Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί εννοείς αμφιβολίες άρνι;

ότι είσαι σε λαθος θρησκεία; ότι πιστεύεις σε κατι που δεν ζει;

αν εννοείς αυτά, όχι δεν μου έχει συμβεί.

όταν χάνομαι στα λάθη μου, στα βαρίδιά μου, όταν εγκλωβίζω την ψυχή μου σε σκουπίδια, τότε βρίσκω απαντήσεις στην προσευχή, στην Θεία Κοινωνία, στο να συμμετέχω στην Εκκλησία.

ο πνευματικός δεν θα σου πει τί να κάνεις. απλά μιλώντας θα δεις καλύτερα πού θέλεις να πας, αφού συνειδητοποιήσεις πού βρίσκεσαι! δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

για την πίστη μου ειμαι μονίμως σε μια αμφιβολία.. υπο την ένοια του κατα πόσο πιστεύω ή τελικά νομίζω οτι πιστεύω... γενικά τελώ υπο σύγχιση αλλά το αντιμετωπίζω με χαλαρότητα...

και να 'ταν μόνο στο θέμα της πίστης :P

(καλημέρα παρτσακλό!)

το πιστεύω δεν πιστεύω μοιάζει με τα αμφίβια.

ή πιστεύεις ή δεν πιστεύεις.

με αγάπη το λέω, όχι με κακία ή ξερολίαση.

Με αγάπη θα σου πω κι εγώ ότι αν ήταν μόνο άσπρο ή μαύρο η ζωή μας θα ήταν κόμικ ασπρόμαυρο! Ευτυχώς υπάρχουν και οι διαβαθμίσεις του μαύρου και του άσπρου.... το γκρι :D Χωράει και υπάρχει παντού!

Διαφημίσεις

αερικιά μπα?? μου μιλας τελικά? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ναι ρε τελώ υπο σύγχιση μονίμως αλλά αυτή είναι η γοητεία μου

σεβούλα μου κατανοώ τι λές και συμφωνώ... αλλά ειλικρινά είναι φορές που πιστεύω και άλλες φορές που αμφιβάλω.. ισως επειδή βλέπω πολλές κουλαμάρες γύρω μου και λεω.. μα καλά... υπάρχεις ρε φίλε; κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

Να σε ρωτήσω Μάρα: Εντάξει, από θρησκετικής απόψεως δεν σε πειράζει η κάρτα, από την άποψη του φακελωματος δε σε ενοχλεί; Και μη μου πείς ότι και τώρα φακελωμένοι είμαστε, όπως λέει η μάνα μου! Καλά άσε μην πω την γνώμη μου για τον Τζερόνυμο...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Με αγάπη θα σου πω κι εγώ ότι αν ήταν μόνο άσπρο ή μαύρο η ζωή μας θα ήταν κόμικ ασπρόμαυρο! Ευτυχώς υπάρχουν και οι διαβαθμίσεις του μαύρου και του άσπρου.... το γκρι :D Χωράει και υπάρχει παντού!

Να πω και εγώ (πάντα με αγάπη :tongue:) πως όταν λες πως είσαι ΧΟ πιστευεις αυτά που διδάσκει η θρησκεια...ΟΛΑ όμως. Δεν λες πιστευω αυτό αλλά δεν πιστεύω το άλλο. Αν το κάνεις δεν είσαι ΧΟ 100%, είσαι Χ αλλά όχι Ο ;)

Εμάς μας προβληματίζει και ζητάμε καθοδήγηση, αλλά κανείς δε δίνει, ούτε ο πνευματικός μας. Anyway, να ρωτήσω κάτι τις Χ.Ο: Έχετε ποτέ αμφιβολίες για την πίστη σας, για τη θρησκεία σας; Άν ναι, πώς τις αντιμετωπίζετε;

Η θρησκεία είναι το μόνο που μας έχει απομείνει διότι έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε σε κάτι... (είτε Χριστιανοί, είτε Μουσουλμάνοι, είτε Βουδιστές κ.ο.κ).

Και μη μου πείτε τώρα ότι δεν πιστεύετε σε τάματα, θαύματα κλπ? θα είναι ψέμα.

Και φυσικά η θρησκ. συνείδηση μας πιάνει πάντα στα δύσκολα. Εκεί κάνουμε επίκληση στα Θεία και ζητάμε βοήθεια από το Θεό για να γίνουμε καλά να λυθεί το πρόβλημα εκείνο κ.α. Και προσπαθούμε με ευλάβεια να γίνουμε καλύτεροι. Μετά από λίγο καιρό τα ξεχνάμε πάλι.

Κι αρχίζουμε τους τσακωμούς, τις ίντριγκες, το κουτσομπολιό, τα καθημερινά "εγκλήματα" εις βάρος άλλων, πονηρές σκέψεις κλπ κλπ. Πράγματα που δυστυχώς δεν μας κάνουν σωστούς Χριστιανούς. Ούτε σημαίνει ότι αν όντως είμαι σωστός Χριστιανός πρέπει να κυκλοφορώ σαν καλόγρια αλλά και να το κάνω - όχι εγώ, οποιοσδήποτε- είναι θέμα προσωπικό του καθενός το πως διαχειρίζεται την πίστη του.

