Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ πάλι θέλω να μου πείτε ΠΟΥ λέει μέσα σε ευαγγέλια και γραφές ότι όταν βαφτίσεις κορίτσι δεν μπορείς να βαφτίσεις αγόρι και τούμπαλιν.

Γιατί οι μισοί παπάδες λένε έτσι και οι μισοί γιουβέτσι.

Και επίσης ο Αη Γιάννης ο βαφτιστής είχε βοηθό και του βάφτιζε τις γυναίκες και αυτός βάφτιζε άντρες?

Δεν το λέω με καμία κοροϊδευτική έννοια, αλλά έχω αρπακωθεί πολλές φορές για το εν λόγω θέμα.

Και παπάς έχει πει στην κουμπάρα μου να μην τα πιστεύει αυτά γιατί το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Ιερά Σύνοδο και δεν υφίσταται εν τέλει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μαρή αν βρεθούμε από κοντά θα κάνουμε συζητήσεις της τρίτης λυκείου! Βάζεις στοίχημα ότι θα είναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει;

Χαχαχαχα είμαι και εγώ UHU, μην νομίζεις :D Και να κάνουμε ρε συ και μια κουβεντα 3ης λυκειου, ωραία ήταν τότε...μιλάγαμε για γκόμενους, για μουσική, για βόλτες...τώρα μιλάμε για ξεσκάτισμα, για τα δίποδα (γκρρρρ), για τα πεθερικά...καλύτερα είναι???????

Εγώ πάλι θέλω να μου πείτε ΠΟΥ λέει μέσα σε ευαγγέλια και γραφές ότι όταν βαφτίσεις κορίτσι δεν μπορείς να βαφτίσεις αγόρι και τούμπαλιν.

Και επίσης ο Αη Γιάννης ο βαφτιστής είχε βοηθό και του βάφτιζε τις γυναίκες και αυτός βάφτιζε άντρες?

Δεν το λέω με καμία κοροϊδευτική έννοια, αλλά έχω αρπακωθεί πολλές φορές για το εν λόγω θέμα.

Και παπάς έχει πει στην κουμπάρα μου να μην τα πιστεύει αυτά γιατί το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Ιερά Σύνοδο και δεν υφίσταται εν τέλει.

Θα σου πώ όταν μου πεις πού λεει ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε διόδια

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό που πιστεύεις; Πιστεύω στην αγάπη και παλεύω γι' αυτήν. Πιστεύω στην ειρήνη και παλεύω γι' αυτήν. Πιστεύω στην ισότητα και στην ισονομία και παλεύω γι' αυτά... δεν σημαίνει πως υπάρχουν σώνει και καλά... η απουσία τους είναι που τα κάνει πολύτιμα :D

Τι λές ρε Χριστίνα;;:) Σοβαρολογείς; Μια έννοια, απλώς, είναι ο Θεός; Δηλ αν τα κατακτήσεις όλα αυτά που είπες (λέμε τώρα), θα σταματήσεις να τα εκτιμάς; Επειδή νιώθω ότι ξεφεύγουμε, ξαναλέω ότι απευθύνομαι στις Χ.Ο., αν βασανίζονται από αμφιβολίες, αν έχουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως εγώ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

άσε τους παπάδες βρε παιδί μου, αυτοί θα τιμωρηθούν σκληρότερα από μας για τις αμαρτίες τους...μπείτε στην ουσία:)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

άσε τους παπάδες βρε παιδί μου, αυτοί θα τιμωρηθούν σκληρότερα από μας για τις αμαρτίες τους...μπείτε στην ουσία:)

λοιπόν ΑΡΝΙ η ουσία είναι ότι κανένας μας δεν έχει διαβάσει ενδελεχώς ΟΛΕΣ τις γραφές και γι'αυτό γίνεται αυτό το μπάχαλο.

Ο κάθε τράγος εφαρμόζει τα δικά του.

Δεν υπάρχει σύμπνοια στην διδαχή του Χριστιανισμού " από τους καθηγητές που διάσκουν το μάθημα", οπότε και οι μαθητές εμηνεύουν κατά το δοκούν (πωπω ρε συ...........έσκισα μιλάμε έτσι?:tongue:)

Επίσης οι γραφές αφήνουν πολλά παραθυράκια για ερμηνείς κατά τα δοκούν...... όπως στα θέματα νηστείας.......π.χ. ασθενής και οδοιπόρος... βγάλε άκρη δηλαδή.

Μάλι, εγώ πλήρωσα διόδια το Πάσχα κι έριξα κάτι "καντήλια" στο Διακοφτό με τα έργα............άλλο πράγμα σου λεω:tongue:

Τι λές ρε Χριστίνα;;:) Σοβαρολογείς; Μια έννοια, απλώς, είναι ο Θεός; Δηλ αν τα κατακτήσεις όλα αυτά που είπες (λέμε τώρα), θα σταματήσεις να τα εκτιμάς; Επειδή νιώθω ότι ξεφεύγουμε, ξαναλέω ότι απευθύνομαι στις Χ.Ο., αν βασανίζονται από αμφιβολίες, αν έχουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως εγώ.

Τι εννοείς αναπάντητα ερωτήματα? Αν πράγματι έγινε το α ή το β όπως περιγράφει το ευαγγέλιο? Εγώ δεν εστιάζω σ'αυτά. Απλά τα δέχομαι. Δεν με ενδιαφέρει ο τάδε ιερέας ή ο τάδε Αρχιεπίσκοπος, με ενδιαφέρει τη Μ. Παρασκευή πχ να πάω εκκλησία και να παρακολουθήσω αποκαθήλωση και ταφή. Δεν νηστεύω πάντα και δεν μεταλαμβάνω συχνά αλλά όταν το κάνω το νιώθω.

THIS IS SKEK!!;)

Μάλι, εγώ πλήρωσα διόδια το Πάσχα κι έριξα κάτι "καντήλια" στο Διακοφτό με τα έργα............άλλο πράγμα σου λεω:tongue:

:shock::shock::shock::shock: Αυτό μου κάνει ακομα μεγαλύτερη εντύπωση από το ότι άφησες τον (άγιο) άντρα σου να ζήσει :D

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock: Αυτό μου κάνει ακομα μεγαλύτερη εντύπωση από το ότι άφησες τον (άγιο) άντρα σου να ζήσει :D

να στον στείλω πακέτο τον οσιομάρτυρα για ένα μήνα, να μου πεις αν θα τον αφήσεις εσύ μετά να ζήσει (καλό παιδί, από τα καλύτερα,αλλά σπασαρχίδης ρε φούστη μου)

Πολύ απλά Μάρα μου, αν ο Θεός που πιστεύω υπάρχει, αν η θρησκεία μου είναι η σωστή... Εσας ρε παιδιά δεν σας πιάνουν αμφιβολίες; Εμένα λέει ο άντρας μου ότι έχει μπει ο διάολος μέσα μου, :)γιατί τα σκεφτόμουν αυτά τη Μ. Εβδομάδα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...