Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στειλε μου ενα dvdaki πλιζ πλιζ με μια εκπομπή! μαζευω μανιωδώς και εκπομπές του κυριου κωνσταντινίδη!

Πού να το βρω, μαρή? Μπας και δουλεύω εκεί μεσα? Α πα πα...μου κόλλησε η ρετσινιά για τα καλά! :tongue::tongue::P

Γιατί δεν το βάζεις στα προγράμματά σου στην ΤV? Λογικά, πρέπει να πιάνει και Αθήνα. Κάνουν και κάτι ηθικοπλαστικά θεατρικά, όλα τα λεφτα! Τρελό γέλιο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκαναρω απο προχτες την τιβι αλλά δνε πιανω τιποτυα...κλαψ! ευτυχως στην αυλιδα κάνει αναμεταδοση τον κωνσταντινιδη ενα τοπικο καναλακι της θηβας και έτσι πορεύομαι και χαλαρώνω

dZJip3.png

Πού να το βρω, μαρή? Μπας και δουλεύω εκεί μεσα? Α πα πα...μου κόλλησε η ρετσινιά για τα καλά! :tongue::tongue::P

Γιατί δεν το βάζεις στα προγράμματά σου στην ΤV? Λογικά, πρέπει να πιάνει και Αθήνα. Κάνουν και κάτι ηθικοπλαστικά θεατρικά, όλα τα λεφτα! Τρελό γέλιο!

Τα καλύτερα έχετε εσείς στην Θεσσαλονικη και τριγύρω...Ψωμιάδη, Μπουτάρη, Άνθιμο... μια χαρά περνάτε!!!

Διαφημίσεις

Κωνσταντινίδη βλέπει ο άντρας μου με θρησκευτική ευλάβεια, εγώ δεν τον μπορώ, μου τη δίνει το στυλάκι του. Είχε πάει και σε ομιλία του όταν είχε έρθει στην Καρδίτσα και απογοητεύτηκε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ναι δεν είχε τόσο πάθος, τόση θέρμη σε αυτά που έλεγε και απ'όσο μου είπε, στο θέμα της κάρτας που προβληματίζει πολύ τον Βασίλη, έκανε λίγο την κότα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τον προβλκηματιζει η κάρτα του πολιτη ε? και τον άντρα μου σφόδρα... εμενα πάλι ουδόλως.. και να σ πω και την αμαρτια μου με βολευει πολύ.. μια καρτούλα και όλα μεσα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εμάς μας προβληματίζει και ζητάμε καθοδήγηση, αλλά κανείς δε δίνει, ούτε ο πνευματικός μας. Anyway, να ρωτήσω κάτι τις Χ.Ο: Έχετε ποτέ αμφιβολίες για την πίστη σας, για τη θρησκεία σας; Άν ναι, πώς τις αντιμετωπίζετε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σέβη μου εμείς αυτά τα έχουμε "τακτοποιημένα". Ο μπαμπάς κάθε βράδυ ετοιμάζει την μπανιέρα και μετά αναλαμβάνει μασάζ, παραμύθι, ορούς. Η μαμά πλένει, στεγνώνει, φτιάχνει γάλα, ταΐζει, κοιμίζει.... αν και τώρα μάλλον θα αδικηθεί ο μπαμπάς αφού το γάλα θα το πίνει μόνη της στο καρεκλί άρα γλιτώνω εγώ το γάλα επωμίζεται εκείνος το κοίμισμα... Θα δούμε πως θα πάει! Πάντως χθες πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Σήμερα πρέπει να θυμηθούμε να πλύνουμε και δοντακια στο μπάνιο αφού το γάλα το πίνουμε πριν :D

ο Στεφανούκος ετοιμάζει το δωμάτιό της: ανοίγει το παράθυρο να μπει φρέσκος αέρας, μετά ανάβει το πορτατιφάκι, ετοιμάζει πανούλα, το γάλα.

μπάνιο την κάνουμε μαζί. μας αρέσει. ο μπούλης την κρατάει κι εγώ την πλένω. μετά αναλαμβάνω το στέγνωμα, νυχάκια κλπ.

παραμύθι μόνο η μαμά!

μασαζάκι θα ήθελα να της κάνω, αλλά μόνο χαδάκια με τά το μπάνιο, όταν κουρνιάζει πάνω μου στον καναπέ.

Ζώπυ!:D:D:D:D

Εμάς μας προβληματίζει και ζητάμε καθοδήγηση, αλλά κανείς δε δίνει, ούτε ο πνευματικός μας. Anyway, να ρωτήσω κάτι τις Χ.Ο: Έχετε ποτέ αμφιβολίες για την πίστη σας, για τη θρησκεία σας; Άν ναι, πώς τις αντιμετωπίζετε;

σαμπώς ξέρουν κ εκεινοι τι ππαιζει βρε αγαπη? οδηγίες περιμενουν κ εκείμνοι και ο τζερόνυμο ακόμη δεν έχει καταλήξει

για την πίστη μου ειμαι μονίμως σε μια αμφιβολία.. υπο την ένοια του κατα πόσο πιστεύω ή τελικά νομίζω οτι πιστεύω... γενικά τελώ υπο σύγχιση αλλά το αντιμετωπίζω με χαλαρότητα... βασικα πιστευω οτι η πιστη ειναι και λιγο προσωπική υποθεση και εννοώ πώς ο κα8ένας αντιλαμβάνεται τον 8εό εντελώς υποκειμενικά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...