Και δε μιλάω προσωπικά για καμία, έτσι? βάζω και τον εαυτό μου μέσα! Τώρα το τι υποστηρίζει η εκκλησία, είναι άλλο θέμα. Κάποια μας αρέσουν κάποια όχι, με κάποια συμφωνούμε με κπ άλλα διαφωνούμε.

Άρνι, άσχετα με την ερώτηση σου, ήθελα να τοποθετηθώ στο θρησκευτικό θέμα.

πχ ας πουμε ΔΕΝ πιστεύω σε...εκλεκτούς λαούς.. δεν πιστεύω στα τυπολατρικά της εκκλησίας και δεν πιστεύω οτι ενα βαπτισμένο παιδάκι έχει την χάρη του θεού ενώ ένα αβαπτιστο δεν την έχει... ουτε οτι 8α πέσει 8ανατικό επάνω μας αν δεν κοινωνήσουμε. προσεύχομαι αλλά δεν κοινωνώ... θεωρώ οτι ο 8εός ειναι μεσα μου και οχι σε ενα ποτηράκι..συμβολικά είναι 8α μου πείς... μπορει να εχω κόψει την πιστη στα μετρα μου επίσης κατα πώς με βολευει.. μπορεί να ειναι κ αυτό.. τι να πω... τελώ υπο σύγχιση

υγ. πάντως πιστευω δεν πιστεύω το βράδυ προσευχομαι για το παιδι μου να ειναι καλά.... :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τί εννοείς αμφιβολίες άρνι;

ότι είσαι σε λαθος θρησκεία; ότι πιστεύεις σε κατι που δεν ζει;

αν εννοείς αυτά, όχι δεν μου έχει συμβεί.

όταν χάνομαι στα λάθη μου, στα βαρίδιά μου, όταν εγκλωβίζω την ψυχή μου σε σκουπίδια, τότε βρίσκω απαντήσεις στην προσευχή, στην Θεία Κοινωνία, στο να συμμετέχω στην Εκκλησία.

ο πνευματικός δεν θα σου πει τί να κάνεις. απλά μιλώντας θα δεις καλύτερα πού θέλεις να πας, αφού συνειδητοποιήσεις πού βρίσκεσαι! δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!;)

μα πόσο?

Να σε ρωτήσω Μάρα: Εντάξει, από θρησκετικής απόψεως δεν σε πειράζει η κάρτα, από την άποψη του φακελωματος δε σε ενοχλεί; Και μη μου πείς ότι και τώρα φακελωμένοι είμαστε, όπως λέει η μάνα μου! Καλά άσε μην πω την γνώμη μου για τον Τζερόνυμο...

αγαπάω τζερώνυμο! χοχοχοχοοχ

σε οτι αφορά στο φακέλωμα. οι τραπεζες ειναι ον λαιν μεταξυ τους ονλαιν με ητν εφορία... τα ταμεια μας ειναι ονλαιν με τους πάντες, το ιατρικό σου ιστορικό ειναι σε ενα πισι στην ιδιωτική σου ασφάλεια... αν γκουγκλάρεις το όνομα σου παιζει και να βρεις κάτι... ;)

dZJip3.png

Να πω και εγώ (πάντα με αγάπη :tongue:) πως όταν λες πως είσαι ΧΟ πιστευεις αυτά που διδάσκει η θρησκεια...ΟΛΑ όμως. Δεν λες πιστευω αυτό αλλά δεν πιστεύω το άλλο. Αν το κάνεις δεν είσαι ΧΟ 100%, είσαι Χ αλλά όχι Ο ;)

Απλό, με αγάπη:tongue::tongue:. Πιστεύεις στο Θεό, στο Χριστό, σε αυτό που διδάσκει (αγαπάτε αλλήλους) και ξεχωρίζεις ποια από αυτά που έχουν ειπωθεί ότι εκπροσωπεί ο Θεός είναι αλήθεια και ποια ψέμα.

Γιατί, κατά την προσωπική μου άποψη, πολλά πράγματα που υπάρχουν στις γραφές, αλλά και πολλά που απλά λέγονται ως φήμη είναι ψέμματα.

Έτσι, εγώ πχ πιστεύω στο αγαπάτε αλλήλους, δε με λες χο γιατί δεν το έχω ψάξει και τόσο, ξέρω όμως πολλά πράγματα που είναι ψέμματα και πασσάρονται ως χο και δεν τα πιστεύω.

Να ξέρεις ότι συνήθως κυκλοφορούν ψέμματα. Αν ρωτήσεις τους χο το 95% θα σου πει ότι η Μαγδαληνή ήταν πόρνη...λίγοι ξέρουν ότι δεν ήταν ΄κι ότι είναι μια φήμη που διέδωσε ένας παπάς το 1300 κάτι. Για πολλούς λόγους.

Wktmp2.png

qIogp3.png

αγαπάω τζερώνυμο! χοχοχοχοοχ

σε οτι αφορά στο φακέλωμα. οι τραπεζες ειναι ον λαιν μεταξυ τους ονλαιν με ητν εφορία... τα ταμεια μας ειναι ονλαιν με τους πάντες, το ιατρικό σου ιστορικό ειναι σε ενα πισι στην ιδιωτική σου ασφάλεια... αν γκουγκλάρεις το όνομα σου παιζει και να βρεις κάτι... ;)

Σκατά ον λάιν είναι...Αν ήταν δεν θα σου ζητούσαν εκατό χαρτιά κάθε φορά :twisted:

Και εγώ αγαπάω τζερώνυμο ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...