινοζα....(γνωριζει καμια σας?) ο οποιος ακυρωνει τα λεγομενα περι Θεου και Εβραιων κλπ, και λεει οτι ο Θεος ειναι γυρω μας, μεσα μας, στο νερο που πινουμε, στον αερα που αναπνεουμε, στα συννεφα και στα λουλουδια, στην κακια μας αλλα και στην αγαπη μας. Και ειναι ο ΜΟΝΟΣ φιλοσοφος που μιλησε για την ΄πιστη' ετσι οπως εμενα 'βολεψε' και οχι οπως βολεψε αυτους που εφτιαξαν θρησκειες...(οποιασδηποτε μορφης). Εαν τωρα εμενα στην πιστη μου μεσα με βολευει να παω να αναψω κερι ή να κανω την ΄δικια μου' προσευχη στον Θεο που 'εγω' πιστευω θα το κανω σε οποιαδηποτε εκκλησια. Ειτε τις δικες μας, ειτε καθολικες, ειτε βουδιστικους ναους ειτε οτιδηποτε. Και το εχω κανει οχι μονο μια φορα σε διαφορες χωρες..

Εγω θα μιλησω σε αυτον που με εκφραζει και πιστευω οτι ειναι μεσα μου και αυτος δεν μπαινει σε καλουπια. Οποτε ΧΟ δεν λεγομαι. Ανθρωπος ομως της πιστης ναι. Ποιας πιστης? της δικιας μου. Αυτα περι θεματολογιας......

Η μεγαλη πηγε γιαγια παππου και εμεις περιμενουμε να δουμε αν θα ξεσπασει στην μικρη. Προς στιγμην καλα.

Σνεκακι συγχαρητηρια κουκλα μου

Ειρηνακι περαστικουλια για την σουπα.....

εμενα η μικρη μου εβγαλε το ΑΛΛΟ ματι σημερα με μια χαρτινη λιμα.......και θολωνουν ΚΑΙ τα δυο δεν βλεπω τπτ ........οποτε δεν θα ειμαι μεσα πολυ.

Φιλακια στις υπολοιπες.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

να μην υπάρχει καθολου θεός δεν παιζει?

εγώ πιστεύω ότι ο θεός είναι δημιουργημα του ανθρωπου και μόνο..και δεν ισχύει το αντίστροφο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...